Предстоящи заглавия
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Muad_Dib wrote:Баси до ЮНИ почти няма нищо интересно ново, което да излиза (изключвам Godfather II ама не особено ентусиазирано, даже хич....). Като човек врътнал RE5 и отключил почти всичко в него съм доста отчаян в гейм-аспект...
Ъъъ... oсвен:
Stormrise - новата джитка на Creative Assembly - конзолна стратегия от различна перспектива
Wheelman - демото хич не беше зле и има някои уникални идеи кат за рейсър
Ninja Blade - доста кефещо екшънче а-ла Gaiden среща God of War
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - омфг дюд!
Call of Juarez: Bound in Blood - ако е по-добро от оригинала, ще има яко уестърн осъмнес
Да излезе и си заслужава. Добър римейк на първата част, без да опират този път до 3D.
Не че беше лош и първият епизод на разказите.
Усещането за едното време е много добро.
Една подсказка за гейм плея - не мисля че е спойлер и за това го оставям открито.
Действията от менюто с възможни взаимодействия се променят много удобно от колелцето на мишката.
Сравнявам по удобство с една друга игра, която си купих от Стийм за има няма 8 лева.
Другата класика на LA от почти същото време - Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Там го няма въпросното удобство, графиката не е пипвана, но тръгва безпогрешно и продължава без да забива, без да иска компатибилити и подобни.
Имам чувството, че тази година е годината на старите компютърни приключения
Не че беше лош и първият епизод на разказите.
Усещането за едното време е много добро.
Една подсказка за гейм плея - не мисля че е спойлер и за това го оставям открито.
Действията от менюто с възможни взаимодействия се променят много удобно от колелцето на мишката.
Сравнявам по удобство с една друга игра, която си купих от Стийм за има няма 8 лева.
Другата класика на LA от почти същото време - Indiana Jones and the Fate of Atlantis

Там го няма въпросното удобство, графиката не е пипвана, но тръгва безпогрешно и продължава без да забива, без да иска компатибилити и подобни.
Имам чувството, че тази година е годината на старите компютърни приключения

Баси, Uncharted 2 има 97 на Метакритик от 32 ревюта...На геймранкингс също горе-долу толкова. Май се вижда кой ще е Game of the Year-ът отсега...
http://www.metacritic.com/games/platfor ... =Uncharted
Дано всичко не е масово платено от Сони, но след гледането на трейлърите и консултация с един приятел с ПС3 играл демото играта наистина изглежда особено луда...
http://www.metacritic.com/games/platfor ... =Uncharted
Дано всичко не е масово платено от Сони, но след гледането на трейлърите и консултация с един приятел с ПС3 играл демото играта наистина изглежда особено луда...
- RRSunknown
- Elder God