Quantum of Solace

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Dec 08, 2008 2:49 pm

Еми това всъщност е нормално, предвид че всички досегашни Бондове са били самостоятелни филми..
And you can't dance with a devil on your back...

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Dec 09, 2008 6:41 pm

Гледах го, не се оказа лош всъщност. Но фактът, че Бонд остави боливийката неинфилтрирана се отпечата дълбоко върху психиката ми.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Jan 25, 2009 3:36 am

Гледах го докъм 37-ата минута и го изтрих.

Бях си го пуснал за разнообразие след първите два Борна. Голяма грешка. Сега си продължавам с третия.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jan 25, 2009 11:40 pm

Darkling wrote:Гледах го, не се оказа лош всъщност. Но фактът, че Бонд остави боливийката неинфилтрирана се отпечата дълбоко върху психиката ми.
Абсолютно и аз това не го разбрах как стана и у мен предизвика същото изумление.