За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Mar 26, 2009 5:46 pm

аз си нямам валентинка :oops: но си имам табард!! :P а ако попеете във Войс чата може и ви потанцувам :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Mar 26, 2009 5:53 pm

Tais wrote:аз си нямам валентинка :oops:
Аа, трябва да се направи нещо по въпроса! Черното мисля, че ще ти отива :P

Ше ти купим лека кола
Зиме да не одиш гола :P :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 26, 2009 11:08 pm

Xellos wrote:Мда доста уморително ми е тия дни в работата та скипвам вечерите ма тая може и да се мерна за по-дълго.

Аз вместо тон модове утре се сдобивай с ей това ;)

http://www.belkin-bg.com/product/9100
:twisted:
Бахти зора е да измисла са как да го конфигурирам са най-практично, ма е доста удобна джвъчка. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 9:43 am

Леле, ама ти наистина си си го купил това!!! :shock:

Аз вчера най-после поприключих с гиъра. Вчера завлякох хубавия пръстен от КТ и после подскачах доволно сума време. Т.е. има едни брейсъри, които мога да отмъкна в Накс, защото моите са старички, обаче се колебая още, че много почна да пада mp5. Гиърът, дето нося е повече за сегашнята веркия на rapture. Ще трябва да си взема някакви алтернативни неща, че не е съвсем ясно, дали няма да зависвам ООМ.

Като казах "подскачах доволно сума време", не е съвсем точно. Още си бях насред доволното подскачане, когато Паламурника почна бойно преброяване за ЗГ и аз се вдъхнових да водя Йоа там. Та трябваше много бързо да зарежа Ланис и доволното скачани е да сменям, защото бойният пала започна едно страховито отброяване от 10 надолу. Плюс заплахи, че който стигне пред ЗГ последен, ще вика "аз съм магаре" три пъти. То аз май си и бях последна, но не виках. Джунгла е все пак, неприлично е да крещиш на животните.

А ЗГ беше толкова хубаво да го пребягаш с две 80-ки. С Дима кротко си почивахме и тичахме по народа (е, аз тичах малко по-бързо, щото имам по-бързи крачета :P ). По едно време двете си заговорихме с група крокодили и веднага бяхме обявени за побойнички. Ама значи, то беше за малко социален живот. :oops: :oops: :oops: Пък и кой да знае, че крокодилът става "социален", като му стъпиш на опашката.

Така де, съборихме всички босове, аз се щурах наколо и блъсках АоЕ за принципа и участието, а накрая пребихме и финални бос (и не, не пусна ОНЕЗИ саби).

Танчето, вече съм сигурна, че с Ланис сме съборили и последния бос - но явно тогава още нямаше ъчийвмънти, затова и тя го няма. Знам, че вие после ходихте пак, та подозирам, че на теб ти е оттам.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Fri Mar 27, 2009 10:36 am

Xellos wrote:
Xellos wrote:Мда доста уморително ми е тия дни в работата та скипвам вечерите ма тая може и да се мерна за по-дълго.

Аз вместо тон модове утре се сдобивай с ей това ;)

http://www.belkin-bg.com/product/9100
:twisted:
Бахти зора е да измисла са как да го конфигурирам са най-практично, ма е доста удобна джвъчка. :mrgreen:
8-) Ти ме кефиш просто, честно ти казвам... :lol:
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 10:44 am

Lannis wrote:Ама значи, то беше за малко социален живот. :oops: :oops: :oops:
И като се наля до козирката с контрабанден алкохол, пак ли беше социален живот? :evil: Те крокодилите не са виновни, че се движиш на зиг-заг и ги риташ по зъбатите муцунки :roll:

Всъщност пропуснахме два боса - един дето иска съмон и още един, дето... го пропуснахме :lol: Но пък при Хакар нямаше проблем, въобще не сме дърпали змии да стоим в отровата, само бой, бой, бой и това си е. Мен ме майндконтролна няколко пъти, ама за малко, явно резиствах и се чупеше бързо.

Обаче на тигър-боса... -50 ДКП на всички, че
а) блеят
б) не четат
в) ингорират райд-уорнинги :P

Ония ми ти тролове се съживиха 10 пъти подред, аз вече правех сметка на кога да пусна Дивайн :evil:

Пък и Дима, за разлика от паладини, които търчат с крусадер аура наоколо, напиват се и ритат крокодили, си редеше чинно тотеми, така че не е било съвсем почивка мисля :P

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Mar 27, 2009 10:48 am

не е нужно да пускаш дивайн, просто мърдаш към изхода на ограденото му пространство и той се ресетва. Аз го фармя него и онзи с раптора на парти с едно ресто шаманче от гилда за маунтове редовно. Понякога е много досаден, щото често мята сайлънс точно като трябва да го довършва и се ресърекват всички :) досада голяма :D

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Mar 27, 2009 10:49 am

Мойто тъпо шаман стана 58 и вече може да левълва как си требе. Чудя се какво да дигам след това? Май един лоладин ще е.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 10:57 am

Lannis wrote:Т.е. има едни брейсъри, които мога да отмъкна в Накс, защото моите са старички, обаче се колебая още, че много почна да пада mp5.
само да не са тези от Инструктора, че убивам за тях :twisted: всъщност само те и наметалото чакам вече преди Улдуар 8-)

иначе снощи мене май ме бяха урочасали :( сигурно защото рейд лидера каза никой да не смее да умира в Накс, че да вземем титлата Имортал, и за да покажа как се прави това, аз умрях на 2-рия пак от абоминати в Кънстръктър крилото, от което почнахме...

