За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 17, 2009 4:51 pm

ма тя и Асая я домързя за него нали ;) 3 друида сме. Ммм да маунта ми е най-любим на вид тоя ''рейвън лорд''-а дет май пада от Гарван бога.

Няма месец с експанжъните да, ма зех карта, щи пасна после номера по кип-а, че тука са лудница в офиса :)

Некой иска ли 1-2 номера за 14те дена ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 17, 2009 4:55 pm

Асая не просто я домързя - няма парички да си купи скила, съответно - няма бърза форма. Не е правила и веригата преди това.

За свободните номера - замислям се дали да не ги ползвам, както правят хората, за да може като ме ганкне някой изрод, дето не мога да му видя левъла, да се логна с ордски герой и да му съобщя какво точно мисля за него - кратко и стегнато, в един уиспър, че вероятно няма да имам възможност за повече :lol: Не, че ще помогне.... всъщност точно това ме спира.
Last edited by Lannis on Tue Mar 17, 2009 4:57 pm, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 4:56 pm

дадено - идвам с Таис за разчистването, а Ланито ще ни държи живи :) после аз сменям на Лийд, а тя - на Асая и сме готови :D

чакаме Елейн с нетърпение :D ако дойде овреме, може и нея да водим в Сетек холс :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 17, 2009 4:58 pm

Айде айде ;ррр То и аз назаем от Таис пореден :)) Мдаа за съмона си иска веригата, ма тя на 70ка се прави до бога соло та ако имаш мерак :). Ненам ако напраиме 3 ръна секи да си направи куеста поред със съмона дали нема да е по-як дроп рейта. Че маунта твърде ме кефи?

...
а ти си писала :) ми така то и Дима са мое влезе тамън е рестнала до 70ка бонуса ;)

Ааа не съм се сетил тва приложение за 14те дена :) Имаш едната веднага :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 17, 2009 5:01 pm

Няма нужда, събрала съм си няколко:)))

Мързи ме за куестчетатай май:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 17, 2009 5:02 pm

Хм, то в хероик се влиза не с левъл, а с ключ... който се взима ако имаш Хоноред репутация. Да го спомена сега, че да няма изненадани на входа на инстанса :roll:

А трайъл акаунти се регистрират само с един мейл, аз си имам няколко :lol: :lol: Че някои специфични ПвП ачийвмънти искат дейно участие на Ордата, пък тя не винаги е склонна да ми прави услуги :mrgreen: :mrgreen:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 5:08 pm

малеее, чийтър!!! :lol:

аз имам репутацията и ключа... мисля... Елейн, как ти се казваше шамана да го проверим на каква репутация е?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 17, 2009 5:10 pm

Съмонването на рейвъна е друидски куест. Няма го боса иначе в инстанса доколкото знам за обществено ползване.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 17, 2009 5:11 pm

Tais wrote: аз имам репутацията и ключа... мисля...
Нямаш :cry: Сега проверих - 3600/6000 до Хоноред. Освен да изринем ШадоуЛабс 2 пъти на нормал, трябва да стигне.

Едит: Хем и ключа за Каразан е в ШЛабс

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 17, 2009 5:12 pm

Шъ ринем то и аз ненам какво е положението. А щом зех ключа начи съм ок поне там. Заредихме на Дима ма са пачовеееееееееееееееееееееееееееееееееееее.
Last edited by Xellos on Tue Mar 17, 2009 5:13 pm, edited 1 time in total.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 5:13 pm

еееееееееееееееееееее, верно ли нямам? :shock: силно съм възмутена от себе си!! амии... ти кога викаш, че ще влизаш днес, Тише? :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 17, 2009 5:13 pm

Аре с мене ;р Щи плащам рипеърите :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 5:16 pm

какви рипейърс бре!??? нали съм хилър - няма да мрете!!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 17, 2009 5:36 pm

Чакайте, че нещо ми блокира ВоВ-а при един от многото пачове. Геройчето ми май се казваше Fayette.

Да е жив и здрав Ники и гръм да тресне работодателите му, за бързата реакция ;) с купуването на карта.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 5:44 pm

Армърито не ми дава инфо за репутацията ти, защото отдавна не си влизала :? само пише, че си 67 лвл в момента :wink: