Tais wrote:от целия риалм никой не ще да ходи в пустия Окулус
Напротив, аз ходя. Окулус хероик... ужасът, ужасът

23 уайпа на последния бос, няма и няма убиване

Поне разбрах колко струва поправката на гиъра ми от пълно червено (няма и 50г

). Късно се сетих, че можех и гол да се бия, то няма никакво значение, нали си на дракон...

Какви ли не тактики опитахме, не ще и не ще. То и затова никой не иска да ходи, ако ще да си с Т10 гиър, всичко зависи от скил и тактика
Иначе Гундрак стана лесен с тактиката със стълбите

Макар че в интерес на истината малки змии допълзяха и дори ме стъннаха, ама боса вече беше мъртъв, та взехме ачийвмънт

Обаче едва не умрях дорде тичах нагоре по стълбата, та мисля следващия път да пробваме да дърпаме към стаята с костите. След първия бос нямаше грижи, само рогето в партито се успа и не прекъсна мамут-трансформацията та изтървахме друг ачийвмънт, но пък боса поема повече дмг в мамут форма, та лошо няма.

Рогоносецът накрая не беше труден, само партито да се научи да ме гушка

за да не ги поеме носорога косо. А, да, пипнах и ачийвмънт, щото скокльо-боса ме беше наплюл с отрова.
След това ХоЛ хероик, имах един ненормален прийст за хийлър дето беше решил да си пробва възможностите та взимахме всички босове на ура (и ачийвмнънти, ачийвмънти...

) Локен обаче се запъна, три пъти подред умряхме, бавно бягаме от АоЕ-то. Затова решихме брут-форс

- няма да бягаме от АоЕ, бием го и това е. Гътнахме го преди да успее да кастне за трети път АоЕ

И какво - пак ачийвмънт че сме го убили за по-малко от 2 минути
После беше Окулус за който стана дума

Днес ще е проба на ХоС, там имам спомени че беше весело, трябва да преговоря набързо босовете
@The Dragon
Аз моя дефенс го държа точно на 535 (най-много 1 или 2 отгоре), всичко друго трупам на стамина и/или додж. Дойде ли ми нов айтем, въртя камъни и енчанти, по цял ходя с едно калкулаторче и смятам ли, смятам

Обаче пък 26к живот и 20% додж