За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 4:58 pm

Tais wrote:това с резета не виждам как ще да става при рейд-инстанс, дето се резетва на 3 дена :P но можеш да се поразходиш и да изчакаш мобовете да се вдигнат отново...
е, аз какво казах? но това не е резет, както можеш да си резетнеш не-хероик инстанс от менюто, дето излиза като кликнеш с десен бутон на мишката на портрета си, когато си лидер на партито...

това с акаунтите ми е малко объркано и не съм сигурна, че го проумях, но може и защото все пак е края на работния ден... :roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 27, 2009 5:18 pm

Абсолютно безсрамно нинджоса паричките и бижутата, спор няма!!! :evil: Не знам как, но една паричка се е завъдила у мен - може да е от онези крокодили, с които се социализирахме :roll:

И няма да ти я дам! :evil:

Иначе мисля и аз да пробвам да си събирам монетки с Ланис - имам си още някакви в банката.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Mar 27, 2009 5:35 pm

Lannis wrote: И няма да ти я дам! :evil:
Скръндза! :roll: Хмм, как ли съм я пропуснал таз паричка :lol: :lol: Е то на вас така или иначе не ви трябваха... май :roll: Аз така ги събирах да не ви се препълват торбите :P

Иначе съм на 8000/12000 в Реверед, ще поритам още крокодили :wink: Между другото се колебая коя е най-подходящата песен за фармене на крокодили, определено "Crocodile rock" ми харесва засега най-много :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Mar 27, 2009 5:43 pm

абеее, щом мисли да ходи да фарми парички и бижута детето за прийста си, баш си ги нинджасал, щото са си БоЕ :lol: :lol:
ама ако мноооого послушен и ни размотаваш по разни страшни места, ще ти простят, мисля :twisted: обаче с Танче в рейд за ЗГ, ще си ощетен и това е то!! свиквай от сега с тая мисъл! :lol: снощи си бил абсолютно на далавера, дето не съм се джойнала към групата :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Mar 28, 2009 3:31 am

:) Голяма разходка днес! Беше супер забавно, а и леко изпотяващо. Не ви е срам да карате меле шамана да хийлва с трите си хийлинг спела на по три секунди каст и с гиъра без интелект и спирит :evil:.

Ачийвмънт за Ониксия повзех. Овесих й главата на входа в Стормуинд - класика ^^. Глашатаят покрещя именцето ми :).

В Каразан падат ли падат значки, а и хубаво наметалце падна ^^. Да ви кажа честно шахът е страхотен! Може да мрем най-много там, но е много различно и доста забавно. Кураторът ми бил дропнал някакъв айтъм, с който се купуват епични ръкавици от алдорци. Та посмених моите с една идея по-хубави (или поне така ми се струва).

В AQ20 си вървеше като песен, жалко, че на Ники му умря нета... трябва да довършим друг път, че след красавеца Моам май имаше още босове. Мястото е много красиво, както и AQ40 явно. Честито на Ники пак за червената буба за яздене. Още ме е яд за първия бос там. Баси , ако не се бяхте самоизбили с чуковете, щеше да се гътне! Бос, който е предвиден за бой от 40 човека и има 500к кръв щяхте да го убиете три 80-тки, една 71 и един DK 63! Другият път с по-страшния чук на Тишо и много бъчонки пиво. :D

Мен понастоящем банката ми е препълнена. Ще трябва да се допитам до вещите лица какво да изхвърля и какво да запазя. Поне сметката набъбна и съм близо до епичната гарга :).

Edit: Оказа се, че куестът, който ми е светел в Каразан всъщност е за мадамата пред входа на кулата. Ъпгрейдна ми пръстена, който бях взела предишния път и го полилави. Уви май е за мейдж или елементал шаман, така съм го взела без да искам >.< ... Следващият куест, който дава е да вдигна до Revered. Има и още едно куестче за в инстанса, та ще ги взимам другия път като решим да правим шах (pretty please, страхотно е!).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sat Mar 28, 2009 7:45 pm

Спирит им трябва само на чистите кастъри като мейдж, приест и лок, за друидите не съм сигурен. Все пак шамана има три начина да си възвръща маната + mp5 от екипировката е напълно достатъчно да нямаш грижи :lol: А и ти имаш известо количество + healing, тъй че не си била съвсем зле :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Mar 28, 2009 9:58 pm

:D Нека не забравяме опита и реакциите ми като хийлър. Та, зле съм и още как ^^. :mrgreen: Но беше забавно.

