Моите крака (и стомах, пък и вкусови рецептори...;р)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Извратени сте вий, тц, тц...
не обичат чушката?!? Чушката?!?!
Ксели, те са заблудени, слънчице!!
Чушката е в Топ 3 на зеленчуците! Сурова, печена, пържена, в манджа, в лютеница, в кьопоолу, в имамбаялдъ, в каквото там се сетите!! Ох, както съм гладна - килограми мога да погълна

Ксели, те са заблудени, слънчице!!
Чушката е в Топ 3 на зеленчуците! Сурова, печена, пържена, в манджа, в лютеница, в кьопоолу, в имамбаялдъ, в каквото там се сетите!! Ох, както съм гладна - килограми мога да погълна

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
А аз мисля че май е станало късо в Матрицата, защото тоя topic е сбъркан още от първата страница.
Ама е лудо-страхотно сбъркан
. Go go go Mors' feet! And carrots and chushki (печени)!!!
А какво ще кажете за брат им патладжана - мега вкусно!

Ама е лудо-страхотно сбъркан

А какво ще кажете за брат им патладжана - мега вкусно!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Патладжанът го признавам - спор няма!!! Както и сестра му - Лейди Тиквичка! Трябваше ми време да дорасна, за да ги оценя, обаче успях. А какви невероятни кюфтета от тиквички стават, просто думи нямам!
Всъщност - чушките ги признавам под формата на лютеница. Обаче там тя бива смесена с доматки и ... моркови:). Поне често такава съм яла. Прелест невъобразима!
Всъщност - чушките ги признавам под формата на лютеница. Обаче там тя бива смесена с доматки и ... моркови:). Поне често такава съм яла. Прелест невъобразима!
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- The Dragon
- Elder God
Мда, ще си променя си мнението, така че да изключва лютите малки жълти чушлета от списъка на забранени за нетуршия чушки. Считайте го за променено!
Иначе, аз съм напълно съгласен с Драгън. Вълчата салата е единственото подходящо ястие за млад изискан джентълмен като мен. Разните там тиквички и патладжани са твърде... растениести за моя вкус
Иначе, аз съм напълно съгласен с Драгън. Вълчата салата е единственото подходящо ястие за млад изискан джентълмен като мен. Разните там тиквички и патладжани са твърде... растениести за моя вкус

Elves dig rocket launchers.
Едно време бях истински маниак на теам тъшия от бамя, а пък сега ме подсещате от колко години не съм ял такова нещо. 
А като говорих за чушки забравих за лютите, които ги тача, стига да не са смъртносно лютиви.

А като говорих за чушки забравих за лютите, които ги тача, стига да не са смъртносно лютиви.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Осъзнайте се, бе... патладжани? Това нещо природата нарочно го е направила синьо-лилаво за да си личи, че не е за ядене, а вие го бутате къде ли не. Тиквичките пък стават само на тиквените кюфтета, за които спомена Ланнис.
А бамята... мязаше ли на брюкселско зеле или бъркам нещо? Ако не бъркам не става за ядене, значи:Р
А бамята... мязаше ли на брюкселско зеле или бъркам нещо? Ако не бъркам не става за ядене, значи:Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Нямам идея как изглежда брюкселското зеле, затова не мога да ти помогна, но патладжанът се ядва пържен, а тиквените кюфтета са толкова достойни за това славно име (а именно кюфте), колкото и пекинезите да бъдат наричани вълци. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Явно не сте яли правилните кюфтета от тиквички, това мога да кажа аз...
И аз уважавам раслото на кокал, като го видя в чинията си, но това не означава, че трябава да се пренебрегват всички онези прекрасни дарове на природата, расли на клонче, стебло или под земята (обичам моркови, обичам картофи!!!!! Обаче по отношение на чушките не отстъпвам и на милиметър)
Обаче.. бамя
! Да ви кажа отношението ми към чушките може да се определи като блага търпимост, ако го сравним със същото спрямо бамята!!! Кой и кога е решил, че това нещо става за ядене! 
И аз уважавам раслото на кокал, като го видя в чинията си, но това не означава, че трябава да се пренебрегват всички онези прекрасни дарове на природата, расли на клонче, стебло или под земята (обичам моркови, обичам картофи!!!!! Обаче по отношение на чушките не отстъпвам и на милиметър)
Обаче.. бамя

Юда, егоист, луда и wow-холик 

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant