и ми изброи от няколко вида актове. Естествено избрах тоя, който не ми вземаше точки. Много ме доядя, много много! Абе шибания град е пълен с наркомани и престъпници, а копелдаците 20 минути се занимаваха с мен, да ми пишат акт задето съм си стоял спокойно 15-20 минути на място където и други коли бяха спряли. И аз докато им казвам, че не е станало кой знае какво и можем да се разберем, като хора идва някаква лелка ама така яко червосана и почва да ми се кара: "как не те е срам бе момче, млади хора сте как може да спреш тука"
  и ми изброи от няколко вида актове. Естествено избрах тоя, който не ми вземаше точки. Много ме доядя, много много! Абе шибания град е пълен с наркомани и престъпници, а копелдаците 20 минути се занимаваха с мен, да ми пишат акт задето съм си стоял спокойно 15-20 минути на място където и други коли бяха спряли. И аз докато им казвам, че не е станало кой знае какво и можем да се разберем, като хора идва някаква лелка ама така яко червосана и почва да ми се кара: "как не те е срам бе момче, млади хора сте как може да спреш тука"   . Търпението ми започваше да изтича и към полицията и към тая, но си продължих спокойно и с нея, че нищо не е станало и просто не съм знаел, че не трябва да спирам тук. Наложи се едната кука да и каже да се махне. Обаждам се на един от началниците в полицията(приятел на баща ми), насраха и нещат да говорят с него. Той човека се изнерви много защото беше във Варна и не можеше да дойде на място.
 . Търпението ми започваше да изтича и към полицията и към тая, но си продължих спокойно и с нея, че нищо не е станало и просто не съм знаел, че не трябва да спирам тук. Наложи се едната кука да и каже да се махне. Обаждам се на един от началниците в полицията(приятел на баща ми), насраха и нещат да говорят с него. Той човека се изнерви много защото беше във Варна и не можеше да дойде на място. И какво излиза? Човек си седи спокойно, идват му с патрулка и го вадят от колата все едно е някакъв престъпник и му пишат акт за 50 кинта? И защо се държах учтиво с тях, защо се държах учтиво с жената, която ми се кара все едно ми е майка, все едно съм убил човек? И тия кретеноиди ще искат да им увеличават заплатите двойно?
После тръгнах към Ахелой и се постарах да наруша всеки възможен закон, който можех с тая кола. Писна ми да се държа учтиво с копелетата. Другия път ще го смачкам акта и ще им кажа да ме арестуват да видят к'ва пишка ще ядат след това. Писна ми!

Все си спомням как някакъв чук в скъпа двуместна кола ни задмина почти през насрещното и аз точно го ругаех, когато един полицай му размаха палка. Чувствах се като накрая на филм, в който доброто е възтържествувало. А и ако се загледаш, всъщност не е такава рядкост да видиш спрян от полиция скъп автомобил
  Все си спомням как някакъв чук в скъпа двуместна кола ни задмина почти през насрещното и аз точно го ругаех, когато един полицай му размаха палка. Чувствах се като накрая на филм, в който доброто е възтържествувало. А и ако се загледаш, всъщност не е такава рядкост да видиш спрян от полиция скъп автомобил

Майната му, мина ми яда.
 Майната му, мина ми яда.