А ти си включи детектор-детектора. После прочети първото изречение на поста, следващ твоя. След което си презареди резервоара с термини, че го караш на резерва. Риторичните ти въпроси са за смяна.
След като се диагностицирахме взаимно, по същество. Поради съвсем очевидни причини не съм сравнявал списанието с другите гейминг списания конкретно, а с всички списания като цяло (Бурда, Съвременник, БТА Паралели, Зона Ф, Градина - нарочно ги подбирам различни и като качество и като насоченост за да добиеш представа). Преди да си казал, че не мога да правя такива сравнения, аз ще ти кажа, че мога. Пък. Още веднъж споменавам, купувал съм си списанието далеч преди да мога да се нарека "геймър". Аз и до ден днешен не съм, бтв. Но списанието ми беше забавно и беше добре направено, хем шаренко, хем разумно шаренко, че и подредено, абе - муцка! И оттук насетне мен какво ме грее (че и къде, ми е интересно също) дали в Арканум имало водолази или не, при условие, че тогава не за Арканум съм се чудел дали да си купувам или не, а съм си мечтаел как един ден ще имам компютър? Далеч по-интересно беше да четеш това, отколкото навярно би било да чета "Кармичния кръг" (лек анахронизъм, ама не е важно). Като си идва с бонус - то и "Андромеда" например беше хипер ултра гига яко като съдържание, ама като оформление, ъъъ, нека не задълбаваме. Ако ти е интересно - купи си един брой (не е скъпо, а и няма да загубиш чак толкова от лошавото оформление) и ще разбереш.
Та тъй, заговорихме ли на един език?
П.П. Абе, на някои хора "сарказмът" им бил туморно образувание, което отгоре на всичкото им засяга органите за правопис и пунктуационните съдове...