щото сигурно е банка-хънтър
аз да се похваля, че днес се чувствам по-добре

и успях да доизтегля пач-а сутринта... сега трябва да си спретна и два билда набързо за магето ми, да разгледам с какви глифове да заредя торбите си и довечера скачаме в дълбоки води - УЛДУАААААААААААААААААААР!!!!
офицерите снощи обявиха за днес Улдуар на хероик мод, а на нормал ще го правим през дните, дето са ни почивни от хероик рейдове
днес трябва да прочетем и тактики за босовете, доколкото има постнати такива из нета... с маге-офицера ми се разбрахме, че ще го отпочнем на файър-фрост билд, защото битките били много дълги, а той е по-икономичен на мана от аркейна... не се разбрахме обаче кой ще скорчва (за разлика от други гилдии, при нас разговора протече по този начин: Блоби: "Аз ще сложа глифа за скорч, за да не си губиш времето да скорчваш", Таис - "не, аз ще го сложа, твоето дпс е по-нужно"

ще отстъпи де, усеща като се заинатя)... но със сигурност ще акустирам пред инстанса с една торба глифове, храна и фласки

в банката съхранявам и 20 фиш-фийста за бъфкане на рейда, предполагам и останалите рибари/готвачи в гилдията са се запасили с тях... пари за рипеър имам, та така...
снощи влезнах на Зенедар в окаяно състояние и с температура, но имаше обявено продължение на алт-хероик ръна на Наксрамас... а и бяха останали само три боса - Тади, Сафи и Кел`Тузад... събрахме се 20-тина от гилдията - 2-3 мейна, дето бяха с приоритет за луута, останалото - алтове и 5 пъг-нати играча...
отпочнахме Тади - уайп на 1%

как не обичам така... ама бая народ си умря от поляризацията съвсем глупаво... на втория опит - Тади падна, а аз се сдобих с брутална каска с мета-джем, дето ще ми е идеална за буум-кин спека... по-странното е, че Сафи падна без проблеми от първия опит...

и тъй като никой не пожела една прекрасна клод-роба с много спирит и интелект, аз я поисках (че моята бе синичка от някакъв хероик) и ми я дадоха, за да не я шарднат

Кел`Тузад падна от втория опит... на първия нещо не се оправиха със СС... там ролнах най-високо за Т7 каската от него, но я дадоха на мейн от рейда, щото такива бяха луут-правилата

а магето-офицер се скъса да ми се извинява за това в маге-канала... та го успокоявах
та съм мнооооого доволна аз от алт-рън-на на Накс 25... за един рън намазах 5 айтъма + вейлърски значки... а снощи дори останах със странното впечатление, че се справихме по-добре от мейн-рейда на трите боса, дето бяха останали...

бях учудена и че се гледах в Рекаунта с цели 2% пред друида от мейн-рейда ни, а неговия гиър е несравним с този на моята Лийд...
дано остава време за още алт-рънове покрай Улдуар

да видим де...