За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
е, ние не за този маунт говорехме, макар да съм го виждала в Айрънфордж едно време, след отварянето на портала към двата инстанса...
говорим за обикновени цветни буби, които падат оттраша в АК 40, за да се оборудва рейда с тях и по-бързо да се придвижват към босовете из подземните лабиринти след уайп
щото там нормални маунтове не могат да се яздят, та затова си яхаш бубата и така...
то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...
Тишеееееее, де ще ни водиш и кога?
говорим за обикновени цветни буби, които падат оттраша в АК 40, за да се оборудва рейда с тях и по-бързо да се придвижват към босовете из подземните лабиринти след уайп
то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Да, знам, виждала съм ги нормалните буби
. Аз понеже като рових за маунтове попаднах на легендарния и прочетох какви са условията да се вземе. Демек ^^ - не става. А и не съм го виждала. Интересно би ми било. Конят от Барона е по-често срещано явление, баси.
Бтв Анзу в Сетек Холс дропеше онази птичка, нали? Често я виждам в ИФ. Може би пада все пак
. А и до боса лесно се стига. 
Бтв Анзу в Сетек Холс дропеше онази птичка, нали? Често я виждам в ИФ. Може би пада все пак
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мда, то верно, че гилд-ранка ми е "Кръчмар"Tais wrote:то ние хубаво правим планове, ама все без кръчмаря...
Освен да импровизираме нещо, не обещавам нищо сигурно
Ехаааа!!!! Той проговори
)
Илия, понеже аз и Танчето имаме едни рокади в лечителстването, съпроводено със съответната промяна в дпс-то, и понеже останалите са с доста стабилно определено участие откъм герои, ще можем ли да въвлечем и теб в рокадите за компенсация на намаленото дпс, когато аз реша да се глезя с моите алтове
Обещавам да не злоупотребявам ... много

Илия, понеже аз и Танчето имаме едни рокади в лечителстването, съпроводено със съответната промяна в дпс-то, и понеже останалите са с доста стабилно определено участие откъм герои, ще можем ли да въвлечем и теб в рокадите за компенсация на намаленото дпс, когато аз реша да се глезя с моите алтове
Юда, егоист, луда и wow-холик 
ти няма ли вече да стигнеш пустия 70 лвл, бре??
голямо слакване, голямо нещо!!
за Кара не ставаш, но за ЗГ, АК 20/ АК 40, Ониксия, Молтън кор или УБРС ставаш
за АК 40 ще ни трябват задължително 2 танка, та там може да се наложи да идваш с прийста, мило, за да дпс-вам... за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед, а на следващи ходения там, може да идвам с Лийд... но за останалите инстанси - ще идвам с каквото кажете...
голямо слакване, голямо нещо!!
за Кара не ставаш, но за ЗГ, АК 20/ АК 40, Ониксия, Молтън кор или УБРС ставаш
за АК 40 ще ни трябват задължително 2 танка, та там може да се наложи да идваш с прийста, мило, за да дпс-вам... за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед, а на следващи ходения там, може да идвам с Лийд... но за останалите инстанси - ще идвам с каквото кажете...
При 8500/21000 за ЗГ ще ти трябват бая рънове, при грубо 2500 реп на рън, бижутата+коинс не ги смятам (ама как безсрамно ги нинджосах вчера всичкитеTais wrote:за ЗГ и МС ми се иска да дойда с Таис, че да стана Екзалтед,
Ако искаш ЗГ екзалтед - трепане на крокодили му е цаката
това хич не си го и помисляй, ако съм в рейдаSvetlio wrote:ама как безсрамно ги нинджосах вчера всичкитевсъщност по едно време ме загриза съвестта ама... си пуснах бъбъл и изчистих всички угризения
)
това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 денаSvetlio wrote:Ако искаш ЗГ екзалтед - трепане на крокодили му е цакатаВлизаш, избиваш крокодилите, луутваш бижу+коинс, излизаш резет и пак обратно. Час и половина = 6 к реп, при средни стойности на дропа. Ровене за кукли няма смисъл
а куклите бяха важни едно време за енчант за шоудърки, ако не се лъжа, който вече е мноооого слаб за в момента...
Защо винаги се промъква едно известно недоверие към фактите, които достоверно представямTais wrote:това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 денано можеш да се поразходиш и да изчакаш мобовете да се вдигнат отново... обаче тази процедура е нещо, дето едва ли ще направя...
Затова - Пала-резет
Куклите дават 150 реп, затова ги споменах