Moderator: Moridin
Бахти зора е да измисла са как да го конфигурирам са най-практично, ма е доста удобна джвъчка.Xellos wrote:Мда доста уморително ми е тия дни в работата та скипвам вечерите ма тая може и да се мерна за по-дълго.
Аз вместо тон модове утре се сдобивай с ей това
http://www.belkin-bg.com/product/9100
Xellos wrote:Бахти зора е да измисла са как да го конфигурирам са най-практично, ма е доста удобна джвъчка.Xellos wrote:Мда доста уморително ми е тия дни в работата та скипвам вечерите ма тая може и да се мерна за по-дълго.
Аз вместо тон модове утре се сдобивай с ей това
http://www.belkin-bg.com/product/9100
И като се наля до козирката с контрабанден алкохол, пак ли беше социален живот?Lannis wrote:Ама значи, то беше за малко социален живот.![]()
![]()
![]()
само да не са тези от Инструктора, че убивам за тяхLannis wrote:Т.е. има едни брейсъри, които мога да отмъкна в Накс, защото моите са старички, обаче се колебая още, че много почна да пада mp5.
Долна инсинуация!!! Крусейдър аурата беше само в началото, преди още да почнем бой. На мен не ми трябва - аз съм си бърза и без неяSvetlio wrote: Пък и Дима, за разлика от паладини, които търчат с крусадер аура наоколо, напиват се и ритат крокодили, си редеше чинно тотеми, така че не е било съвсем почивка мисля
Възразявам!!! -30 за менеSvetlio wrote:
Обаче на тигър-боса... -50 ДКП на всички, че
а) блеят
б) не четат
в) ингорират райд-уорнинги![]()
Ония ми ти тролове се съживиха 10 пъти подред, аз вече правех сметка на кога да пусна Дивайн![]()
Пък и Дима, за разлика от паладини, които търчат с крусадер аура наоколо, напиват се и ритат крокодили, си редеше чинно тотеми, така че не е било съвсем почивка мисля
Едит: За Зул'Гуруб ^^ - смешка, никой не е виновен, всички се оправдахме. Ама онея ми ти троли се резъректваха през няколко секунди ^^. Хайде пак в събота ^^. Никич, хънтъресата ще я вдигнем бързо. Мен нещо не ми се левълва нов герой... е, може да си направя лок или маге, ще видим. Т.е. маге си имам, може и лок. Искам да поседя малко извън мелето.Fishing Locations
This item can be fished in Eastern Plaguelands (28), Feralas (12), Winterspring (11), Alterac Valley, Burning Steppes, Scholomance, Stratholme, Western Plaguelands and Zul'Gurub.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest