инфото в нета е само на руски и не съм сигурен, че го вдявам..=============================
System Message
=============================
ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website.
QIP?
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
QIP?
Абе кво става с кипа? Само на мен ли ми дава неща като:
This is it. Ground zero.
И мойто се бъгна... А на страницата на кипа не виждам нищо, което да отговаря на въпросите ми
Реших да видя ако си сваля инфиума дали ще прави така, обаче не се получава. Не мога да отворя изобщо... И форумът им не работи. Просто не знам! Свързах се с меебото. Да не би пак да си променят протоколите или кво беше там, нихната верица на айсикюто бе?! 

- Moridin
- Global Moderator
Ми аз за начало не виждам за кво да си слагам инфиум, като ползвам и без това само айсикю и скайп (уви), като мисля, че инфиум не поддържа второто.
Да не говорим, че ако ще го раздаваме много-мрежови, има и доста по-готини програмки...
Така де, аз предпочитам нормалния кип, надявам се да пуснат пач за поредния нещастен опит на айсикю да се преборят (и аз не знам за какво) с другите клиенти
Да не говорим, че ако ще го раздаваме много-мрежови, има и доста по-готини програмки...
Така де, аз предпочитам нормалния кип, надявам се да пуснат пач за поредния нещастен опит на айсикю да се преборят (и аз не знам за какво) с другите клиенти
This is it. Ground zero.
- RRSunknown
- Elder God
Жоро, то май няма нищо, освен скайп, което да поддържа скайп.
RRSunknown - ми това е по-леко, натоварва по-малко, не е натруфено и няма рекламки... След ужасът, който се оказа абв кю- то и който настояваше, че трябва да ми се инсталира върху другото кю, не искам...
RRSunknown - ми това е по-леко, натоварва по-малко, не е натруфено и няма рекламки... След ужасът, който се оказа абв кю- то и който настояваше, че трябва да ми се инсталира върху другото кю, не искам...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
Ми като минимум това, че можеш да изпращаш офлайн съобщения и човекът да ги получи без и двамата да трябва да сте онлайн. Освен това не ти натоварва толкова рам-а и няма опасност като пуснеш и филмче и още две приложения уиндоусът ти да вдигне ръце от теб. А и скайп просто е правена повече за говорене, а не за чатене, дори като интерфейс.
Бтв, нали ти е ясно, че кип-ът е просто ай си кю клиент, т.е. не е някаква друга мрежа?
Едит : Инфиумът подло слага автоматично статус съобщение, гласящо "I'm happy. Got the new QIP Infium, found it at www.qip.ru".
Бтв, нали ти е ясно, че кип-ът е просто ай си кю клиент, т.е. не е някаква друга мрежа?
Едит : Инфиумът подло слага автоматично статус съобщение, гласящо "I'm happy. Got the new QIP Infium, found it at www.qip.ru".
I don't wanna die