За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 17, 2008 11:36 am

Моржовете са яки гъцести твари :)
Spoiler: show
Image
Фиорда за ся ме кефи повече като дизайн, ма xp-то и гиъра си валят :) баси първия куест попаднал за убий 6 слаби моба за 2 мин дава стафец дет бие скъпичкия ми епик до са :mrgreen: Ма неам време много уви тия дни за игра че работа ;( А трее връщам 3к заем.

В коя територия най-сетне ще може се лети там?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Nov 17, 2008 12:00 pm

След боя по главите на блъделфите в Недърсторм, Лунел вече официално стана северняк. Това, че още на 66 левъл имаше пълна торба с уши (с които май се взема репутация някаква) е друг въпрос - пазя си ги и ще ги дам, като ми ги поискат. Важното е, че мойто вещерче вече е 69 ниво и при това дерзае за 70-ка.

Обаче, заявих вече няколко пъти и пак отговорно ще го кажа - локът е прасе! Свин! Отиде Лунел, 66 ниво, с жалните си прашки и екипировка от първите земи на Аутленд и започва да бие групи от 69-71 ниво, все едно им е "набор". Дори няма достатъчно спелпауър по себе си, да не говорим, че и чичото с брадвата не успява да й държи агро, та си яде пердах по голия задник и въпреки това оцелява. Гътна се само веднъж, и то щото не се сети бързо да мине в демонична форма. А след това вече си беше истински бой - аз почти цял левъл не го усетих как мина в бой по мобове.

И другата новина - Ланис вчера въздъхна от отегчение, хапна една манджа за тъга, депресира се и мина шадоу за пръв път в кариерата си. Няма такъв цирка. Шадоу прийст в хийлинг Т6 сет, с хийлинг мейса от Илидан, с все хийлинг енчанта на него и също така известния хийлинг скиптър в другата ръка - върви и гази. Да живее преминаването към обединен спелпауър. Като сложа и новата версия на inner fire, момичето има общо над 1450 спелпауър. Вярно, че няма пукната точка хит, но пък взе шадоу фокуса, пък и мобовете не са толкова големи, та засега пропуск няма. Близард просто са ударили един силен бъф шут на шадоу прийстовете и са ги изстреляли напред с дпс-то. Помня на Карея колко време точеше с майндфлея. С въведената възможност за крит, мобът пада, за отрицателно време. Чак да му стане неудобно на човек. Вчера все едно си играех с два лока.

Става като в самото начало - 3 героя и пак ще се чудя кой точно ме влече да играя.. да не говорим, че и Раса не е чак толкова далече... :roll: Толкова много възможности, че чак не ми се играе.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 17, 2008 5:13 pm

Бе друида за ся не е голяма промяна ферала ма с левъла ше видим, просто на 80 се връщам в аухиндон и си изтарашвам еднолично репутацията с лоуер сити за алхимията дет ми трее и black morah.

флайт формата епичната от трейнър за 8-9г също е за почерпка ;)

ма с времето дет мога да играя ше е месеци до 80ка само с друида, ма нема лошо интересни за са новите земи.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Nov 19, 2008 1:51 am

Я кажете как са вашите класове, защото аз с Death Knight-а се размазвам от кеф. Невероятна е играта с него!

Торгос - соло
Тарантулата - соло
Големия червей - соло при положение че дойдоха още два адд-а
Дракона в терокар - соло
Ring of blood - направихме го 4DK + друид за по-малко от 10 минути.

Утре ще тествам Tusker сам ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Nov 19, 2008 9:30 am

shte me izvinite, che posta shte e na latinitza, ama niamam instalirana kirilitza na novia komp i ne znaia kade e diska s instalatziite :?

inache za class-vete... mage si e vse taka... bia si na fire i gi svaliam s 3 do 4 udara, no moia mage e mnogo nagruhan s 6 parcheta T6 + kaskata i staff-a ot Illidan... epix dosega ne sum smenila i sum 73 lvl... mage officera ni kaza, che okolo 75-76 lvl shte podmeniam epix, koeto e dobre... obache UJASNO mi lipsva trainvane za po-moshtna water/bread... ama chaaaak na 75 lvl... i portal kum Dalaran - chaaak na 74 lvl...
az slakvam s mage, shtoto levelvam paralelno i druida, koito v momenta e 72 lvl i polovina... s nego si se igrae vse taka lesno melee...

novite teritorii me kefiat, Dalaran e razkoshen, questite sa ujasno priatni, a instances v novia sviat - leki i zabavni... Alchemy i Inscription na Tais shte se vdigat bavno, shtoto gultat mnogo bilki ot novite i Leed ne smogva da gi bere.. estestveno skaniram redovno i AH... pone Leed dostigna 450 i na skinning, i na hearbalism... a Tais moje veche da pravi research na Major Glyphs... obache poslednite mi researchi i na minor, i na major glyphs sa vze za Death Knights ;)

ta kato stana duma - napravih si i az edin DK i go vdignah samo level, no za tozi level se zabavliavah tolkova mnogo, che niamam dumi napravo... imah chuvstvoto, che e djedaika :D animatziite na spellovete napravo sa brutalni! a tova, che se rajdat 55 lvl s mnogo torvi, oblecheni, che i na 4-tia quest im davat burz kon e genialno hrumvane! prosto si zapazvash funa ot igrata...

mejdu drugoto pravihme edin Nexus run s tank - DK i to 70 lvl i sum SILNO vpechatlena!! drjeshe aggroto bez problem, a Tais pravi ujasno mnogo dmg i beshe veche 72 lvl...
niama poveche da vi mucha s latinitzata ;) obeshtavam da si kacha kirilitza oshte tazi vecher ;)

EDIT: zabravih neshto... moje li niakoi da mi kaje kakuv e hit-cap-a na feral druida? ne mi se rovi po forumi i zatova chakam na gotovo :oops: predvaritelno blagodaria :D

i da dopulnia... izbiagahme ot Neptulon predi 2 dena, kato izpolzvahme free migratziata kum Shattered Halls... ama mi se naloji da si preimenuvam vsite momi :evil: predi tova obache, izpolzvah, che imam 70-tka na Neptulon i im ostavih edin Death Knight :twisted:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 19, 2008 10:07 am

Един много тъп въпрос- колко гигабайта е целия WOW със все експанжъни и пачове?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 19, 2008 11:13 am

11gb почти при мене, без адони, ма те и без тва са малки. е и 200мб шотове :mrgreen: под 10 не пада, пък освен тях си иска и место за работа някакво, иначе може спокойно да се копира от диск на диск папката и да си бачка, като се пусне екзето от новата папка си наглася пътищата и пачовете да отиват там автоматично... без ядове в повечето случаи.

хех, за само 71ца и малко гиърец кат за две вечери игране са ;) ма си сложих заветната 1 точка дет не ми стигаше за ферал билда за омен-а :) Разкошни са новите територии ма още ми е твърде голямо меле за да е забавно куестенето.

Ше пробвам един DК довечера ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Nov 19, 2008 6:20 pm

The Dragon wrote:Я кажете как са вашите класове, защото аз с Death Knight-а се размазвам от кеф.
И аз така 8-) Ако трябва да съм по-точен - размазвам ги с кеф :lol: :lol: Имам вече по мои сметки около 23 или 24 убити ДК (щото се случи едно меле като ме нападнаха трима и не разбрах дали ги убих всичките или един избяга). В началото беше сладко - напалил съм си огън в ЕПЛ, на скарата - кебабчета, от ВЕФ-а се носи тиха сръбска музика, а от долината излизат ДК след ДК... като панички ги отсрелвах. По едно време ми доскуча и си тръгнах... кой знае защо 5 секунди по-късно 4 разгневени ордски 70-тки дотърчаха да ми тъпчат огъня :lol: :lol:
След това падна забава в Бадландс, аз уж бях за билки, ама хвърлях едно око на пътя към портала... повечето го стигнаха... с корпс рън :lol: :lol: :lol:

Последно в Силитиус се криеха няколко и се правеха на буболечки, ама къде ти ще избягат от справедивото възмездие - като са ДК, да мрат!!! Така де, нали това им е клас специфично :lol: :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 20, 2008 11:16 am

Мня вчера ми беше ден за Guildwars малко :). То къде неам време... :oops: Ма си цъкам куестчета де лека полека, тундрата я почистих... са фиорда, който е доста яко направен като дизайн. Иначе маге (фрост) и ферал друид разцъквам, за са само с друида ма заради теълъринга (килимче килимче килимче) ше дигам и магето там скоро :mrgreen: Малко по-бавно си се разхождам там, че не ми се бута в мелето са, неприятни емоции се създават.

