Имам си X360!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Oct 31, 2008 5:44 pm

Боксът ми удари едни бързи червени светлини в късния петък следобед. HOORAY FOR MICROSOFT!!! И тва е при условие, че имам допълнителн вентилатор от половин година, в която силно поцъках.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Oct 31, 2008 6:01 pm

Един ми каза че можело да се оправят ама знам ли .
Дишков(aka Doomy) от форума на games.bg.
Писа ми че си оправял 2-3 пъти такъв проблем.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Nov 01, 2008 4:42 am

Честитка, Коле...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 06, 2008 6:05 pm

Носих бокса на сервиз на konzoli.com и вчера вечерта ме ощастливиха напълно, че няма как да се оправи.

Ще си взема конзола когато имам поне 1500 лева месечен доход, дотогава - PCs for me. И то точно когато има най-мн неща за игра, УБЕР ЯКО. :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Nov 06, 2008 6:16 pm

айде бе нали беше конзолата по евтиния вариант :)
за цената на един комп направо два бокса си вземаш - да имаш един резерв за всеки случай , и да се прецакват от пиратство пак си на далавера- 6 игри да изиграеш и си спестил пари от оригинални за нов бокс :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Nov 06, 2008 9:38 pm

Ако си вземеш една аркадка, можеш да си запазиш HDD-то и ще ти излезе към 400 кинта (vs. поне двойно повече за PC компоненти). Но ти си знаеш. :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 14, 2008 10:41 am

Всъщност за ново ПЦ се оказа, че са и ТРОЙНО повече парите....

В момента ми е ОСОБЕНО гадно, че нямам бокс - излезнаха и Mirror's Edge и Tomb Raider отгоре на цялата лудница от неща излезнали досега....Баси....

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Nov 14, 2008 10:45 am

AlDim wrote:Ако си вземеш една аркадка, можеш да си запазиш HDD-то и ще ти излезе към 400 кинта (vs. поне двойно повече за PC компоненти). Но ти си знаеш. :)
е той ако чипва със сигурност ще му излезе повече от 400 лева ама както и да го смята със сигурност в момента е многократно по евтино от нов компютър както се видя в темата с компютърните оферти.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 14, 2008 10:59 am

Излиза точно 500 лева с модването. Което е ТРИ ПЪТИ по-малко от парите за нов комп, не че съм се отказал, просто пресмятам заглавия и ексклузиви, които ме интересуват. От едната страна са една купчина прекрасни неща - Гиърс 2, Сейнтс Роу 2, Фейбъл 2, Принца и Томб рейдър (който на бокс ще ме изкефят МАСА повече от скапаната клавиатура), от другата страна са стратегиите (за които хич не съм преритал, след превъртането с руснаците ред алърта не съм го и пускал дори), Крайсис и Уичър и най-важното - евентуалното излизане на Старкрафт 2 и Диабло 3....

Та така, някои, ако може да помогне с инсайт при размишленията ми - фийл фрий....

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Nov 14, 2008 11:10 am

само не разбрах
(който на бокс ще ме изкефят МАСА повече от скапаната клавиатура)
какво ти пречи да си използваш контролера от бокса - нали уж е съвместим.

Моя съвет- пак си купи бокс, а за компютър си направи ъпгрейд ако чак толкова имаш желание. В близко бъдеще не виждам някакви кой знае какви ексклузиви да излизат че да ти трябва супер-дупер мощна машина а когато излязат такива ще съжаляваш че си купил мощен компютър защото вече ще е леко остарял.
Съгласи се варианта след една година да играеш Фейбъл 2 и Гиърс 2 (евентуално) на комп за който си дал 1300 лева и да ти позасичват на най- качествена графика ми се струва леко неизгоден.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 14, 2008 11:14 am

Прав си, приятно съм изненадан от позицията ти, винаги съм мислел, че ще защитиш комповете абсолютно безусловно...Просто няма игри и това е, уви....

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Nov 14, 2008 11:28 am

Виж сега - навремето имаше за какво да избера компютър- периода беше такъв че старите конзоли си отиваха, новите бяха прекалено скъпи а имаше и игри струващи си само за компютър.
От една година насам нищо ексклузивно за комп не ми е хванало окото- Ред Алерат за мен е пълна боза а разни Крайзиси изобщо не ме вълнуват. MМО просто нямам физическото време да играя.
Сега препоръчвам компютри за работа или препоръчвам ъпгрейд. Нито има кой знае какви ексклузиви за сега нито цените са еквивалентни.
Смятай щом аз продавам компютри , мога да си поръчвам части на тънко и да си сглобя мощна машина а не съм го направил и само си ъпгрейдвам стария. Върши ми работа и не виждам смисъл в даване на 1000+ лева за чатя в същия скайп, да гледам същите филми и да играя същите стари игри които играя и сега (натрупал съм МНОГО които чакат в резерва и нямам време).

Една статистика - от последните 30 компютъра които съм продал само 1 го правих за игри от новите. Всичко останало се правеше за работа мултимедия и интернет и ставащи на WOW.
Иначе кажи ми как да обясня на средния нищо не разбиращ клиент че трябв да бутне 600 лева само за видеокарта когато той ми казва че в Техномаркет му пуснали играта на телевизонна игра за 500 лева и изглеждала по същия начин :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 14, 2008 12:20 pm

Еми идеално казано, човече. Аз никога няма да забравя усещането от преди около 2 години и половина...2005 декември дадох 1200 лева за ъпгрейд (подчертавам ъпгрейд, а не нов комп), за да мина на PCI-E видео-картите и т.н..... За тези 2 години и половина на компа си съм изиграл следните неща: FEAR + 1st expansion, witcher do 2ri chapter, tiberium wars (samo NOD campaign), jade empire, malko warhammer online i mnogo diablo 2 и около 5-6 часа хироус 5 и съм пуснал една купчина неща, на които съм видял заглавните менюта и толкоз...И това е за 30 месеца...В 18 от тези 30 месеца имах бокс и на него съм изиграл над 12 страхотни игри от край до край, сред които неща като ГТА 4 и сеинтс роу с по над 20 часа геймплей само кампаниите....

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Nov 14, 2008 11:50 pm

Коле, един Arcade, слагаш му стария хард и си готов.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 15, 2008 12:33 am

Натам отиват нещата с бясна страст, изпитвам само известна паника, че като носих бокса на поправка успях да изпусна конзолата на пода в стаята и хардът се откачи, ама на външен вид нищо му няма, тия дни ще разбера дали една купчина сейвове и профила ми са ГГ, това вече ще е КРАЯТ...

а и съжалявам, че пуснах такава тема за компа - наистина стабилно се бях навил, ама 1600 лева не е работа...

бтв чекнах аркейдите дето сега се шиткат кога са правени - юли 2008, доста обнадеждаващо