Е как се справят по-нататък тогава?Ghibli wrote:Всъщност тази реплика е защото (ще го сложа в спойлер, въпреки че не е кой знае какво)
- Spoiler: show
Twilight
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
RAFO
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Read And Find Out 
Изтрих си въпроса за RAFO, за да го гугълна.
Благодаря.
Но не, благодаря.
Просто ми беше любопитно от... реалистична... гледна точка.
Благодаря.
Но не, благодаря.
Просто ми беше любопитно от... реалистична... гледна точка.
The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Обяснено е в четвърта книга.
- Spoiler: show
- pnv_Creator
- Misting
Гледахме го вчера след ужасното протичане на един писмен изпит...Директно ви казвам, че го гледах само и единствено поради две причини - 1) вашите препоръки и 2) да видя за какво е целият шум. Филмчето е що-годе прилично (но със сигурност не повече от 5 или 6 от 10), но ме хвана яд, че дадох парите да го гледам кино.
Нещата, които много ме издразниха (и честно ви казвам опитах се наистина да не подхождам предубедено, дори трябваше да се боря с първоначалния скептицизъм на благоверната):
-Вампирите си личаха кои са още от началото с бледите им лица и цялостния им странен "вампирски" вид, сигурно така е и в книгата
-Диалозите бяха просто ужасни - романтичната история беше толкова болезнено банално представена, че по едно време отидох да си купя кола в средата на филма - ("Принципно мога да чета съзнания, ама само твойто не мога да прочета" "Ти си моят наркотик" ГИВ МИ А БРЕЙК)
-Сюжетът на филма - болезнено предсказуем от а до я
-Актьорската игра - какво да я коментирам, те двамата ти главни герои като аз и Пъгсли ще ги направим пет пъти по-добре какво въобще да пиша за другите
-"Диамантената" кожа - ъъъъммм... ЛОЛ?
Нещата, които ми харесаха:
+Бейзбола - УБЕР як
+Почти всички моменти с демонстрация на вампирски сили внасяха лъч светлина в иначе позаспалия филмец
+Алис - и героинята и актрисата рутеха както и този едричкия вампир от наште, забравих как се казва
+Целия вампирски бекграунд и предисторията и т.н. - аз се кефя на такива неща, жалко, че бяха около 3 минути за целия филм
Резултат: Посредствен филм, който определео можех да гледам вкъщи. По-сериозния резултат беше че адски много ми се догледа Блейд 1. Допълнителен резултат: още една киди-насочена поредица, която няма да следя и умишлено ще игнорирам като ХП.
Оф-топик резултат: имам огромно нужда да вляза в бг кино, да дам 8 лева и да искам да съм дал повече после. Не ми се е случвало от сигурно 3-4 месеца.
Нещата, които много ме издразниха (и честно ви казвам опитах се наистина да не подхождам предубедено, дори трябваше да се боря с първоначалния скептицизъм на благоверната):
-Вампирите си личаха кои са още от началото с бледите им лица и цялостния им странен "вампирски" вид, сигурно така е и в книгата
-Диалозите бяха просто ужасни - романтичната история беше толкова болезнено банално представена, че по едно време отидох да си купя кола в средата на филма - ("Принципно мога да чета съзнания, ама само твойто не мога да прочета" "Ти си моят наркотик" ГИВ МИ А БРЕЙК)
-Сюжетът на филма - болезнено предсказуем от а до я
-Актьорската игра - какво да я коментирам, те двамата ти главни герои като аз и Пъгсли ще ги направим пет пъти по-добре какво въобще да пиша за другите
-"Диамантената" кожа - ъъъъммм... ЛОЛ?
Нещата, които ми харесаха:
+Бейзбола - УБЕР як
+Почти всички моменти с демонстрация на вампирски сили внасяха лъч светлина в иначе позаспалия филмец
+Алис - и героинята и актрисата рутеха както и този едричкия вампир от наште, забравих как се казва
+Целия вампирски бекграунд и предисторията и т.н. - аз се кефя на такива неща, жалко, че бяха около 3 минути за целия филм
Резултат: Посредствен филм, който определео можех да гледам вкъщи. По-сериозния резултат беше че адски много ми се догледа Блейд 1. Допълнителен резултат: още една киди-насочена поредица, която няма да следя и умишлено ще игнорирам като ХП.
Оф-топик резултат: имам огромно нужда да вляза в бг кино, да дам 8 лева и да искам да съм дал повече после. Не ми се е случвало от сигурно 3-4 месеца.
Никола, имам чувството, че си очаквал вампирски екшън (кефят те сцените с екшън и сили), а тъй като се е оказало вампирски чик-флик (почти всичко свързано с герои не те кефи) си се оказал разочарован.
Лично за мен това е по-скоро плюс. За романтиката - това с четенето на съзнания не е левашка свалка, просто си казва фактите човекът. А ако ще се възмущаваш от реплики в стил "ти си моят наркотик", трябва да отпишеш 80% от филмите...
Лично за мен това е по-скоро плюс. За романтиката - това с четенето на съзнания не е левашка свалка, просто си казва фактите човекът. А ако ще се възмущаваш от реплики в стил "ти си моят наркотик", трябва да отпишеш 80% от филмите...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Напротив. Изрично подчертах, че се опитах да отида непредубеден и мисля, че го направих. Просто се надявах акцентът върху любовната история да не е...ЦЕЛИЯТ ФИЛМ...Morwen wrote:Никола, имам чувството, че си очаквал вампирски екшън (кефят те сцените с екшън и сили), а тъй като се е оказало вампирски чик-флик (почти всичко свързано с герои не те кефи) си се оказал разочарован.
И да - аз не съм фен на романтичните филми и никога няма да бъда, не са моята бира.
- pnv_Creator
- Misting
Да, разбирам и се извинявам.Ghibli wrote:Не е за тази тема, а за книжната. Освен това има спойлери за всички книги, не препоръчвам на човек, който не е прочел всичко.
Btw с това нещо на мишката между средния и показалеца ти можеш да местиш страничка надолу до секцията "Movie".
Така или иначе, наредбите са доста големи вътре и са насочени колкото към филма, авторката и книгата, толкова и към почитателите на предните три...
Може би това не ти допадна?
Супер смешно е и си струва да се прочете цялото
pnv_Creator wrote:Да, разбирам и се извинявам.Ghibli wrote:Не е за тази тема, а за книжната. Освен това има спойлери за всички книги, не препоръчвам на човек, който не е прочел всичко.
Btw с това нещо на мишката между средния и показалеца ти можеш да местиш страничка надолу до секцията "Movie".
Така или иначе, наредбите са доста големи вътре и са насочени колкото към филма, авторката и книгата, толкова и към почитателите на предните три...
Може би това не ти допадна?
Супер смешно е и си струва да се прочете цялото
С това нещо между средния и показалеца можеше да скролнеш надолу и да даше линк директно към частта с филма. Спойлерите развалят удоволствието.
Апропо, къде точно видя някакво отношение към написаното там, било то харесване или нехаресване?