при мен е същото, но само при кирилицатаarmageddon wrote:Искам да попитам - някой да ползва Chrome? Редовно като си тайпя поста ми се разбозява изображението нещо - особено ако искам да се върна и редактирам. Та ако някой позлва да каже дали има подобен проблем.
Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Това с маркирането като прочетено и непрочетено си го има като бъг много отдавна, проявява се по най-различни начини в най-различни моменти
Понякога се случва, когато сървърът е малко понатоварен, както беше тази вечер на няколко пъти, ама го погалихме, поуспокоихме го, мина му. Някой ден ще седна да видя какво всъщност прави това phpBB, когато трябва да маркира нещо като прочетено по всичките различни поводи, когато може да го поискаш, и защо не винаги успява.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Лично аз вече от месец и повече страдам от това
Файърфоксът не ми маркира като прочетени теми, пуснати след/преди определен период (т.е. всички теми от един момент нататък и всички прекалено стари теми, разбирай на повече от 5-6 месеца), освен ако не дам mark all forums read или не игнорна темата. Ужасяващо шибано е и не, няма да си сменя браузъра заради него 
And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Проблемите с логването, доколкото ги има, уви няма да се оправят, и ако не са само тук - определено е за смяна на браузъра (и без това тази мизерна програма, която по неясни и за мен причини и аз продължавам да ползвам, гълта повече рам отколкото уиндоуса сам по себе си баси).
Имам известно подозрение, че те се случват на хора с много големи доставчици, които не дават фиксирано айпи и ОСВЕН това използват няколко бивши локални мрежи. Поне до този извод ме доведе, факта, че с промяна насочена към такава ситуация навремето оправихме донякъде нещата. Но не мога да знам дали е така наистина.
Разбирате, че е не трудно, ами направо невъзможно, да се дебъгне проблем, който аз не възпроизвеждам на собствения си компютър и който се появява абсолютно нередовно и безсистемно. Да беше от мен писано пхпББ, да имах идеи къде да се пипне, но при това положение е изключено, да не говорим, че при съпорта който се хвърля върху пхпББ от хорат дето го правят, е почти изключено такъв генерален бъг да се е задържал толкиова време, което очевидно води до извода, че проблемът е в клиентските телевизори.
Имам известно подозрение, че те се случват на хора с много големи доставчици, които не дават фиксирано айпи и ОСВЕН това използват няколко бивши локални мрежи. Поне до този извод ме доведе, факта, че с промяна насочена към такава ситуация навремето оправихме донякъде нещата. Но не мога да знам дали е така наистина.
Разбирате, че е не трудно, ами направо невъзможно, да се дебъгне проблем, който аз не възпроизвеждам на собствения си компютър и който се появява абсолютно нередовно и безсистемно. Да беше от мен писано пхпББ, да имах идеи къде да се пипне, но при това положение е изключено, да не говорим, че при съпорта който се хвърля върху пхпББ от хорат дето го правят, е почти изключено такъв генерален бъг да се е задържал толкиова време, което очевидно води до извода, че проблемът е в клиентските телевизори.
This is it. Ground zero.
Това с разлогването го хванах кога се получава поне при мен - и с Firefox, и с Chrome. Ако не избера автоматично логване - трябва да зачистя кукитата, за да не ме разлогне. И така преди всяко логване. Този проблем го имам от година и малко. С други форуми не ми се е случвало. Постигам го и вкъщи (FF), а съм с фиксирано IP.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
Файърфокса ли?Проблемите с логването, доколкото ги има, уви няма да се оправят, и ако не са само тук - определено е за смяна на браузъра (и без това тази мизерна програма, която по неясни и за мен причини и аз продължавам да ползвам, гълта повече рам отколкото уиндоуса сам по себе си баси).
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either