За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
iliak
Smallfolk

Post by iliak » Wed Apr 01, 2009 11:51 am

При мен RuneTap + Vampiric Blood лекува за 5700 - много полезно когато правиш соло Страт и зомби те зарази с зараза 10 мин -100% healing effects. За мен този build се оказа оптимален за левелване, соло инстанции и танкване.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 01, 2009 11:57 am

pls pls pls 1 бърз хероик за 3 емблемки да зема т7 ръкавичките барем :(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 01, 2009 12:29 pm

и на мене ми трябват много емблеми с Лийд, а с толкова организирани мероприятия не остава време да обърна внимание на своите герои и мисля да се спирам вече.

довечера с Ланис и Илия имаме рейд - Сарт с 3 дрейка + Мали... ще свърши за час... ако има организиран гилд-рейд за Накс 10/ ОС 10/ Мали 10 след редовния хероик-рейд, ще гледам да се джойнна с Лийд... ако няма или не ме вземат, вероятно ще направя дейли хероика, та ако си на линия Браги и имаме танк - ще направим парти... ако няма танк обаче, аз просто ще си се запиша в ЛФГ-системата за какъвто Пъг ме поканят...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 01, 2009 1:45 pm

Таиске, твоята дума е закон! ;р Квото кажеш са тва ше къртим, са ние сме кежуъли и нямаме проблем :)

Пъговете искат освновно хилъри за хероика. Нема да респектвам пък! :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 01, 2009 2:01 pm

не ми излизай ти с този номер, магаре такова!! Пъговете и танкове дирят, а ти си на ферал билд и лесно можеш и да танкваш, ама не щеш! искаш и ти волно дпс със свои хора, а не - Пъгс! само дето понякога си е нужно, защото там се калява стоманата :lol:

Елейн само да стъпи по новите земи и ще я юркам в седмицата поне 2 инстанса с Пъгове да минава, за да се сблъска със суровата действителност, а и Бога ми, точно в тях най-добре се учиш как да си играеш класа :D

иначе това за "дума-закон" на Таис не е баш така, ама щото като влезна и ви видя свободно мотаещи се на линия, набързо ви организирам и подавам дестинацията, та така изглежда :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 01, 2009 2:16 pm

Носи ми се славата как танквам ;р Иначе малко гиър имам със стамина за ся... ма мое мъчиме, нещо не успявам да ги агросам повече от околните с мечката. :neutral: ТИ точно не ме стимулираш изобщо да мечкарим кат сгафим два пъти и се изнервиш ;ррр

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 01, 2009 2:30 pm

аз затова те пращам първо да танкваш в Пъгс, бре, да се учиш върху други :twisted: щото верно съм твърде нетолерантна към грешки :oops:

иначе можеш да попиташ Шами за ударите, които се ползват при танкване, както и за ротацията им... а и малко форуми да попрочетеш няма да е зле :P

ето, намери си каквото ти трябва в Елитист Джъркс форума:
http://elitistjerks.com/forums.php

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 01, 2009 2:38 pm

Мечката няма кой знае къф аое агросващ бърз стил а рейджа изтича почти мигновеноо кат вляза във форма и не прая дмг голям . Тегаво за мейн, ма ше прочета ква е цаката да.

Ше чета ше чета, ма що мислиш дигъм хънтърд дпс клас са :)) Освен бързия лвл-инг де :) На дуалспека ше помисла имам поносим гиър за танк са посъбрах и за храстче и муункин. Всъщност искам бухльо многократно повече от храст :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 01, 2009 2:47 pm

Xellos wrote:Мечката няма кой знае къф аое агросващ бърз стил а рейджа изтича почти мигновеноо кат вляза във форма и не прая дмг голям .
ти недей говори така наизуст, щото мецана може да не носи много на бой, ама баш здраво аое агро държи като ревне :D чети, чети...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Apr 01, 2009 2:53 pm

На мен Пенчев ми подари играта с някакъв тримесечен акаунт. Кажете какво да си направя като герой и въобще какво означават всичките неща, дето си ги говорите :oops: .
Таис, колко време ми трябва за да стана голяма и страшна като теб? :D

Съжалявам, не можех да изпусна шанса един път в годината да участвам в темата :mrgreen:
Last edited by Morwen on Thu Apr 02, 2009 11:42 am, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Apr 01, 2009 2:53 pm

Бухльо определено е много симпатичен ^^. И ходи смешно. Ммм-ммм-ммм ^^. Всъщност Баланст дървото кво прави? О_О

Аз ЕлитистДжъркс го поровичках за енхансмънта и макар че някои неща не можах да ги схвана (тия хора май друга работа си нямат ^^), в общи линии квото пише-това и правя.

Таиииис. :) Ще те хвана някой от идните дни за инскрипшъни, м?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 01, 2009 3:12 pm

Morwen wrote:На мен Пенчев ми подари играта с някакъв тримесечен акаунт. Кажете какво да си направя като герой и въобще какво означават всичките неща, дето си ги говорите :oops: .
Таис, колко време ми трябва за да стана голяма и страшна като теб? :D
то така няма как да се обясни... :roll:
за три месеца ВСИЧКО можеш да вдигнеш до 80 лвл с правилна игра... ама не зная до кой експанжън ти е играта... в смисъл - включва ли Лич Кинг-а?
иначе първо си избери какъв клас да играеш... след това - правиш герой на Зенедар, за да ти помогнем да левълнеш по-бързо... а класа си ще усвояваш в крачка...

Елейн, довечера ти линквам Инскрипшъна си (към момента мога да правя абсолютно всичко възможно като глифове), казваш ми какво искаш и ти го пращам да го слагаш... имай предвид, че до 70 лвл можеш само две от местата за Мейджър глифове да ползваш, и май толкова - за Майнър... другите места ще ти стоят заключени до 80 лвл...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Apr 01, 2009 3:18 pm

то така няма как да се обясни...
за три месеца ВСИЧКО можеш да вдигнеш до 80 лвл с правилна игра... ама не зная до кой експанжън ти е играта... в смисъл - включва ли Лич Кинг-а?
Да, и Лийч кинга е.
Три месеца колко честа игра? Защото аз наистина не знам колко ще мога да й отделям...
иначе първо си избери какъв клас да играеш... след това - правиш герой на Зенедар, за да ти помогнем да левълнеш по-бързо... а класа си ще усвояваш в крачка...
Аз се чудех дали има класове, които да с по-лесни за управление или с по-големи преимущества срямо другите?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Apr 01, 2009 3:18 pm

Морве, както казах - направи си lock :D. Зла, зла гномка!

Ники, пратих на Флъфи един шивашки план, ако може по-натам да го ушиеш за попесата ми (ще ми кажеш кво ти трябва). Пратих и на Сливовица един куп неща, които изпопадаха в Sunken Temple and Dire Maul, като ходих да си направя ачийвмънтите.

Таис, аз така не успях много да разбера тия инскрипции дали човек ги съобразява с билда си и дали се налага да ги сменя всеки път като сменя въпросния?! Имам три майнър глиф слота отключени.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 01, 2009 3:28 pm

Elayne wrote:Таис, аз така не успях много да разбера тия инскрипции дали човек ги съобразява с билда си и дали се налага да ги сменя всеки път като сменя въпросния?! Имам три майнър глиф слота отключени.
да, глифовете се съобразяват с текущия ти билд... ако го смениш, особено, ако това изисква и смяна на функцията (от дпс в хилър, примерно), ще трябва да се сменят и глифовете с подходящи за новия билд... нови глифове се изписват върху съществуващи стари, като се къса предния, по подобие на сокетването с нови джемове, дето новия джем чупи предишния съществуващ в сокета...

* * * * *

Морви, всеки клас е лесен, ако ти е по вкуса... примерно, Дима дава съвети ТИ да направиш лок, а самата тя искаше да играе с лок или прийст преди да започне... питай я къде й е зациклил прийста :P никога не съм си представяла, че точно на нея ще й е забавно да играе мелее-шаман :shock: , а вероятно и тя не си го е представяла, но уви - факт е, че точно такъв герой вдигна на възможния й към момента макс левъл и ще развива, живот и здраве, в Лич Кинг-а...

влез в официалния форум на Близард за Европа тук:
http://www.wow-europe.com/en/index.xml
и попрочети за расите и класовете, и избери с какво да започнеш... съобрази го с това, че на Зенедар играем откъм алайънс-а...