Fallout 3

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Nov 05, 2008 1:22 pm

Все си мисля, че е малко ненужно от първия път да се изиграва на Хард играта. Поне на мен ми действа на нервите и ми убива кефа да се мъча и умувам на всяка своя крачка и на всяка тъпа гад тип дребна мишка, ама на хард удря яко :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Nov 05, 2008 1:28 pm

Според мен е резонно донякъде да си играеш нормално и после да смениш на хард или дори на вери хард като се нагрухаш като свиня - иначе просто се губи съвсем интригата, а и пада по-малко опит. Аз поне така направих.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Nov 05, 2008 9:26 pm

Оправям се чудесно на Hard, а и ми е доста по-забавно, като има предизвикателство (само дето гадовете отнасят нереалистично количество хедшоти...). Вече съм 5-то ниво иначе.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Nov 06, 2008 12:27 am

Историята с Ian и The Family е ХОЛИ ШИТ безумна и зле представена. Определено писачите на Bethesda са на светлинни години от тези на BlackIsle и в такива моменти си проличава много ясно...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Nov 06, 2008 1:15 am

AlDim wrote:Историята с Ian и The Family е ХОЛИ ШИТ безумна и зле представена. Определено писачите на Bethesda са на светлинни години от тези на BlackIsle и в такива моменти си проличава много ясно...
Толкова могат хората. Все пак Ф3 като качество на куестовете е на светлинни години от предишните им заглавия и от трагично е просто посредствено.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Nov 06, 2008 1:57 am

Мдам, така си е.

Иначе най-доброто ново RPG откъм куестове е Fable 2. Много от тях са направо гениални.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 06, 2008 10:18 am

на мен пък ми харесваха куестите в предишните им игри и особено книгите които се намираха. :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Nov 06, 2008 10:20 am

Абе бяха си безбожно скучни и посредствени в голямата си част.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Thu Nov 06, 2008 11:33 am

по принцип в доста куести има недомлъвки и липсваща информация, което позволява различни интерпретации. в тоя с фамилията, докато не приказваш с момъка, не е съвсем ясно кой кого, пък дори и след това не е много сигурно.

като става дума за куести, в бета тестинг отдела на издателството на един от терминалите може да се играе text adventure по groknak the barbarian. минава се за 5 минути и не дава никви бонуси, но пък e интересно да се хвърли едно око на ентъртейнмънта на 2077-а. :)

и някой успял ли е да подкара печатарската преса там?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 06, 2008 12:15 pm

AlDim wrote:Абе бяха си безбожно скучни и посредствени в голямата си част.
да, да знам че си играл само стандартните кампании, но позволи на хората които са играли Shivering islands и разните забутани куести на драедрите и други случайни да мислят иначе :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 06, 2008 2:43 pm

Не знам, но края на играта е УНИКАЛНО ТЪП! Абсолютен провал... Напълно безсмислен! :evil: Кретени са тия! Абсолютни кретени!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 06, 2008 2:44 pm

Nheela wrote:Не знам, но края на играта е УНИКАЛНО ТЪП! Абсолютен провал... Напълно безсмислен! :evil: Кретени са тия! Абсолютни кретени!
пич за 10-ти път казвам- игрите на бетседа нямат "край" имат експлорване и някакъв уж главен куест.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 06, 2008 3:02 pm

Пич достигал съм невероятни левели без чиитове в Oblivion! Тук не става въпрос за разкриване, да и аз си направих Save с Перка за разкриване на картата и ако искам ще я разкрия, но вече съм минал абсолютно всички странични куестове. Имам само да обикалям и да трепя гадинки. Това не е Oblivion и те го казаха. Защо трябва да свършва така играта? Възможно най-голямата тъпня... Предупреждаваха ме да се подготвя за разочарованието на края, но не очаквах точно това.

Защо не е отворен края? Много мразя в такива игри да се затваря края и след това експанжъна да играя с някой друг кретен, който те си измислят. Харесвам си героя. И как може да създадеш такава голяма карта, а играта да свърши след минаване на куест, който може да се вземе за няколко часа. А тъкмо бях започнал да си мисля, че не е грешка, че я направиха подобие на Oblivion.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 06, 2008 4:00 pm

Пич достигал съм невероятни левели без чиитове в Oblivion
И?

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 06, 2008 4:14 pm

RRSunknown wrote:
Пич достигал съм невероятни левели без чиитове в Oblivion
И?
От целия ми коментар избра да цитираш точно това? Sigh... И: ясно ми е какво искаш да кажеш с това "игрите на bethesda нямат край". Само дето тази има край. Минеш ли главния куест всичко свършва. Нито има разнообразието на Oblivion, нито свободата. Имаш 15-тина странични куеста, някои от които ти добавят по някое клипче за превъртането на играта. Главния куест се състои от 10-тина куестчета. Превърташ играта, гледаш 30-тина секунди клипчета и това е...

Питам се нямаше ли да е по-добре края да е отворен? Примерно минаваш последната мисия и си свободен да обикаляш навсякъде. После да речем добавят някой нов пач, който вкарва 10-20 нови куеста и така. В момента, както е аз доста обиколих преди да я превъртя. Бях си оставил последния куест от главната линия и обикалях да разкривам и взема всички странични куестове. След 4 дни стабилна игра ми писна да нямам куестове и да обикалям безцелно картата, само и само да имам обектчетата разкрити. Вярно има по някоя и друга изненада закътана по най-различни места, но само това. Яко съм се разхождал, а дори нямам 30% от картата разкрита. 70%, толкова много нещо от играта остава просто така, не пипнато. Сложили там по 10-тина гадинки по тия места, претупали набързо малко странични куестове и туй то. И отгоре на всичкото ти затварят историята с края на главния куест. Няма как да съм доволен.