Тази вечер сума ачийвмънти благодарение на Тишо. Направихме и Upper Blackrock Spire and Blackrock Depths. Атюннахме се за BWL and Molten Core ^^. Тия дни ще си вдигна и fishing-а, защото и аз се нареждам на опашка за ачийвмънта за риболова в Зул'Гуруб ^^.

Подхванах си забравения прийст и полевълвах с на Ники Сливовицата :). На 1 левъл съм от Шадоу форм, аргх! И все пак... всичкото ачийвмънт държа да :) отива при любимата козичка. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Mar 29, 2009 11:01 am

Не е като да свърши скоро играта.

Поне покрай нашия немилостив паладин зехме и /hug ачиивмента "Make love not Warcraft" :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Mar 30, 2009 10:03 am

Една молба тук:

Моето паладинче катери устремно нивата (довечера може и 75 да стане) и куестите от Нексуса вече са му зелени. Реших да пробвам пъг, обаче с ЛФГ системата не се получи. Ако може да се съберем за един бърз пробег на Нексус и АН преди да ми станат почти безсмислени и да си направя куестите.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Mar 30, 2009 10:45 am

доста напрегнат уикенд сте имали :D
аз се отдадох на бира, партита и сошъл лайф :D
само снощи влезох за райда, ма минахме само Малигос, че нямаше подходящи хора за ОС. Днес ще го правим.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 30, 2009 11:14 am

Попроспах уикенда блаженно, ма пак некой и друг лвл се качва. Хънтъра е бая лош, двамата с прииста на Дима към 40 са се комбинирахме добре. :).
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Mar 30, 2009 1:05 pm

Xellos wrote:Поне покрай нашия немилостив паладин зехме и /hug ачиивмента "Make love not Warcraft" :mrgreen:
Все паладинът ви виновен :roll: Какво да ги направя като търчаха като на конвейр един след друг, чак смешно ми стана. Тамън се гътне един и другият вече тича :lol: :lol: Ще взема да опъна една резервна палатка и пред орба за BWL, не подозирах, че е такава навалица :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 30, 2009 1:38 pm

Като стана голям и лош шаман ще видите вие :evil:!

Полевълвахме със Сливката вчера и онзи ден малко. Попесата много мана яде на шедоу :roll:. Вчера ордата беше абсолютно полудяла в Зенедар. Където и да отидеш тумби орди, почти само паладини. В Буути Бей вчера следобеда влизам с Heartstone-а и виждам 80-тки паладини орда гангват NPC-тата. Тичам с всички сили към гаргата и аха да натисна да излетя и ме пречукаха. Огледах се, бяха 7-8 парчета мизерници, не бяха оставили жива душа в градчето, включително грифон мастъра. После какво дебнене беше да се резъректна и да отлетя с мръсна газ към Айрънфордж.

В Танарис пък ни пречука един таурен друид и уви после нападахме друг таурен друид на същото място, мислейки си, че е същият. Срамувам се, обикновено не нападам орди, освен ако те не ме нападнат. Обикновено си взимат, ако са горе-долу моя левъл. :D

Там пък, в ИФ, прекарах солидните час и половина в опити да уловя Олд Айрънджоу ^^. Поне вдигнах фишинг до 225 и улових над 500 риби. Следва куест фишинг, който ме праща на 4 места... разкарвация.

За Паламурника и масовата сеч на 80-тки орди пред орба в BWL, да и мен ми стана смешно, защото те на него му скачат, вместо да скочат на мен, например, както съм малка, малка и невинна ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Mar 30, 2009 1:39 pm

то не че взехме ачийвмънт в Рампартс :( искам го на хероик!... иначе общо взето Ралпартс снощи премина в следната схема - боди пул от страна на Ланис (ей, това паладините са все с рогата напред - безразсъдна работа, ама си е определено болест по плейта :P ), последвано от аое... :roll:

и на мене ми хареса в АК 40!! :oops: хем бяхме шепа хора, а Браги ни нинджса червената буба за яздене :evil: имам си само жълтааааааа, искам и аз червена :cry: Скерам първо малко се постъписа, щото е свикнал при него тълпи на поклонение да ходят и от изненада за малко да се гътне :shock: не мога да не се похваля, че на първия опит го докарахме до 50к живот :D но после се поокопити и реши да ни покаже кой е шефа там... аз бях забравила, че по 2-ма МС-ва... та само един можех да полиморфна :? останалия или в стън, или просто налагаше другарчетата си... то и за полиморфа нашите младежи губеха време да ми кажат кой е, щото съвсем неуслужливо ДБМ не работи в старите инстанси... :x аз им викам във Войс чака "кой да шийпвам бре?", а нашите се заливат от смях, че се пердашат един друг!! :evil: ама ще видите вие другия път като майнд-кънтролне мене, като ви запляскам с един Близард, ще ви стопя кръвчицата за секунда... обаче то и как да не се посмее човек... накрая - останали боса с копията му + 2-ма МС-лнати и едно чудещо се Танче кого да шийпва... е, не за дълго - Скерам ме отърва от мъките с 3 удара :lol:

а преди това в Каразан пак имаше екшън на Принца... от днес на мелее-тата им се забранява да мрът в Шадоу-нова!!! :evil: амаха! абсолютно безотговорно си пердашат боса, без да му гледат каста!! малко дисциплина трябва да се въведе тука! все се налага половин битка 2-3 човека да я водим... но този път бе уникално де... не помня Дима на колко процента се гътна (още не бяхме влезли в 3-та фаза със сигурност), ама до сега не сме оставали 2-ма човека - моя милост ака дпс и танка Илия, без хилър... а в трета фаза и брадвите ни налагат... :lol: като дойдоха при мен, ги оставих да ме бият, докато ме свалят на 2к живот и минах в блок... та отидоха при Илия, а аз се отдадох на нюк на боса, щото друг шанс нямахме... убиваме го със сетни сили, а миг след това, танка ни стана на зомби! на практика мога да се пиша единствения оцелял от битката :lol:

но трябва да похваля Елейн!! как се оправяше детето с хийлването ни на този билд, не знам, ама и тотеми чинно си бучкаше, и ни държеше живи... мисля, че като поотрасне мнооооооого ще й отива ресто билда :P

бтв, по отношение на шадоу прийста - истинската игра с него ще я усетиш СЛЕД като облечеш шадоу формата... няма да давам съвети и суперлативи, щото моя хюмън шадоу-прийст си стои паркиран в кръчмата на Тундрата на 70 лвл, но затова пък блъд-елфката ми бодро крачи към 74 лвл :) в неделя играх почти целия ден като орда и направих един Нексус с ПъГ... бях още 72 лвл - имахме същия левъл паладин - танк, буумкин и дръвче - все моя левъл + 80 лвл роге... е, по едно време поискаха дмж-метъра... рогето бе с 40% от дмж - логично, моя милост бе втора с 26%, след мен буумкина и последен палата... според мен нещо не си играеха добре класовете децата, иначе трябваше да дишам праха и на палата, и на буумкина, щото моята не е добре облечена...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 30, 2009 1:50 pm

не помня Дима на колко процента се гътна (още не бяхме влезли в 3-та фаза със сигурност), ама до сега не сме оставали 2-ма човека - моя милост ака дпс и танка Илия, без хилър... а в трета фаза и брадвите ни налагат... като дойдоха при мен, ги оставих да ме бият, докато ме свалят на 2к живот и минах в блок... та отидоха при Илия, а аз се отдадох на нюк на боса, щото друг шанс нямахме... убиваме го със сетни сили, а миг след това, танка ни стана на зомби! на практика мога да се пиша единствения оцелял от битката
Ами аз се гътнах от Шадоу новата май, защото бях мръднала малко по-напред. :roll: Гледах да стоя горе-долу около теб, Таис, а и хийлинг спеловете ми имат достатъчен рейндж, че да хийлвам и оттам, но явно напрежението си каза думата, защото мръднах напред, за да следя по-добре, пък в един момент бях просто мъртва. А и като гледам hp барове, мислиш ли, че виждам нещо друго >.< ... дори не съм видяла кво каства :(. Тази битка ще я потренираме ли още :)? В интерес на истината значките от Каразан са ми много полезни сега, когато още нямам експанжъна. А и не може да отречете, че шахът е едно от най-страхотните неща дотук, които сме правили заедно ^^.

Таис, поздравления, имаш стоманени коприни на гърба ^^. Наистина си беше постижение да си единственият оцелял след Принц М-нещо-си ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around