За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
едва ли ще ги мачкам защото разбрах че са ми изтрили героя отдавна келешите а да развивам нов нямам време.
Иначе два въпроса от любопиство
1. Това за спел пауъра като бонус за живота спер пауър на магиите зависим от силата просто ей така ли си го има или са скилове/таланти?
2. Как се справяте с роуг който постоянно използва спринт и ваниш за да избяга и после се връща да тормози.
1. Това за спел пауъра като бонус за живота спер пауър на магиите зависим от силата просто ей така ли си го има или са скилове/таланти?
2. Как се справяте с роуг който постоянно използва спринт и ваниш за да избяга и после се връща да тормози.
1) Спел пауър като бонус от животеца ти е талант дълбоко в прот-дървото, Touched by the Light; а другото си е механика в моментаRRSunknown wrote:едва ли ще ги мачкам защото разбрах че са ми изтрили героя отдавна келешите а да развивам нов нямам време.
2) За спринтьори имам или стън или Avenger shield (пак е прот-талант) а и използвам concentration, та да се правят на нестинари плюс Judgement of Vengeance - то им лепва дот, та трябва да си го чистят с Cloak of Shadow. В общи линии рогетата се сещат да бягат твърде, твърде късно

- RRSunknown
- Elder God
То вече стана малко theory-crafting нашето
Маната ми е ок, щото си имам Blessing of Sanctuary - връща ми мана за всеки успешен блок, а се сещаш че срещу роге с две бързи ножки, блока е често срещано явление.
Освен това има и спел, който ми възстановява 25% мана (2 мин КД). В крайна сметка може и мана поушънка да ударя, ако особено държа да гътна рогето
За стъна - възможно е, само че ако е надотен не може да ванишне или греша? Според личната ми статистика от последните 10 пъти само едно роге ми се е измъквало, обаче то така и не се върна, мернах го в далечината да препуска с максимална скорост

За стъна - възможно е, само че ако е надотен не може да ванишне или греша? Според личната ми статистика от последните 10 пъти само едно роге ми се е измъквало, обаче то така и не се върна, мернах го в далечината да препуска с максимална скорост

- RRSunknown
- Elder God
Не сте прави. Основното оръжие срещу всеки клас е...клавиатурата!
Аз примерно играя ДК. И в зависимост от нуждите и спецификата на класа използвам...
Срещу Хънтър с пет или Лок с минион
-

Аз примерно играя ДК. И в зависимост от нуждите и спецификата на класа използвам...
Срещу Хънтър с пет или Лок с минион
- Spoiler: show

Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Ot po sledva6tia pach samo s mi6ka i strelki 6te moje se igrae.
.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
е, това просто не мога да не го покажа... взимам го от гилд-форума - гном уарлок като танк на Пачверк!
http://www.youtube.com/watch?v=nZnAm3Kw ... r_embedded
иначе снощи бе интересна вечер... както обичайно в сряда имахме Сарт + 3 дрейка и Мали (Накс е за четвъртък)... и като се почна едно умиране... поне 6-7 уайпа по безумни причини и къръщина... на 2 от тях го дискънектна паладина - танка на уелпове и елементъли и те овършаха рейда, мен включително... веднъж умря танка, друг път - докато излизахме от портала ни заля вълната лава и половината рейд измря... да не говорим, че народа като видя колко лесно вече правим тази битка и го удари на експерименти - стоят до последно във Войд зони, че да си довършват каста и аха-аха да се подместят и тя ги убие... двама играча изреваха, че са с над 700 мс връзка и не успяват овреме да се отместят от вълната... абее, трагедия... за пръв път от бая време имах 32 голд поправки за една битка само, и то дето е уж на фарм...
НО! основната причина за позора я научихме бързо - Илия бе в рейда!!!!!!!
и щото още нямаше титлата, та донесе марко-тотевщината ни!
е, опъва се, опъва се, пък умря и Сарт... ама не ми дропна наметалото
за утеха ми дадоха една торба с 5 вейлърски емблеми и 73 голд в нея
не я отказах
после отидохме да навестим Мали и... умряхме!
абеее, не ни бе вечер... така и не разбрах от какво умряхме, щото малчо до мен падна от стола и ме разсея
просто гледах, че си кръжим и плюем срещу дракона... 4 човека
аз, Илия, Ланис и другото маге... в следващия момент Мали ме погледна така - по-особено и аз полетях в нищото... малко по-късно ме последваха и останалите... е, на второ виждане си умря съвсем възпитано и Малигос, а Мастър луутъра ни, докато спамеше никой да не пипа кутията с луута изведнъж... умря
май бе успял някак да дисмаунтне дракона
странна вечер...
после минах на Лийд да направим с Елейн и Браги награндската арена... в тази връзка - ЕЛЕЙН, НИКОГА НЕ СЕ РЕЗ-ВАЙ СЪС СИКНЕС В 65-66 ЛВЛ ТЕРИТОРИИ, КОГАТО СИ С 2 80-ТКИ В ПАРТИ И ТИ ПРЕДСТОИ КУЕСТ-ЧЕЙН ЕВЕНТ!!!
иначе я направихме лесно арената и детето си взе някакво едно-ръково оръжие (аз държах на двуръката брадва, ама Елейн ме затапи, че била талантлива в едно-ръките бойни сечива
).. та така...
в момента имам 118 вейлърски емблеми, а вече съм купила на Лийд брейсъри... май ще трябва да взема и на подрастващия ми лок и на зациклилата на 70 лвл Амели
имам и 100-тина от героичните значки и исках да попитам нещо във връзка с тях... ако взема оръжие за шадоу прийста си от тях, дали ще мога да взема и за лок-а си? или само по един айтем от вид на акаунт се полагат? 

http://www.youtube.com/watch?v=nZnAm3Kw ... r_embedded
иначе снощи бе интересна вечер... както обичайно в сряда имахме Сарт + 3 дрейка и Мали (Накс е за четвъртък)... и като се почна едно умиране... поне 6-7 уайпа по безумни причини и къръщина... на 2 от тях го дискънектна паладина - танка на уелпове и елементъли и те овършаха рейда, мен включително... веднъж умря танка, друг път - докато излизахме от портала ни заля вълната лава и половината рейд измря... да не говорим, че народа като видя колко лесно вече правим тази битка и го удари на експерименти - стоят до последно във Войд зони, че да си довършват каста и аха-аха да се подместят и тя ги убие... двама играча изреваха, че са с над 700 мс връзка и не успяват овреме да се отместят от вълната... абее, трагедия... за пръв път от бая време имах 32 голд поправки за една битка само, и то дето е уж на фарм...
НО! основната причина за позора я научихме бързо - Илия бе в рейда!!!!!!!

е, опъва се, опъва се, пък умря и Сарт... ама не ми дропна наметалото

после отидохме да навестим Мали и... умряхме!

после минах на Лийд да направим с Елейн и Браги награндската арена... в тази връзка - ЕЛЕЙН, НИКОГА НЕ СЕ РЕЗ-ВАЙ СЪС СИКНЕС В 65-66 ЛВЛ ТЕРИТОРИИ, КОГАТО СИ С 2 80-ТКИ В ПАРТИ И ТИ ПРЕДСТОИ КУЕСТ-ЧЕЙН ЕВЕНТ!!!

иначе я направихме лесно арената и детето си взе някакво едно-ръково оръжие (аз държах на двуръката брадва, ама Елейн ме затапи, че била талантлива в едно-ръките бойни сечива

в момента имам 118 вейлърски емблеми, а вече съм купила на Лийд брейсъри... май ще трябва да взема и на подрастващия ми лок и на зациклилата на 70 лвл Амели

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- The Dragon
- Elder God
Танчето, луут мастърът ни умря най-безобразно, защото се беше засилил да пише в рейд чата, вместо да се отмести от зоната, в която все още течеше демидж - онази с искрите. Разбирам го, не е лесно да пишеш и да гледаш какво става наоколо. Както сам той каза после "не съм про като Телеоптика".
Иначе аз пък в момента имам само една единствена едничка валорска значка:))) Всичко похарчих. И валорските обърнах на хероу`с значки, за да пазарувам за Йоа. Затова пък момата от сума време вече се разнася с прекрасна секира, а от снощи е и с шолдърки. ПРеди това пазарувах тояга за Лунел. Та не се задържат при мен такива неща. Даже сега още ми трябват евентуално за тринкет. Но пък като стана дума за тринкети, вчера минах и груповите хелфайърски куестчета, та вече имам и хубава дрънкулка от единия. Останаха още няколко куеста на онази територия, но аз не я обичам и ще потеглям да бера гъби май.
Иначе аз пък в момента имам само една единствена едничка валорска значка:))) Всичко похарчих. И валорските обърнах на хероу`с значки, за да пазарувам за Йоа. Затова пък момата от сума време вече се разнася с прекрасна секира, а от снощи е и с шолдърки. ПРеди това пазарувах тояга за Лунел. Та не се задържат при мен такива неща. Даже сега още ми трябват евентуално за тринкет. Но пък като стана дума за тринкети, вчера минах и груповите хелфайърски куестчета, та вече имам и хубава дрънкулка от единия. Останаха още няколко куеста на онази територия, но аз не я обичам и ще потеглям да бера гъби май.
Юда, егоист, луда и wow-холик