но си имам табард!!
  но си имам табард!!   а ако попеете във Войс чата може и ви потанцувам
  а ако попеете във Войс чата може и ви потанцувам  
Moderator: Moridin
Бахти зора е да измисла са как да го конфигурирам са най-практично, ма е доста удобна джвъчка.Xellos wrote:Мда доста уморително ми е тия дни в работата та скипвам вечерите ма тая може и да се мерна за по-дълго.
Аз вместо тон модове утре се сдобивай с ей това
http://www.belkin-bg.com/product/9100

). По едно време двете си заговорихме с група крокодили и веднага бяхме обявени за побойнички. Ама значи, то беше за малко социален живот.
 ). По едно време двете си заговорихме с група крокодили и веднага бяхме обявени за побойнички. Ама значи, то беше за малко социален живот.   

Пък и кой да знае, че крокодилът става "социален", като му стъпиш на опашката.
  Пък и кой да знае, че крокодилът става "социален", като му стъпиш на опашката.
Xellos wrote:Бахти зора е да измисла са как да го конфигурирам са най-практично, ма е доста удобна джвъчка.Xellos wrote:Мда доста уморително ми е тия дни в работата та скипвам вечерите ма тая може и да се мерна за по-дълго.
Аз вместо тон модове утре се сдобивай с ей това
http://www.belkin-bg.com/product/9100
 Ти ме кефиш просто, честно ти казвам...
 Ти ме кефиш просто, честно ти казвам...  
И като се наля до козирката с контрабанден алкохол, пак ли беше социален живот?Lannis wrote:Ама значи, то беше за малко социален живот.

Те крокодилите не са виновни, че се движиш на зиг-заг и ги риташ по зъбатите муцунки
 Те крокодилите не са виновни, че се движиш на зиг-заг и ги риташ по зъбатите муцунки   
  Но пък при Хакар нямаше проблем, въобще не сме дърпали змии да стоим в отровата, само бой, бой, бой и това си е. Мен ме майндконтролна няколко пъти, ама за малко, явно резиствах и се чупеше бързо.
 Но пък при Хакар нямаше проблем, въобще не сме дърпали змии да стоим в отровата, само бой, бой, бой и това си е. Мен ме майндконтролна няколко пъти, ама за малко, явно резиствах и се чупеше бързо. 

досада голяма
 досада голяма  
само да не са тези от Инструктора, че убивам за тяхLannis wrote:Т.е. има едни брейсъри, които мога да отмъкна в Накс, защото моите са старички, обаче се колебая още, че много почна да пада mp5.
 всъщност само те и наметалото чакам вече преди Улдуар
   всъщност само те и наметалото чакам вече преди Улдуар   
  сигурно защото рейд лидера каза никой да не смее да умира в Накс, че да вземем титлата Имортал, и за да покажа как се прави това, аз умрях на 2-рия пак от абоминати в Кънстръктър крилото, от което почнахме...
  сигурно защото рейд лидера каза никой да не смее да умира в Накс, че да вземем титлата Имортал, и за да покажа как се прави това, аз умрях на 2-рия пак от абоминати в Кънстръктър крилото, от което почнахме...  

секунди по-късно част от мелее-тата го последваха, а още няколко след това - целия рейд...
  секунди по-късно част от мелее-тата го последваха, а още няколко след това - целия рейд...   първи бос - и дори уайп... ама сме талантливи беее... и дотук с копнежите по титлата за вечерта... на втория опит всичко бе изпълнено перфектно без ни една жертва, ама както се казва - "умря Марко"... съответно аз се разсеях, взех си значката от Пач и по навик блинкнах нататък... баш в бодро влачещите се блобчета... умрях... бях възмутена от себе си!! повече от изненада каква глупост направих, отколкото от факта, че умирам на блобчетата... Ланис ме резна, станах... уж блинкнах през последния ред блобчета и... умрях...
  първи бос - и дори уайп... ама сме талантливи беее... и дотук с копнежите по титлата за вечерта... на втория опит всичко бе изпълнено перфектно без ни една жертва, ама както се казва - "умря Марко"... съответно аз се разсеях, взех си значката от Пач и по навик блинкнах нататък... баш в бодро влачещите се блобчета... умрях... бях възмутена от себе си!! повече от изненада каква глупост направих, отколкото от факта, че умирам на блобчетата... Ланис ме резна, станах... уж блинкнах през последния ред блобчета и... умрях...   а народа вече бие траша пред Глоб... размрънках се, че са ме оставили да си лежа умряла, та Ланис дойде пак да ме прибере... от тук насетне бях буквално на таймер... пул, а след секунди Танче мъртво
  а народа вече бие траша пред Глоб... размрънках се, че са ме оставили да си лежа умряла, та Ланис дойде пак да ме прибере... от тук насетне бях буквално на таймер... пул, а след секунди Танче мъртво   дори на Тади, където НИКОГА не умирам - умрях още при първото разминаването, след първата поляризация... полежах цяла битка... тя свърши... заобявяваха луута.... Ланис ме рез-на и... умрях на мига, в който ме върна в света на живите... още не бе изтекла поляризацията и съответно мина някой с неподходящ заряд до мен и ме отнесе...
  дори на Тади, където НИКОГА не умирам - умрях още при първото разминаването, след първата поляризация... полежах цяла битка... тя свърши... заобявяваха луута.... Ланис ме рез-на и... умрях на мига, в който ме върна в света на живите... още не бе изтекла поляризацията и съответно мина някой с неподходящ заряд до мен и ме отнесе...   и така си откарах до края на рейда... и Близарда на Сафи не ми прости, и айс-блока, в който ме вкара Кел`Тузад...
  и така си откарах до края на рейда... и Близарда на Сафи не ми прости, и айс-блока, в който ме вкара Кел`Тузад...   последния бос го започнах с грейнал в жълто гиър, а като умря и Кел-чо, малко след мен - вече сияех в червено, а коприните ми бяха извън строя...
 последния бос го започнах с грейнал в жълто гиър, а като умря и Кел-чо, малко след мен - вече сияех в червено, а коприните ми бяха извън строя...   изненадващо за мен, като се порталнах в Даларан, поправката ми струваше само 45 голд...
  изненадващо за мен, като се порталнах в Даларан, поправката ми струваше само 45 голд...   
  казвам това на офицера ми да ме извини пред останалите, щото тотално съм забравила за другия рейд и той много внимателно и нежно ми спомена, че е най-добре да отида да поспя малко...
  казвам това на офицера ми да ме извини пред останалите, щото тотално съм забравила за другия рейд и той много внимателно и нежно ми спомена, че е най-добре да отида да поспя малко...   

Долна инсинуация!!! Крусейдър аурата беше само в началото, преди още да почнем бой. На мен не ми трябва - аз съм си бърза и без неяSvetlio wrote: Пък и Дима, за разлика от паладини, които търчат с крусадер аура наоколо, напиват се и ритат крокодили, си редеше чинно тотеми, така че не е било съвсем почивка мисля

. Баси, озорих се с онези giant eggs в Танарис, които падат от птиците. Що птици изколих... а яйца няма и няма. Накрая ръснах ебаси количеството злато в АХ за 9 от  12-те яйца, които ми трябват. И после чакай да респауннат трите птици на кръст в цялата зона, за да ги убиеш пак. А междувременно изчакай и 80-тката орда паладин да си изфарми преди тебе. Добре поне, че беше добро дете и не ме цапна, че си бях умряла насред пясъците. Нямаше да ме намерите
. Баси, озорих се с онези giant eggs в Танарис, които падат от птиците. Що птици изколих... а яйца няма и няма. Накрая ръснах ебаси количеството злато в АХ за 9 от  12-те яйца, които ми трябват. И после чакай да респауннат трите птици на кръст в цялата зона, за да ги убиеш пак. А междувременно изчакай и 80-тката орда паладин да си изфарми преди тебе. Добре поне, че беше добро дете и не ме цапна, че си бях умряла насред пясъците. Нямаше да ме намерите  .
. 
  ЧЕТИ! ;р
 ЧЕТИ! ;рВъзразявам!!! -30 за менеSvetlio wrote:
Обаче на тигър-боса... -50 ДКП на всички, че
а) блеят
б) не четат
в) ингорират райд-уорнинги
Ония ми ти тролове се съживиха 10 пъти подред, аз вече правех сметка на кога да пусна Дивайн
Пък и Дима, за разлика от паладини, които търчат с крусадер аура наоколо, напиват се и ритат крокодили, си редеше чинно тотеми, така че не е било съвсем почивка мисля

Подложката за китката е некаф много як материал ма се омазняваа лесно, и не мога да разбера как се мести
 Подложката за китката е некаф много як материал ма се омазняваа лесно, и не мога да разбера как се мести  . И не е за хора с къси пръси
. И не е за хора с къси пръси 
Едит: За Зул'Гуруб ^^ - смешка, никой не е виновен, всички се оправдахме. Ама онея ми ти троли се резъректваха през няколко секунди ^^. Хайде пак в събота ^^. Никич, хънтъресата ще я вдигнем бързо. Мен нещо не ми се левълва нов герой... е, може да си направя лок или маге, ще видим. Т.е. маге си имам, може и лок. Искам да поседя малко извън мелето.Fishing Locations
This item can be fished in Eastern Plaguelands (28), Feralas (12), Winterspring (11), Alterac Valley, Burning Steppes, Scholomance, Stratholme, Western Plaguelands and Zul'Gurub.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests