Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Gran Torino - rulz!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
А, благодаря, Роумъре.

Е, ако си очаквал да гледаш филм за супергерои разбирам да си разочарован. Тоя трейлър наистина доста подвежда.Най-неуспешният дори сред филмите за супер герои, дъното на дъното.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Абсолютно никакво значение няма 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Изгледах си трите стари Терминатора отново (но никога не го бях правила един след друг) и вместо да ми покачат очакванията за новия, успяха да затвърдят мнението ми, че ужасно се страхувам от крайния резултат. От друга страна, трудно могат да са направили по-лош филм от третия...надявам се... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- pnv_Creator
- Misting
мда, по зле от тройката няма да е 
Outlander
Предполагах, че филм, в който викинги се борят срещу извънземен дракон ще е глупавичък. Ами, определено ми надмина очакванията в тази насока. Много много глупав, но както и да е, въпросът е да е зрелищен поне. Е не беше и това, всичко се развива или през нощта, или в пещери, с две думи абсолютно нищо не се разбира от екшън сцените. Иначе гадът не беше лош, макар и малко цигански блещукащ. Последните 20тина минути преливат чашата отвсякъде. Определено не ви го препоръчвам.
3,5/10

Outlander
Предполагах, че филм, в който викинги се борят срещу извънземен дракон ще е глупавичък. Ами, определено ми надмина очакванията в тази насока. Много много глупав, но както и да е, въпросът е да е зрелищен поне. Е не беше и това, всичко се развива или през нощта, или в пещери, с две думи абсолютно нищо не се разбира от екшън сцените. Иначе гадът не беше лош, макар и малко цигански блещукащ. Последните 20тина минути преливат чашата отвсякъде. Определено не ви го препоръчвам.
3,5/10
- pnv_Creator
- Misting
Vivian wrote:Е то самата идея за Jim Caviezel кат викинг си беше нелепа.
- Spoiler: show
- pnv_Creator
- Misting
През нощта започнах Crash, обаче тая параноя и расизъм обхванали абсолютно всички, по такъв начин, сякаш целият им живот, ден и но,щ е посветен само на страха и омразата, ми дойдоха малко в повече.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Искам да заявя, че мразя неистово всички идиоти, спомогнали за осъществяването на полюцията "Wanted", включително дебила, на когото му е хрумнало да го дублира на френски. В ада има специално място за него, знам това. Изразявам надеждите си в най-скоро време Анджелина Джоли да хване Брад Пит на калъп с градинаря, докато прави свирка на момчето, което чисти басейна.
Същите чувства питая към "Hitman". Специален казан и персонален дявол има за всички, които говорят на Оня Руски от американските филми, за който затлъстелите фермери от Средния Запад и в района на Ел Пасо вярват, че действително е руски. Дано слон изнасили следващия, който реши да използва София като декор за действие, развиващо се в Русия, мъжеството му да клюмне и да го накълве побеснял гларус.
Амин!
Същите чувства питая към "Hitman". Специален казан и персонален дявол има за всички, които говорят на Оня Руски от американските филми, за който затлъстелите фермери от Средния Запад и в района на Ел Пасо вярват, че действително е руски. Дано слон изнасили следващия, който реши да използва София като декор за действие, развиващо се в Русия, мъжеството му да клюмне и да го накълве побеснял гларус.
Амин!