Гледано напоследък, Part 2

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 17, 2009 9:53 pm

Мдаам имаше потенциал ма си остана наникъде ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Apr 17, 2009 9:55 pm

Amelia wrote:Готино е доста анимето, но ако Вивиян търси в него някакви проникновения, дето още не е виждала в "инсърт рандъм снобиш инглиш литръчър", няма да я огрее. :lol:

То си е готино с лежерността си, с хумора, донякъде със зодиакалната идея, но в никакъв случай не е някакъв колос на мисълта и оригиналността.

Персонажите са доста клиширани, драмата също, но някак кефят и аз ненам що.
Край, всичко е загубено. Разбира се, че търсех у него да е новият Catcher in the Rye!!!
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Apr 17, 2009 10:28 pm

Е че кво му е на стария?! :shock: И ениуей, всеки знае, че новият The Catcher in the Rye е първи сезон на Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Смисъл, там баш лошковецът си има цитат от Селинджър в логото :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 17, 2009 10:28 pm

Кофти избор на произведение, мацка. Селинджър го знам и не мога да се почувствам твърде незначителна катто говориш за него. :lol:

А и ВТФ, що точно него? :shock:
Психопатите от фамилията Сома по си тичкат със семейство Глас все пак.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Apr 17, 2009 10:58 pm

Нищо му няма на стария, просто той остана в миналия век! Сега търсим Новото!!! :lol:

Къв кофти избор, ма?!! На мен ми отне около 7 минути докато измисля някво пост-модернистично произведение, което да се знае от всички, че е "важно" и е класика! Ти трябваше да си се конотирала с него [и да не се чувстваш незначителна]! (инак първото дето ми дойде на акъла беше Light in August на Faulkner, при което може би само Емо щеше да откликне)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 17, 2009 11:00 pm

Нали тфа е идеята бре! Да напишеш нещо, дето никой не го е чел и не го знае и ние да се психираме, че сме прости. Макар че аре, и Фокнър го знам, макар и само като име. Тряя нещо още по-елитарно да се измисли.

Oui. Je suis garbage.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Apr 17, 2009 11:02 pm

(изтривам си първото изречение по собствено желание, че навежда на грозни и крайно неправилни сравнения)

Симеоне, отвори им по една тема във всеки подфорум, че много са се залюбили нещо. :lol:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Apr 17, 2009 11:19 pm

Amelia wrote:Нали тфа е идеята бре! Да напишеш нещо, дето никой не го е чел и не го знае и ние да се психираме, че сме прости. Макар че аре, и Фокнър го знам, макар и само като име. Тряя нещо още по-елитарно да се измисли.
Wide Saragasso Sea на Jean Rhys, happy now? Въй, не знаех, че самочувствието ви е така крехко, че да се психирате от глупости. :lol:

@ passer-by: е, кажи си де. Така само ми стана по-любопитно... :mrgreen:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Apr 17, 2009 11:23 pm

Няма. Намесва се името на един бивш форумец и се получава неволен удар под кръста. :wink:
The Best of Mozart

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Apr 17, 2009 11:26 pm

Еее, ако е този, за когото се сещам... :<

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Apr 17, 2009 11:28 pm

Vivian wrote:Еее, ако е този, за когото се сещам... :<
Не прибързвай с изводите. Не правя директни сравнения. :wink:

Просто обстановката ми е леко позната. Много леко. :mrgreen:
The Best of Mozart

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 17, 2009 11:42 pm

Аре стига спамец. По-късно ще метна тия постове у лондри-то.

Oui. Je suis garbage.

Pikel
Commoner

Post by Pikel » Sat Apr 18, 2009 12:01 am

Slam Dunk - незнам защо чак сега ми попадна в полезрението това аниме, обаче е супер яко и вече ми е любимото. Sakuragi = Tensai хАХахАХа в началото, докато не си му свикнал още, цепи от смях, жалко само, че не е довършено, а не остава кой знае колко още - сигурно в 50-тина епизода можеха да го довършат :evil:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Apr 18, 2009 12:10 am

Това така и не можах да го загледам. Зарязах го на 4ти епизод с мисълта, че някой ден ще се понасиля да го видя, ма тоя ден така и не дойде...

Очаквах да е яко като Иппо щото много ми го хвалеха, ма нещо не мога да кльопна главния герой - много вика. И се учи да дриблира ТВЪРДЕ дълго.

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 18, 2009 9:32 am

А мен бтв зверски ме изкефи трейлърът на Baki the Grappler, който гледах на едно от двд-тата на FMA. Такъв сериал бих гледал точно никога, но ми беше толкова умилително как нашият грозен пич се опитваше да пребие друг грозен пич, докато въпросният правеше реклама на анимето :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...