Buffy the Vampire Slayer & Angel - SPOILERS
Романтичният ангст си е много добре.
Иначе нищо не си видял още от сезона и макар че отстъпва на пети, определено е по-як от предните. Апропо, Конър направи баси мазния раундхаус кик у тях си. Чък Норис може само да се свие самотно в ъгъла и да завижда.
Иначе нищо не си видял още от сезона и макар че отстъпва на пети, определено е по-як от предните. Апропо, Конър направи баси мазния раундхаус кик у тях си. Чък Норис може само да се свие самотно в ъгъла и да завижда.
And you can't dance with a devil on your back...
И десетият епизод ми хареса много. Тъкмо почнах да си мисля "бахти бозавия финал" и стана някакъв мега зловещ обрат накрая. Чак като прочетох едно ревю сега се усетих, че цялата илюзия била, за да дадат на Ейнджъл "perfect happiness", а не е някакъв сън на случаен принцип. Налапах въдицата тотално просто.
Това може само да ме радва.макар че отстъпва на пети

Абсолютно, беше доста запомнящ се ритник.Апропо, Конър направи баси мазния раундхаус кик у тях си. Чък Норис може само да се свие самотно в ъгъла и да завижда.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
И аз бия към това мнение. Едно, че героят Конър сам по себе си е дразнещ до полуда, но и актьорът май има около две физиономии в целия си репертоар и един единствен тон на гласа.
Гледах до Orpheus включително. За три епизода Фейт успя да се качи в личната ми класация от позицията на едно от най-дразнещите същества във Буфивселената до етапа, в който съжалявам страшно много, че няма да се появява повече в Angel, за да участва в безумно тъпите последни епизоди на Бъфи. За разлика от изкупленията на килограм на други герои (хм, Уилоу, хм), Фейт наистина показа помъдряване и разкаяние. Пък и натупа Конър, което винаги е хубаво да се види.
Аркът с Анджелус е мега като цяло, макар че аз лично не му се кефя кой знае колко като злодей, твърде много плямпа. Беше гениално как наръга Дзверо в гърба, докато оня се залисваше с Фейт. Също така страшно много ме израдва как Фейт пък после го прецака с наркотика. Уилоу здраво оунна Корди, жалко че не останаха заедно с Фейт вместо да се чудят къв го дирят при генерал Бъфи. Като стана дума за Корди, ужасно нелепа ми е като Big Bad, чакам ще има ли смислено обяснение.
Жалко, че Лайла си го отнесе.

Аркът с Анджелус е мега като цяло, макар че аз лично не му се кефя кой знае колко като злодей, твърде много плямпа. Беше гениално как наръга Дзверо в гърба, докато оня се залисваше с Фейт. Също така страшно много ме израдва как Фейт пък после го прецака с наркотика. Уилоу здраво оунна Корди, жалко че не останаха заедно с Фейт вместо да се чудят къв го дирят при генерал Бъфи. Като стана дума за Корди, ужасно нелепа ми е като Big Bad, чакам ще има ли смислено обяснение.
Жалко, че Лайла си го отнесе.
Гледам, че Конър ще е само в два епизода от пети сезон. На това му викам аз гигантско облекчение. От друга страна копелето се оттърва твърде лесно след всичките поразии, които сътвори.
Епизодите с Жасмин бяха доста добри, но повече ми хареса сетъпът в първите 16 епизода. Накрая нашите спечелиха на практика съвсем случайно, защото попаднаха в каналите на рандъм създание, знаещо какво е Жасмин.
Сега ще видим как ще управляват W&H, от една страна това си е разнообразие, от друга това, че ония им предложиха лосанджелиския клон беше толкова изсмукано от пръстите, че чак ме заболя.
Епизодите с Жасмин бяха доста добри, но повече ми хареса сетъпът в първите 16 епизода. Накрая нашите спечелиха на практика съвсем случайно, защото попаднаха в каналите на рандъм създание, знаещо какво е Жасмин.
Сега ще видим как ще управляват W&H, от една страна това си е разнообразие, от друга това, че ония им предложиха лосанджелиския клон беше толкова изсмукано от пръстите, че чак ме заболя.

И за баланс (понеже в такива неща винаги трябва да има баланс):
На Алисън Хиниган й се е родило момиченце
На Алисън Хиниган й се е родило момиченце
And you can't dance with a devil on your back...
Свърших "Ейнджъл". Като цяло последния сезон не ми допадна колкото втори и четвърти, но финалът беше брутално, размазващо як. Единственото нещо, което бих променил в него е Уесли да успее да убие оня магьосник в камикадзе стил без помощта на Илирия. В комиксите ставало ясно как се развива последната отчаяна битка - кой оцелява, кой умира, кой го съживяват, но за мен това е перфектният тематичен завършек на сериала и нямам намерение да ги чета.
Илирия силно не ме кефи. Постоянните й речи ме дразнят неимоверно, а промяната й от "хората са по-маловажни от микробите" до "пука ми за хората около мен" беше твърде нелепо бърза, особено на фона на Аня, която дори и едно време е била човек. Да, знам, че си шокиран, че за пореден път имаме коренно различни мнения.
Но и да я боготворях пак не бих искал намесата й да развали финалната битка на Уесли.