Идея за кино (Събота, 6ти)
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Идея за кино (Събота, 6ти)
Глейте ся, от 8 часа се предлага Селото (The Village), в мултиплекса. Който има мерак, да се обади, или да дава по-добри уикендови програми, и най-вече ако случайно няма 19 години и може да купува билети евтино да си каже веднага 

Last edited by Moridin on Fri Nov 05, 2004 5:33 pm, edited 1 time in total.
This is it. Ground zero.
Ми аз принципно съм навита, макар че Мат го мразеше бавно тоя филм... но да видим
едит: А събота, заеко великденски, е шести.
едит: А събота, заеко великденски, е шести.
Last edited by Morwen on Fri Nov 05, 2004 5:01 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Я стига?! А уж били ценители на хубавото кино! Филмът не претендира нито за Оскар, нито за достоверност нито кой знае за какво, а всъщност е изключително добро попадение, със страхотна атмосфера и ЯК НЕХОЛИВУДСКИ ФИНАЛ!
Страхотна музика, страхотна актьорска игра и т.н.!
Страхотна музика, страхотна актьорска игра и т.н.!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Въобще атмосферата, която така добре беше пресъздадена и допълвана от невероятната музика, природата и актьорската игра заслепяваше всякакви кусури във филма - не е шедьовър, а и няма такива претенции, но е мнооого красив. Адски добре премерени бяха много моменти - особено финала. Не беше типично холивудската боза!!! Израдва ме!
А диалога кой го гледа, при все, че имаш такава страхотна атмосфера! Та и без една реплика пак щеше да ми хареса
чисто картинно и звуково де 
А диалога кой го гледа, при все, че имаш такава страхотна атмосфера! Та и без една реплика пак щеше да ми хареса

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е, то без реплики щеше да е по-добре, не споря. Хм, всъщност не - нямаше да се посмея така добре. А финалът беше толкова тъп, че чак вдлъбнат. Аз съм маниак на тема неочакван финал, не го отгатнах, но пак не ми хареса хич. Дупките в сюжета са достатъчни да мине и Джъмбо Джет. Добре, че поне мацката беше готина. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Пас за киното.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
и аз съм навит за киното

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
мня, късно ше излезете от киното за мене. и без тва днеска ми е съботника ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”