ами то времето е ограничено все пак...  

не може да ходим в гилд-рейдове, да правим и дълги, от времената преди експанжъните, рейд-инстанси, и хероици - къде по старите, къде по новите земи... аз какво да кажа, като тотално съм отсвирила да играя със своите герои за себе си в полза на това да правим нещо заедно...  

затова правя следното предложение:
общите мероприятия, дето са просто за кеф или туристическа обиколка, като Зул`Гуруб, Зул`Аман, Молтън кор, БВЛ, АК 20/ АК 40, Каразан и т.н., както и хероици по стари земи, да ги отлагаме за уикендите... иначе ни изяждат абсолютно цялото време, а всеки от нас има планове за героите си и има нужда от време да ги реализира... 
само да отбележа, че аз ще се придържам към тази схема вече, та не разчитайте на мое участие за изброените неща през седмицата... освен, ако не е предварително планирано тука и съм потвърдила, че ще се джойна... 
на въпроса за трите емблеми, Браги, за днес на мен не можеш да разчиташ - имаме Наксрамас, който ще приключи около полунощ... не виждам как след часове рейдване ще влезна в хероик... утре - с удоволствие бих направила дейли-хероика, че и някой друг хероик по новите земи... примерно Окулус го отлагаме поне 2-ра седмица...