http://www.forplay.bg/index.php/forplay ... -of-Persia
Играно напоследък
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
на мен не ми иска регистрация , много интересно
ето го сайта иначе:
http://www.forplay.bg/
а ето и статията :
ето го сайта иначе:
http://www.forplay.bg/
а ето и статията :
- Spoiler: show
Цялата история е разгърната благодарение на страхотно написания диалог
Аз лично съм несъгласен за почти всичко в ревюто. Но вижданията ми често се различават от тези на адаша.
В края на краищата всичко е до лично усещане. За мен Принцът е крайно повтаряемо приключение със скучни битки и бездарни персонажи, а той направо се е разтопил по същите неща. От намека му в същото ревю обаче гледам, че ни най малко не е харесал Too Human, игра, която аз харесвам много.
- RRSunknown
- Elder God
Всъщност като слушах подкаста се оказа че Дишков и Корала са остро несъгласни за принца а Бакалов каза че играта била обида за всеки хардкор геймър и първото нещо което мислел да пише било оплюване на факта че не може да се умре (даже спомена че заради това Биошока не ставала).
Но принца не била хардкор, била революция и ултимативния кежуал гейминг и се играела сама , забавлявала а после човек бил доволен а не изнервен.
Но принца не била хардкор, била революция и ултимативния кежуал гейминг и се играела сама , забавлявала а после човек бил доволен а не изнервен.
Еми мен не ме изнервя, приспива ме
Специално сравнението с Bioshock определено не бих го направил. Bioshock отдавна има режим без вита чеймбъри, а и на висока трудност си беше съвсем добре откъм предизвикателство. Но Бакалов се скъса да я хейти навремето за разлика от почти целия останал екип на GW.
Иначе тази работа със заобиколките на директния сейв/лоуд не е от вчера. Имаше я в стария принц, Prey, а в експерименталната Braid е основна (и доста гениална) част от самата геймплейна механика. Fable 2 също предлага интересно решение. Въобще когато се направи добре, е много по-прогресивна от стандартните чекпойнти (или не дай си боже безумния куик сейв на всеки 10 секунди, характерен за PC играчите), но в Принца яко са оплескали работата. Както отбелязаха някои представители на западната преса, то си е като елементарна поредица от куик-тайм ивенти, в която чисто и просто не можеш да сбъркаш. Революция - трънки.
Специално сравнението с Bioshock определено не бих го направил. Bioshock отдавна има режим без вита чеймбъри, а и на висока трудност си беше съвсем добре откъм предизвикателство. Но Бакалов се скъса да я хейти навремето за разлика от почти целия останал екип на GW.
Иначе тази работа със заобиколките на директния сейв/лоуд не е от вчера. Имаше я в стария принц, Prey, а в експерименталната Braid е основна (и доста гениална) част от самата геймплейна механика. Fable 2 също предлага интересно решение. Въобще когато се направи добре, е много по-прогресивна от стандартните чекпойнти (или не дай си боже безумния куик сейв на всеки 10 секунди, характерен за PC играчите), но в Принца яко са оплескали работата. Както отбелязаха някои представители на западната преса, то си е като елементарна поредица от куик-тайм ивенти, в която чисто и просто не можеш да сбъркаш. Революция - трънки.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Мен лично ендинг сикуенсът ме изнерви на макс с простотията си, да не говорим за самия ендинг след надписите, които ми е един от най-тъпите, които съм виждала евър 
- Spoiler: show
Вчера минах сингъла на Resistance 2. Варираше от посредствен до добър с превес на посредствеността. Приличен екшън с някои много интересни оръжия и впечатляващ мащаб среща умряла история и персонажи, свръх-линейни нива, немалко дразнещи ситуации и цялостна безличност. Играта краде с пълни шепи от Half-Life, CoD и най-вече Halo, но не е на нивото на нито една от гореизброените поредици.
- RRSunknown
- Elder God
Е, не бих казал. Това е само сингъла. Играта предлага и доста откъм кооперативка и мулти, доколкото знам. Но все пак очаквах повече. При всички положения е известно подобрение спрямо първата част, но това не е достатъчно.
Иначе играта не се продаде достатъчно добре. Предполагаше се да бъде отговора на Gears 2, но това си остана в сферата на мечтите за Sony.
Иначе играта не се продаде достатъчно добре. Предполагаше се да бъде отговора на Gears 2, но това си остана в сферата на мечтите за Sony.
Първо да кажа, че аз никакъв играч не съм:)
Играла съм играта с онзи дет му свиха кучето и той тръгна да си го търси и разни дребни игрички занимавки из нета отнемащи не повече от 5-10 мин (даже имам рекорд за бързо редене на един пъзел, който от една година само аз подобрявам
)
Преди няколко дни обаче ми пратиха линк за BiteFait и много съм се зарибила, и аз незнам как стана таз работа
Даже вчера се бях разлютила много и карах тези с който съм в съюз да нападат едн дет ми сви много злато докато събирах за броня
(е много съм му съртита на този, нищо че е детинско, така и не си купих броня
)
Та покрай тази си зарибявка попрегледах гейм форума и ми бяха много интересни описанията за стратегии при игра на WoW, та може и да го пробвам (ако навия мъжа да ми инсталира там квото трябва, че съм много смотана в това отношение)
Сори че ви пълня темата с не интересни излияния, ама ми се пишеше за игри (като изчетох толкова много:))и реших че тази тема е най-подходяща.
Играла съм играта с онзи дет му свиха кучето и той тръгна да си го търси и разни дребни игрички занимавки из нета отнемащи не повече от 5-10 мин (даже имам рекорд за бързо редене на един пъзел, който от една година само аз подобрявам
Преди няколко дни обаче ми пратиха линк за BiteFait и много съм се зарибила, и аз незнам как стана таз работа
Даже вчера се бях разлютила много и карах тези с който съм в съюз да нападат едн дет ми сви много злато докато събирах за броня
Та покрай тази си зарибявка попрегледах гейм форума и ми бяха много интересни описанията за стратегии при игра на WoW, та може и да го пробвам (ако навия мъжа да ми инсталира там квото трябва, че съм много смотана в това отношение)
Сори че ви пълня темата с не интересни излияния, ама ми се пишеше за игри (като изчетох толкова много:))и реших че тази тема е най-подходяща.
- RRSunknown
- Elder God
Samorost се казва. Ето линк с някакво ревю за нея намерих случайно
http://www.e4.com/game/samorost-2/review.e4
Не си го е губил - откраднаха му го извънземни:)
Графиката ми хареса адски много, но някой от задачките дето трябваше да ги изпълни бяха доста трудни, не за друго, а защото ако не направиш всичко в определен ред не си изпълнил условието и не се случва там каквото трябва да се случи. Незнам откъде може да се изтегли обаче, тук в офиса я имахме свалена, но някъде зачезна.
http://www.e4.com/game/samorost-2/review.e4
Не си го е губил - откраднаха му го извънземни:)
Графиката ми хареса адски много, но някой от задачките дето трябваше да ги изпълни бяха доста трудни, не за друго, а защото ако не направиш всичко в определен ред не си изпълнил условието и не се случва там каквото трябва да се случи. Незнам откъде може да се изтегли обаче, тук в офиса я имахме свалена, но някъде зачезна.