Моите крака (и стомах, пък и вкусови рецептори...;р)
Moderator: Moridin
Мдаа, изправи ме на нокти туй слово. Направо си стъпил здраво на музата. ;р Ех, крака, крака..., но все пак Истината и Смисъла са някъде по средата ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ех, интересен въпрос повдигаш Марф, ама да го оставим висящ за ся. ;р Че Музата ше земе да ме свитне.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
9x19 право в десятката :Р
Екзистенциалните въпроси, Марф, са по-интересни, когато всеки ги решава сам за себе си ;)
Екзистенциалните въпроси, Марф, са по-интересни, когато всеки ги решава сам за себе си ;)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Почуп, почуп. Ми кат си неаме отговорна и талантлива муза и такива крака, кво друго ни остава освен да наточим остроумието /кат жилетче с 14 ножчета и торбичка за козина/ и да се позабавляваме както можем ;р.
Иначе завистта, тази черната, ще ни погълне ей тъй.

Мор, аз приемам и вменяване на полусериозно отношение, да не вземе да се уплаши музата и да избяга от отговорност
. Отношението може да се колебае някъде между сериозно и шеговито - поне да й е забавно на музата, щото съм чувала, че били капризни
. Но пък като става дума за нещо толкова прекрасно като ирисите... ами може лесно да се подмами пък:)

Юда, егоист, луда и wow-холик 

- Lubimetz13
- Mistborn
Моридин, много се радвам за приноса си в сдобряването ти с енотите...те са един от стълбовете, крепящи екзистенцията, едно от ония неща, в които просто трябва да се вярва - като птицечовките и сока от кайсия... Накъде върви светът, ако и енотите ни изоставят? Но тъй де, благодарение на мен и Гибли ти поне си отново доволно енотски, за което аз съм неописуемо горд. Просто исках да го споделя.
Last edited by Lubimetz13 on Tue Oct 12, 2004 7:22 pm, edited 1 time in total.
Хм, подозирам, че един ден, когато остарея и помъдрея (твърдят че било неизбежно, макар че аз засега много успешно го опровергавам (помъдряването, имам предвид, с остаряването се справям)) ще разбера около 60% от това което имат предвид Мор и ще бъда потресена... Междувременно, нека взаимно укрепваме вярата си в енотите... за единия сок от праскови живеем, в крайна сметка...
Last edited by Morwen on Wed Oct 13, 2004 2:57 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Смърт на Енотите. Да живеят миещите се мечета ;р А сока от праскови/кайсия дет пиете, ша ма извинявате, ма е минал покрай двете възможно най-отдалечени дървета на тая вселена точно по средата.
И чубрица ;р Ще поискаш и торта с моркови бре Ланис ;р Много мило го казваш тва ''Прекрасно'' обачеее нееее, get real моркови са тва - никво обожание не заслужават. А да се хабят ягоди за сок, ГАВРА! То ако приемем с пълно и тотално отрицание на действителността, че има истински вътре ягоди де.
Ц, с две аа трябва да свършва. Ако го запее на публично място трябва да е АААаааргх де.
Ц, с две аа трябва да свършва. Ако го запее на публично място трябва да е АААаааргх де.
тя Ланис скоро ще започне да ги възпроизвежда пустите моркови
ама ако вкарваше и по малко ракийка с тях, щяха да са си съвсем на мястото
Мор, скъпи, след тази ода в прослава на твоите долни крайници (пфу, ама съм непоетична!
), запази ми своето малко пръстче на десният крак за интимни изживявания, а? 

Мор, скъпи, след тази ода в прослава на твоите долни крайници (пфу, ама съм непоетична!

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar