Ок, без особени проблеми и с помощ от Мискинчето и останалата тълпа буустващи играчи, начело с Таис, вече съм 70 лвл. Купих си снежно бял летящ маунт и сега се мотам с него, но е ужааааасно досадно. Бърз е, но изглежда като да е около 100 пъти по-тромав от ходещия по земята и съответно ме изнервя жестоко. Както и това, че не лети в права линия, а все пада надолу (може би аз съм виновна и не си нагласявам камерата като хората).
С Дзверото днес си говорихме, че шаманите сме лишени от лесно достъпни и качествени тотеми реликви. В момента разполагам с два. Единият е много неизползваем и тъп по всеобщо мнение на разбирачите ^^, другият го получих като куест награда след изпълнение на chain quest верига от около 13 куеста (ужасно досадно с две думи). Въпросният също не е кой знае какво, но поради нежеланието ми да играя ПвП и невъзможността да правя някои инстанси на хероик, засега ще карам с него.
Разгледах тотемите, които биха ми свършили работа с настоящия билд.
1) Единият пада -->
"This item drops from Pandemonius in the Mana-Tombs wing of Auchindoun on Heroic Mode." (Този дънджън не беше сложен, а за хероик май ми трябва репутация с Lower city (въпросната ми е 5999/6000)
2) Другият --> This item can be purchased for 20 Badge of Justice from G'eras in Shattrath City. (Аз не можах да разбера, тия значки по 1 ли падат при убиване на бос? Една за един човек или една за всеки?)
3) Има и един трети тотем, който не е лош и пада -->
This item drops from Magmus in Blackrock Depths in Blackrock Mountain.
Мога да разчитам на помощ отвреме-навреме за тези инстанси, нали? Магмус май с Ники ще можем и сами, за Мана томбс ще трябва компания.
Купих си от АХ едноръчна бавна брадва за 70 лвл, която е много прекрасна (Bone Cleaver of the Tiger), ако и със скорост 2,6 (т.е. не е оптималното 2,8

, каквото гоня, ама няма пълно щастие, нали така). Въпросната е зелена и пада от елитки в The Nexus и по новите земи от експанжъна. Не можах да разбера като нямам експанжъна дали заложените айтъми в АХ от експанжъна са ми авейлъбъл? Защото тази брадва, за тая цена, за която я взех, вероятно е падала в новите земи.
Мисълта ми е, ако на някой му падне едноръчен чук или брадва, скорост 2,6-2,8 който не е кастърски, бих искала да дам заявка

за пазар.
Иначе помогнах мъничко и на Сливовицата ^^, забутахме се в някакъв ордски дънджън. В интерес на истината, ако и висок левъл, имах притеснения, че като нямам достатъчно АоЕ и играя меле, няма да успея да ги убивам достатъчно бързо и наведнъж. Но те си умираха от удар-два с оръжията и бяха на един шок

(обичам ги тия шокове, ако събера екипировка ще респекна на елементал/ресто).
Благодарение на една идея на Дзверото вече губя доста по-малко мана, а не като преди целия бар за 2 моба >.< .... Много е смешно, но днес дори започнах да ползвам по предназначение един скил, който имам от сума време, но досега не бях счела за необходим. Влиза в играта със страшна сила и помага много (как не съм се стила за него, идея нямам).
Помощ, банката и инвентарът ми са пълни с глупости. Не знам какво да махна >.< ... непрекъснато се задръствам. А и като ми паднат два предмета със сходни характеристики и трябва да избирам кой да облека, а не мога да преценя, е доста кофти. Седят си и двата и ми пълнят място.