Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 10, 2009 10:50 am

Gran Torino - rulz!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Apr 10, 2009 10:52 am

А, благодаря, Роумъре. :)
Най-неуспешният дори сред филмите за супер герои, дъното на дъното.
Е, ако си очаквал да гледаш филм за супергерои разбирам да си разочарован. Тоя трейлър наистина доста подвежда. :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Apr 10, 2009 11:24 pm

Xellos wrote:Gran Torino - rulz!
Това само аз ли не го харесвам???! :shock:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 10, 2009 11:26 pm

Абсолютно никакво значение няма ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Apr 12, 2009 10:05 pm

Изгледах си трите стари Терминатора отново (но никога не го бях правила един след друг) и вместо да ми покачат очакванията за новия, успяха да затвърдят мнението ми, че ужасно се страхувам от крайния резултат. От друга страна, трудно могат да са направили по-лош филм от третия...надявам се... :neutral:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Mon Apr 13, 2009 12:50 am

мда, по зле от тройката няма да е :)

Outlander
Предполагах, че филм, в който викинги се борят срещу извънземен дракон ще е глупавичък. Ами, определено ми надмина очакванията в тази насока. Много много глупав, но както и да е, въпросът е да е зрелищен поне. Е не беше и това, всичко се развива или през нощта, или в пещери, с две думи абсолютно нищо не се разбира от екшън сцените. Иначе гадът не беше лош, макар и малко цигански блещукащ. Последните 20тина минути преливат чашата отвсякъде. Определено не ви го препоръчвам.
3,5/10

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Apr 13, 2009 7:17 pm

Е то самата идея за Jim Caviezel кат викинг си беше нелепа. :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 13, 2009 7:34 pm

Аз пък T3 си го харесвам много. Няма спор, че е по-слаб от другите два, но си е як филм.

Бтв, НЯКОЙ ДА МИ ПОДАРИ ПРИКУЕЛ РОМАНА НА ТИМЪТИ ЗАН ПО TERMINATOR SALVATION, МОЛЯ!

таковуту :oops:
And you can't dance with a devil on your back...

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Mon Apr 13, 2009 10:53 pm

Vivian wrote:Е то самата идея за Jim Caviezel кат викинг си беше нелепа. :lol:
Spoiler: show
Всъщност той играе извънземният войн КЕЙНАН, който си изгуби бластера на третата минута, зае*а си супер компютъра, който му наля норвежки през окото, но пък се оказа супер-машина с меч.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Apr 13, 2009 11:03 pm

Sweet Jesus!!! :shock:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 13, 2009 11:35 pm

Blimmin' heck! :neutral:
And you can't dance with a devil on your back...

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Tue Apr 14, 2009 10:30 am

The Princess Bride
Изглежда трябваше да се върна 20 години назад за да изгледам нещо свястно. Много приятна и свежа приказка.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Apr 14, 2009 10:32 am

Мдам, малко е детско-юношеска, но става за гледане и от по-големи деца и е страхотна :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Super M
Warmage

Post by Super M » Thu Apr 16, 2009 9:34 am

През нощта започнах Crash, обаче тая параноя и расизъм обхванали абсолютно всички, по такъв начин, сякаш целият им живот, ден и но,щ е посветен само на страха и омразата, ми дойдоха малко в повече.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Apr 16, 2009 11:38 am

Искам да заявя, че мразя неистово всички идиоти, спомогнали за осъществяването на полюцията "Wanted", включително дебила, на когото му е хрумнало да го дублира на френски. В ада има специално място за него, знам това. Изразявам надеждите си в най-скоро време Анджелина Джоли да хване Брад Пит на калъп с градинаря, докато прави свирка на момчето, което чисти басейна.

Същите чувства питая към "Hitman". Специален казан и персонален дявол има за всички, които говорят на Оня Руски от американските филми, за който затлъстелите фермери от Средния Запад и в района на Ел Пасо вярват, че действително е руски. Дано слон изнасили следващия, който реши да използва София като декор за действие, развиващо се в Русия, мъжеството му да клюмне и да го накълве побеснял гларус.

Амин!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.