За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Jan 07, 2009 1:59 pm

Можеш, аз играх близо месец и половина така :) И си правих разни ачийвмънти, дигах фишинг, репутация със старите фракции.. :wink:

Новият контент не можеш да го видиш разбира се :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 07, 2009 2:25 pm

RRSunknown wrote:Един тъп въпрос - дали ако си подновя акаунта ще мога да играя въпреки че нямам третия експанд. Демек само със BC кънтента на сървърите с другите които имат WOTLK.
И да и не :)

т.е. Можеш да си се моткаш на стария свят колкото искаш, но си получаваш новите скилове, новите неща до 70лвл. Няма никакъв проблем да правиш инстанции в аутлендс с 80ки ако имаш приятелчета които да им се разхожда, можеш да ползваш глифове - просто не можеш да дигаш нива и да видиш Нортенд.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 2:28 pm

Еми идеално- аз мисля да почвам нов герой така че поне два-три месеца ще минат докато стана готов за експанда и не виждам смисъл да се набутвам сега - може да поевтинее след три месеца :).
А сега ще ми трябва само да си взема карта.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 07, 2009 2:30 pm

RRSunknown wrote:Еми идеално- аз мисля да почвам нов герой така че поне два-три месеца ще минат докато стана готов за експанда и не виждам смисъл да се набутвам сега - може да поевтинее след три месеца :).
А сега ще ми трябва само да си взема карта.
Направи си орда на нормален blade's edge :) Получаваш неограничени буустове :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jan 07, 2009 3:26 pm

за сведение - Ланис, аз, Кселоса, Светльо, а преди време - Дзвера и Елейн, имаме алайънс на Зенедар :P

иначе да си кажа и аз за моята Лийд, че порастна и тя милата до 80 лвл по празниците и от част от фауната (разбирайте котка), премина към флората (демек - дръвче)... подкарах я с няма и 1к спел пауър и маса зелени айтъми... и без ГРАМ опит като хилър... направих няколко инстанса на нормал - много ми се радваха, ама подозирам, че най-вече, защото 80 лвл друид ги лекува :P

а после един от пала-танковете ни реши да рискува с нея и я взе за Вайълет Холс хероик с 1083 спел пауър... мина без уайп и аз вече набрала смелост се изпоназаписах за маса хероици още... е, да, ама само със записването си останах :? само ме питаха имам ли зелен айтъм по себе си, а аз имах 2... и колко ми е СР... а тя си бе все така недостигаща 1100...

по едно време в гилд-чата прореваха за хилър за хероик UK... а партито - от гилд-мастъра ни + офицери и Дед найт за танк... а аз бях разпитала кой е най-лесния хероик и ми казаха, че е Кийпа... та им викам, че ако не си намерят хилър и са готови да рискуват - да ме инвайтнат, като надлежно ги предупредих колко ми е спел-пауър и че гиъра ми сакс... те съвсем безразсъдно веднага ме инвайтнаха... и го направихме... бързо и лесно... докато се усетя, гледам ги, че коментират да се преместим към UP, а аз като го бях преживявала с Таис и ми настръхнаха клончетата... ама не можех да им откажа, а и така окуражаващи бяха, че сърце не ми даде.... и така... взехме, че го и направихме...

та каква бе поуката - с добро парти, гиъра не е решаващ... и сега нямам търпение да се поупражнявам над танкващ Светльо :lol:

Малко лирично отклонение, дето ще стопли душата на рогетата (макар да се водят вече 4-годишни спорове дали те имат такава, но това е друга тема), насладете се:

http://www.vimeo.com/2625538
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Jan 07, 2009 3:36 pm

Tais wrote: Малко лирично отклонение, дето ще стопли душата на рогетата (макар да се водят вече 4-годишни спорове дали те имат такава, но това е друга тема)
Нямат - някога вещерите са я отмъкнали и сега затова редовно понасят отмъщението на рогетата. А заедно с тях и всеки коприноносец. :cry:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 07, 2009 3:55 pm

Аз се изживявам като танк. Което значи че съм на първо място дмг в групата, освен ако няма ънхоли DK в групата и бавно но славно полилавявам. Хубавото е че имам убер хийлъри и то изненадващо discipline които се оказа че могат да държат всички живи и здрави дори и на тежки битки. Локен на нормал го брутфорсваме дори само с зелени ДПС-та. Няма бягане от аое няма нищо.

