[Комикс] Inverloch

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Post Reply
Daggerstab
Arcanist

[Комикс] Inverloch

Post by Daggerstab » Fri Sep 24, 2004 7:12 pm

Не знаех къде да пусна темата, ако някой модератор прецени другояче, нека я премести във съответната секция...

http://inverloch.keenspace.com
Накратко казано, Inverloch е доста красиво изрисуван уебкомикс, чийто сюжет обаче (по моето мнение) става само за лица между 13 и 18 години (или по-скоро 13 и 16 ). За съжаление, сайта не позволява да се извикват картинките извън него, затова долната връзка би трябвало да е достатъчна да ви даде представа за стила (и двама от главните герои ):
http://inverloch.keenspace.com/d/20040531.html

SPOILER: Елфическото момиче rulez :oops: ;-) :lol: В комикса де, не в конкретната картинка

Добавено - Няма ли някой да каже нещо :( ?
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Sep 28, 2004 1:57 pm

Ми аз го поразгледах и според мен си прав. Както за стила, така и за сюжета. Ма нищо лошо, де, напомня за позабравената младост, пред десетина години сигурно адски щеше да ме грабне:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Sep 28, 2004 9:06 pm

Интересен факт - авторката е родена на същата дата като мен ;-)

Иначе очаквайте статия за един друг комикс, който вероятно ще ви хареса повече...
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Clio
Moderator

Post by Clio » Tue Sep 28, 2004 10:42 pm

Много са сладки :) Такива малки джвъчкави рогца имат само! И елфката е готина... Направо се разнежих :D
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'