това само повлече крак... стигаме Пачверк... народа се настройва за един Безсмъртен Накс - хънтъра МД към танка, танка се забавя да го поеме и хънтъра влиза в мелее-рейндж - и още в първата секунда на битката - първия умрял :shock: :shock: :shock: секунди по-късно част от мелее-тата го последваха, а още няколко след това - целия рейд... :roll: първи бос - и дори уайп... ама сме талантливи беее... и дотук с копнежите по титлата за вечерта... на втория опит всичко бе изпълнено перфектно без ни една жертва, ама както се казва - "умря Марко"... съответно аз се разсеях, взех си значката от Пач и по навик блинкнах нататък... баш в бодро влачещите се блобчета... умрях... бях възмутена от себе си!! повече от изненада каква глупост направих, отколкото от факта, че умирам на блобчетата... Ланис ме резна, станах... уж блинкнах през последния ред блобчета и... умрях... :shock: а народа вече бие траша пред Глоб... размрънках се, че са ме оставили да си лежа умряла, та Ланис дойде пак да ме прибере... от тук насетне бях буквално на таймер... пул, а след секунди Танче мъртво :shock: дори на Тади, където НИКОГА не умирам - умрях още при първото разминаването, след първата поляризация... полежах цяла битка... тя свърши... заобявяваха луута.... Ланис ме рез-на и... умрях на мига, в който ме върна в света на живите... още не бе изтекла поляризацията и съответно мина някой с неподходящ заряд до мен и ме отнесе... :shock: и така си откарах до края на рейда... и Близарда на Сафи не ми прости, и айс-блока, в който ме вкара Кел`Тузад... :roll: последния бос го започнах с грейнал в жълто гиър, а като умря и Кел-чо, малко след мен - вече сияех в червено, а коприните ми бяха извън строя... :oops: изненадващо за мен, като се порталнах в Даларан, поправката ми струваше само 45 голд... :P

и тъкмо си разглеждах екипировката и ШОК... каската, дето я взех от Готик преди седмици и я нахлупих - няма ни джемове, ни енчант... направо изпаднах в паника... казвам на офицера ми в маге-канала и той с големи букви и удивителни ме запрати към АН... след това се усетил колко се притесних, та ми каза, че съм го накарала здраво да се посмее и предложи да се телепортне в Айрънфордж да ми направи нужните камъни, а тези в Обсидиан Санктума щели да го изчакат...

в този момент се усетих, че АЗ СЕ БЯХ ЗАПИСАЛА за там с Лийд и че с периферното си зрение мернах 10-тина мин преди това как в гилд-чата подканяха записаните хилъри да уиспърнат на РЛ за инвайт, а аз тотално отсвирих... :? казвам това на офицера ми да ме извини пред останалите, щото тотално съм забравила за другия рейд и той много внимателно и нежно ми спомена, че е най-добре да отида да поспя малко... :oops:

и беше прав... предната вечер до 4:10 сутринта след напрегнат работен ден... последва отново напрегнат ден в работата и нов рейд... изобщо не знаех вече на кой свят съм... оправих си набързо екипировката, пожелах на тръгналите на сафари в ЗГ лека нощ и се офф-нах... днес се надявам да съм по-адекватна... дано... :roll:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Fri Mar 27, 2009 11:02 am

хехе, Таис, така не става :D
умората рано или късно си взима своето. Благодарен съм че при нас в 11:00 +/- 5 минути сървър тайм райда свършва и аз кротко лягам най-късно до 12 и 20 наше време, иначе просто няма наспиване. А на другия ден никой не те жали че си бутнал 15 боса, а само те затрупват с работа :D

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 11:11 am

Svetlio wrote: Пък и Дима, за разлика от паладини, които търчат с крусадер аура наоколо, напиват се и ритат крокодили, си редеше чинно тотеми, така че не е било съвсем почивка мисля :P
Долна инсинуация!!! Крусейдър аурата беше само в началото, преди още да почнем бой. На мен не ми трябва - аз съм си бърза и без нея :P

А за алкохола - ми то грехота бе, хора! Наредени там тумбести дамаджанки и никой не им обръща внимание! Аз подозирам, че крокодилите затова решиха да се социализират - надушиха, че имам още даркмуунско в торбите и дойдоха с надежда да изкрънкат малко. Обаче аз алкохол на досадници не давам и бях много категорична в това!