Рогетата са сладури - един Rune Strike и си заспиват.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jan 07, 2009 4:02 pm

е, Локен :) аз със зелените дрешки ги хийлвах без да се крием с аое-хийлс + 1 транкуилити на нормал... на хероик още не съм го правила, ама вече бая посинях с друида, че даже 2 лилави айтема изкрафтени имам, само дето още не съм ги сложила, че трябва да ги енчантна преди това... вече съм с около 1200 спел пауър без тях... а Таис довечера, живот и здраве, ще се сдобие с пълен Т7 сет, че ми трябват само 5 вейлър емблеми за нови гащи :)
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 4:22 pm

Аз на Shattered Hand имах 70 ниво блъд елф паладин ама миналата година февруари го изтрих и спрях да играя :)
Сега нещо пак ми се приигра но ако почна ще е чак февруари че имам дa оправя някои подробности като бавен нет, смяна на монитора и дали ще имам свободно време :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Jan 07, 2009 4:42 pm

The Dragon wrote:Хубавото е че имам убер хийлъри и то изненадващо discipline които се оказа че могат да държат всички живи и здрави дори и на тежки битки.
Дисциплин билдът е много добър за хийлване и особено за танк хийлинг. Вярно, че спелпауър е по-нисък, заради загубения бонус от спирита, дето го тават холи талантите. Но при все това, хийлингът е добър, а при добър крит, има и доста щитове, които все пак абсорбират част от демиджа. Достатъчно е да пускаш редовно Prayer of mending да скача, за да вкараш и останалата група в сапунените балони. Аз в момента играя дисциплин - за рейд е малко спорен, доколкото не си никак ефективен за мас хийл. Но пак, ако умееш да играеш добре, можеш да вършиш доста полезна работа. Уви, аз не влизам в тая категория, но поне се забавлявам с балончетата. :?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 4:55 pm

А какво ще кажете за дисциплина билда в PvP?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 07, 2009 5:16 pm

Тия дали не се ебават яко с Толкин ;)
Spoiler: show
Image
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Jan 07, 2009 5:24 pm

RRSunknown wrote:А какво ще кажете за дисциплина билда в PvP?
Уви, не ставам за ПвП и не мога да кажа колко е добър след експанжъна. Влизах по едно време в арени на 70 ниво и тогава си го ползвах - определено оцеляването беше по-вероятно и за мен, и за групата. Макар най-често играта да се свеждаше до това, че двама се юрваха към мен и трябваше да оцелея, докато се опитват да ме убият, като ползвам всички кулдауни, и да се надявам, че в това време другарчето ще свали поне един от другия отбор. После ставаше по-лесно:). Влизахме и трима, ама там вече си беше драма - смилаха ме преди да успея да ударя pain suppression. Освен ако другият отбор не е по-голяма трагедия и от нас:).

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jan 07, 2009 8:28 pm

RRSunknown, откакто дойде експанжъна хийлърите много не биват за PvP. Много burst има и е доста трудоемко. Естествено трябва да се поинтересуваш за себе си защото аз този експанжън райдвам. PvP е абсолютна смешка в момента. Откакто дойде WotLK няма нужда да имаш умения, като играч за да правиш PvP. Всичко е pew pew.

Edit: Между другото пак ли на същия реалм ще почваш?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 9:01 pm

Amikae wrote:RRSunknown, откакто дойде експанжъна хийлърите много не биват за PvP. Много burst има и е доста трудоемко. Естествено трябва да се поинтересуваш за себе си защото аз този експанжън райдвам. PvP е абсолютна смешка в момента. Откакто дойде WotLK няма нужда да имаш умения, като играч за да правиш PvP. Всичко е pew pew.

Edit: Между другото пак ли на същия реалм ще почваш?
значи е pew pew както беше преди BC :)
Ако е смешка PvP -то то по добре май да не почвам че аз играех 80% PvP.