е, каква скука, ако не сте направили Сарт с 3 дрейка??

всяка вечер - прогресив рън, докато не падне! май просто народа свикна да им е лесно и не му са влага усилия в нищо, дето му се е опънало...

успех в Арената де
ние пък си правим всичко вече за 2 рейд-вечери, включително Сатр+3 дрейка и се отдаваме на ачийвмънти... какъв ли не направихме в Накс 25... и спори не убивахме за крит, и конниците ги убихме едновременно - и на нормал, и на хероик... предполагам, ще пробваме Мали под 6мин. също...
аз съм доволна, че задълженията по отношение на рейдването приключват за 2 вечери, защото в останалото време може наистина да се разпусне... последните 2 дни ми беше така напрегнато, че не ставах за комуникация изобщо и се покрих на Шатъред холс, да поиграя с шадоу-прийста ми блъд елф... тя си стоеше на 70 лвл, щото само риба ловях с нея... понаправих няколко куеста и се зачудих защо е така тегаво - мобовете по самички ги дялках бавно и понасях маса дмж... когато погледнах - тя, милата, даже 61 лвл айтъми имаше по себе си

отидох в АН и се охарчих здраво, за да я пооблека, доколкото е възможно... остана със 100 голд, но й вдигнах с 200 дмж... и вече беше по-прилично...
то не може да се каже, че 2 дена съм играла с нея де, щото в събота бях на работа... но вечерта + неделя й отдадох повечето си внимание... като резултат, девойката е вече 72 лвл, с почти овършани куести по Фиордите, от Неутрал до Онърд се докара с шалашките и вдигна бижутерството си на 406
на Зенедар направихме една Виолетова кула на хероик в неделята, щото ДК на Илия беше чукнал 80 лвл и искаше да се поупражнява да танква

викам му - ще правим ВН, че по-лесно... а Ланито я няма на линия... питам Илия и Браги да й звъня ли да идва да хийлва, а аз да влезна с Таис, или да хийлвам аз с друида, а те - звъни й... звъня аз, ама Ланито можеше след 30 мин. да дойде и ги питам пак, а те - "ще я чакаме"... това е то - никаква вяра в хилърските способности на Танче!

ще ви пускам да мрете на ротационен принцип, видяло се е

май Тишо ще остане наказания с мене за хилър танк

та направихме я без жертви

а аз започнах да се чудя какъв да бъде другия спек на друида ми след пач-а...