За тигър боса, също протестирам и оспорвам. Надлежно си бях извадила барчетата на троицата и следях да пада равномерно животът. И спирах да бия, когато трябва! Ама ха! Рейдлидерски произвол!
Last edited by Lannis on Fri Mar 27, 2009 11:13 am, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 27, 2009 11:13 am

Еее, ама каква почивка ^^. Лоладините тичате много по-бързо и имате пул. Аз докато набуча тотемите и изподскачам в мелето и вие сте убили почти всичко! Да не говорим, че още съм като теле в калчища с таргетването и атаката. Трябва да си сложа ауто атаката на клавиатурата, че мишката в мелето не ми уцелва правилната икона почти никога (като сме много хора и много мобове). А и е толкова розово, експлозивно и щураво, че понякога не мога да видя дали facе-вам правилния моб.

За триото гадини, които трябваше да умрат заедно - шаманката я интеръптнах само 2 пъти, нууб съм трябва повече тренинт >.< ...

Но беше особено забавно де. Казвай като ходиш насам-натам за бойно кръщение, аз искам да разглеждам ^^.

Edit: Пропуснах да отбележа, че вчера се запалих да вдигам cooking-а, защото и без това парите не валят твърде много последните два дни и само се ядосвам, че епичната ми космата летялка е още сравнително далеч :(. Баси, озорих се с онези giant eggs в Танарис, които падат от птиците. Що птици изколих... а яйца няма и няма. Накрая ръснах ебаси количеството злато в АХ за 9 от 12-те яйца, които ми трябват. И после чакай да респауннат трите птици на кръст в цялата зона, за да ги убиеш пак. А междувременно изчакай и 80-тката орда паладин да си изфарми преди тебе. Добре поне, че беше добро дете и не ме цапна, че си бях умряла насред пясъците. Нямаше да ме намерите :(.

Уви, мадамата в Силитъс, която трябва да дава куеста за cooking след 295, нещо не ми го дава. И най-вероятно съм го правила преди и съм потурчила рецептата. Сега, за да левълна до 300 трябва да вдигам и риболова (ъххххх!). Но си струва да го вдигна, заради култовия ачийвмънт, който Ники бодна снощи ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 11:25 am

я, бързо спеши младежа да ти прати улова, че да го сготвиш!!! :lol:
иначе от кои риби ще успееш да стигнеш 300 и къде се ловят?
Last edited by Tais on Fri Mar 27, 2009 11:35 am, edited 2 times in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 27, 2009 11:27 am

Яйца гигантски падат яко в Хинтерлендс от муункините :) ЧЕТИ! ;р
Svetlio wrote:

Обаче на тигър-боса... -50 ДКП на всички, че
а) блеят
б) не четат
в) ингорират райд-уорнинги :P

Ония ми ти тролове се съживиха 10 пъти подред, аз вече правех сметка на кога да пусна Дивайн :evil:

Пък и Дима, за разлика от паладини, които търчат с крусадер аура наоколо, напиват се и ритат крокодили, си редеше чинно тотеми, така че не е било съвсем почивка мисля :P
Възразявам!!! -30 за мене
Ама таковата си следех след първия рез кой на колко е и цапках тоя с най-много докато поизравни и сменях ма много неравномерни критове имаме на финала. Мене ми идват от с 2-7к разлика ебаси.

Утре как ше му се фърлим нъ хънтарда не е истина. Нема да е толкова скучен вече към 40така :)

Диме - аз кат води паладина си му правя фокус (десен бутон на портрета - сет фокус - то го пляка на най-тъпото място на екрана, пак десен мишок на фокуса - ънлок фрейм си го наместиш. А да, трее ти е пуснато и таргет ъф таргет от интерфейса. И виждаш той кой подбира на малкия портрет на моба под фокуса му. Ццъкаш мобския и сменяш лесно, не ти трее и маркировка така.)
И бутон V за да им заглеждаш кръвчицата и дали си им в агро рейнджа. Мноу полезно е с рогето така докъде мога да наглея :)

Иначе геймпада...
Джойстика за палец за движение не е по-удобен за са от awsd и спейса е аут ъф спейс, ма се сменя де. Бутоните са адски удобни и самите те с възможност за макрота :) Подложката за китката е некаф много як материал ма се омазняваа лесно, и не мога да разбера как се мести :(. И не е за хора с къси пръси :)
Last edited by Xellos on Fri Mar 27, 2009 11:35 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 27, 2009 11:31 am

Ще го имам предвид, ей ся ще си разцъкам по интерфейса. А и трябва да бучна няколко адона и да свиквам с тях, че сигурно ще е мъчително ^^.

Трябва ми Raw Whitescale Salmon, за която УоУхед пише:

Fishing Locations

This item can be fished in Eastern Plaguelands (28), Feralas (12), Winterspring (11), Alterac Valley, Burning Steppes, Scholomance, Stratholme, Western Plaguelands and Zul'Gurub.
Едит: За Зул'Гуруб ^^ - смешка, никой не е виновен, всички се оправдахме. Ама онея ми ти троли се резъректваха през няколко секунди ^^. Хайде пак в събота ^^. Никич, хънтъресата ще я вдигнем бързо. Мен нещо не ми се левълва нов герой... е, може да си направя лок или маге, ще видим. Т.е. маге си имам, може и лок. Искам да поседя малко извън мелето.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around