Ма трее праим парици, че заеми заеми :) Ма елитния гарван си е убер кеф са и то от трейнъра на 71 :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Nov 24, 2008 11:03 am

Пък мен стандартно ме убиват - няма значение с какъв билд съм - дисциплина, холи или шадоу - Ланис все е умряла, щом я нападнат. Има един лок, който по някаква причина ме е набелязал още от Шатрат, където се забавляваше да ме напада с емотикони в банката на Алдорите. Наскоро ме хвана насред Гризли хилс и ме пердаши, колкото му душа искаше. То аз не, че се крих - мен като ме бият, аз се съживявам и нападам, колкото да заявя, че не е ме е страх - то дали на пълен живот ще ги нападна или не, накрая все съм си умряла.
Та така - вече и рицарите ме пердашат. Един ме нападна някъде из Фьорда - в една кръчмица на едно островче.. толкова бях шокирана, мислех си, че без да иска ме е ударил, щото се дръпна назад. Ама после ме заудря пак и докато се усетя, бях умряла. И тогава се събраха няколко рицарчета и настана меле с наши хора. Много е подло това умение на Рицаря, с което те пренася при него. Едно от първите, дето има (нали и аз направих един, та съм го пробвала). Ами като са няколко рицаря, общо взето си те подхвърлят като топка - нямаш шанс да се усетиш къде си - тъкмо си набелязал един за таргет, и вече си запратен при друг - доста е подло:).

Изобщо ... лоши хора... навсякъде насилие... На човек му става самотно... и търси приятели... така се научих да правя една манджа, която те снабдява с другарче... за три минути. Но пък остават незабравими спомени:)
Image
Имаше и едно зайче в групата... т.е. щеше да е в групата, ама се оказа, че е ми е в меле-рейндж, когато го избрах да му дам манджата... :cry:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Nov 24, 2008 11:24 am

Бореан тундрата е велика :) Можеш ли да убиваш малките мамутчета в капаните? Не се бях сетил да проверя досега :) Ако можеш - знам какво ще правя тази вечер ...

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Nov 24, 2008 11:56 am

можеш да убиваш малки тюленчета в Фиорда, мамутчета май не.
а и можеш да отвличаш малки вълчета за дейли куест към Моржовете :D

3ти ден съм без интернет....направо полудявам. Вместо да стана 80ка, аз двата почивни дни се подмотвах : :D Поне прочетох 2 книжки за Влад Талтош - се е кяр...ма все пак, нервно някак.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Nov 24, 2008 1:41 pm

Трябва ми адон който да показва коит итеми в инвентара са куестови - а не да ровя като невидял за розовото флъфи дилдо оф убер анал дестръкшън, когато ми потрябва в онова село в Ланкър.

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Nov 24, 2008 1:49 pm

неам идея, принципно не ползвам адд-они и ги смятам за ненужни. един вид чийтване, баси.
Само дедли бос мод и декърсив - и то за да са спокойни райд лидерите на гилда и да ме взимат в групата, и много много не ги гледам. Старая се само да са активни докато райдвам.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 24, 2008 7:36 pm

Не се сещам за такъв адон. Иначе куестовете около Witergarde с карането на танкчето, грифона за спасяване на изпаднали в беда девици и оръдието в криптата пълнят душата. :twisted:

До са не са ме нападали мене в новите земи :mrgreen: Нямам идея защо, вероятно щото тълпата вече е минала и набира към 80ки, а аз кротко си проулвам из района. Парите са по-малко ся като дава и xp :( Но пък Quel'danas го омитам за 40 минути, щото бомбенето е бавно, и тъпите наги не дропят ключовете.
Иначе 73ка ся и убиташки пак скилове с изключение на 1 за ферала дет му се кефя. :(

малко шотчета ;)
http://www.admedicine-bg.com/wow/9
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram