Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
Отдавна догледах Evangelion-a, но забравих да споделя мнението си, което, както очаквахте, биде напълно формулирано след цялостното изглеждане на всички серии.
Значи като цяло ми хареса, смятам, че беше страхотно измислено и превъзходно изпълнено...до последните две серии, които да, разбрах замисъла им, както и защо са такива, но смятам, че категорично не беше по вкуса ми като изживяване. Освен това, някак си прекалено твърдо отричам главния герой.
Има достатъчно добре направени неща, за да го считам за истински хубаво нещо, но просто не мога да кажа, че е "моето" нещо.
Значи като цяло ми хареса, смятам, че беше страхотно измислено и превъзходно изпълнено...до последните две серии, които да, разбрах замисъла им, както и защо са такива, но смятам, че категорично не беше по вкуса ми като изживяване. Освен това, някак си прекалено твърдо отричам главния герой.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
На средата на Mnemosyne съм и трябва да кажа, че съм във възторг. Досега не съм гледала аниме, което се води хорър, но това май ще ми стане любимо. Има си всичко-престрелки, садисти, секс, кървища (не като в Elfen Lied, тези си ги бива), а главната героиня Rin колкото и да я стелят не може да умре. Музиката е хубава, рок на opening-a и -ending-a, избива на джаз между боя...Анимацията не е толкова реалистична, колкото на Death Note или Witch hunter Robin, но е доста по-мрачна от тази на Bleach. E, вероятно ще си изкажа мнението след като изгледам всичките шест епизода, но дотук много ме кефи. Някой друг гледал ли я е?
''За мен това малко момченце, застанало пред бронзовия кораб на пустинята , постепенно започва да се превръща в символ на човека, изправен пред монголоидните очи на вечността. Зад тях, безнадевдна и безкрайна, се сивееше вълнообразната пустиня. Възможно е и ние с вас да сме там някъде!...Не настоявам!''
Аз съм го гледал, но честно казано освен секс, кървища и много любими сеюта друго нещо особено запомнящо се няма. Хич даже и не помня какво стана накрая.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Cowboy Bebop за n-ти път. Много, много добър.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Изведнъж ми се беше пригледало нещо произволно, онгоинг, и изгледах 18-те до този момент епизода от Tytania. Хич не обичам да развалят нещо, което има потенциал, но... това е то. Засега сюжета е стегнат и увлекателен, има интриги, има комични и по-драматични моменти, хубави персонажи, но реализацията е доста слаба. А за да бъдем по-точни - най-слабата, на която съм попадала. Анимацията е зле, музиката също (включая опънинга и ендинга - хм, опънинга леко ми бие на Британия тийм от Коуд Гиас), а от време на време тотално ме облещваха с очевидни режисьорски недомислици.
А можеше да излезе нещо читаво...
А сега се потапям в Hajime no Ippo. Да видим какво пък толкова му се кланяте
Не започва зле!
А можеше да излезе нещо читаво...
А сега се потапям в Hajime no Ippo. Да видим какво пък толкова му се кланяте

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Подхванах ся ей тва http://en.wikipedia.org/wiki/Michiko_to_Hatchin изглежда доста приятно, ма съм в началото.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ебаси, нека изразя възмущението си.
Изгледах цялото ей това (103 еп.!!!)http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=6764, за да видя най-глупавия ендинг евър (който всъщност не е ендинг
). И то след малко рисърч се оказа, че мангата всъщност е онгоинг и евентуално по-натам ще има още сезони от него, като съберат материал за 50+ епизода. А идеята и героите много ме изкефиха, даже успяха да ме накарат да се насълзявам на тъжните моменти, което не се беше случвало на сериал от не знам кога
Изтърпях даже и филърите и чиби ситуациите, а вервайте ми те са доста, и за какво - да се окаже, че трябва да чета мангата баси. Мрън, кога ще земат да правят анимета по приключили анимации само 
Изгледах цялото ей това (103 еп.!!!)http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=6764, за да видя най-глупавия ендинг евър (който всъщност не е ендинг

Аз мангата я четох преди години (анимето още не беше и планувано даже), но по едно време спря да ми понася и я заебах кардинално.
Иначе, сега пак съм на вълна НхН. Гледам го за 3ти път, вече стигнах до първата ОВА и мисля, че Александър скоро ще се разведе с мен, щото му отказвам секс и съвместно гледане на разни сериали, за да точа лиги пред компа и да се хиля като някъф ритард.
Ок, как може Хисока и Килуа да са толкова яки? Не е честно, баси! Как е възможно някъв пълен урод, който май е хомо или бисексуален и почти със сигурност педофил, да ме докара в състояние на олигавен транс с две появи по хавлия и една по официален костюм??? При това дори на трето гледане като знам какво ще стане. А дори не съм стигнала до голата сцена в реката...
Сигурна съм, че на мъжете дето го гледат това, в тия моменти им се иска да обърнат резбата. Персонаж с толкова зловещ сексуален заряд в някво аниме уж за 12 годишни - ВТФ!
А Килуа... Искам го това хлапе. Искам да е мое. Искам още поне 4 такива. Двамата с Гон са толкова невероятно сладки. ОМГ, почти ме докарват до състоянието, в което съм като гледам бебета мечки.
Не е честно.
Някой тук знае ли кво става с мангата бтв? Мина ли убертъпия арк с мравките?
Иначе, сега пак съм на вълна НхН. Гледам го за 3ти път, вече стигнах до първата ОВА и мисля, че Александър скоро ще се разведе с мен, щото му отказвам секс и съвместно гледане на разни сериали, за да точа лиги пред компа и да се хиля като някъф ритард.
Ок, как може Хисока и Килуа да са толкова яки? Не е честно, баси! Как е възможно някъв пълен урод, който май е хомо или бисексуален и почти със сигурност педофил, да ме докара в състояние на олигавен транс с две появи по хавлия и една по официален костюм??? При това дори на трето гледане като знам какво ще стане. А дори не съм стигнала до голата сцена в реката...
Сигурна съм, че на мъжете дето го гледат това, в тия моменти им се иска да обърнат резбата. Персонаж с толкова зловещ сексуален заряд в някво аниме уж за 12 годишни - ВТФ!

А Килуа... Искам го това хлапе. Искам да е мое. Искам още поне 4 такива. Двамата с Гон са толкова невероятно сладки. ОМГ, почти ме докарват до състоянието, в което съм като гледам бебета мечки.
Не е честно.

Някой тук знае ли кво става с мангата бтв? Мина ли убертъпия арк с мравките?
Ахаха, тотално ме отказа да сядам да го догледам значи, докато не излезе (ако излезе нещо повече) останалотоherairness wrote:Ебаси, нека изразя възмущението си.
Изгледах цялото ей това (103 еп.!!!)http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=6764, за да видя най-глупавия ендинг евър (който всъщност не е ендинг). И то след малко рисърч се оказа, че мангата всъщност е онгоинг и евентуално по-натам ще има още сезони от него, като съберат материал за 50+ епизода. А идеята и героите много ме изкефиха, даже успяха да ме накарат да се насълзявам на тъжните моменти, което не се беше случвало на сериал от не знам кога
Изтърпях даже и филърите и чиби ситуациите, а вервайте ми те са доста, и за какво - да се окаже, че трябва да чета мангата баси. Мрън, кога ще земат да правят анимета по приключили анимации само

По темата - зяпаме в момента One Piece филмите един по един и се попикаваме от смях, особено на едни кратки филмчета за бейзбол, футбол и танци падна голямо хилене

И на мен ми е едно от най-любимите ^^Vivian wrote:На 7-ми епизод на Fruits Basket съм. Не съм убедена, че ми харесва...дотук поне.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Готино е доста анимето, но ако Вивиян търси в него някакви проникновения, дето още не е виждала в "инсърт рандъм снобиш инглиш литръчър", няма да я огрее.
То си е готино с лежерността си, с хумора, донякъде със зодиакалната идея, но в никакъв случай не е някакъв колос на мисълта и оригиналността.
Персонажите са доста клиширани, драмата също, но някак кефят и аз ненам що.

То си е готино с лежерността си, с хумора, донякъде със зодиакалната идея, но в никакъв случай не е някакъв колос на мисълта и оригиналността.
Персонажите са доста клиширани, драмата също, но някак кефят и аз ненам що.