Споделете
Moderator: Moridin
Dobarah doma6en /s lokumec masa zahar i stafidi/ Kozunak sa v Pleven. Si zavleka 2-3 kam shibanata Sofia. Mmmliass 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Коолко време не си бех преинсталирал уин-а, пък той не пощя да мре до днес 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
За трета поредна година си казвам, че аз козунак да правя сама пак, няма да го бъде! Дано поне догодина успея да се придържам към това... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Само 1 - спести си зора
)

Еее, стига с тва месене па вие. Големия праз месенето. Няма да ми е за първи път - правя питки от време на време и се справям прекрасно. Да не говорим, че имам достатъчно тегло и сила в ръцете, че да ги намачкам едното хубаво.
Тотално искам да си изкарам празника, както традицията повелява, щото човек като е на майната си има нужда от тея неща. За Коледа се смлях от готвене - и тогава готвих разни манджи за пръв път през живота си. Трябва да се науча вече. А и съм обещала на сичките православни християни в групата (двама руснаци, украинец, етиопец и аз), че ще се бием с яйца и ще пукаме козунак. И шефа чака с нетърпение дето е или евреин, или безбожник, или католик някъф...
Тотално искам да си изкарам празника, както традицията повелява, щото човек като е на майната си има нужда от тея неща. За Коледа се смлях от готвене - и тогава готвих разни манджи за пръв път през живота си. Трябва да се науча вече. А и съм обещала на сичките православни християни в групата (двама руснаци, украинец, етиопец и аз), че ще се бием с яйца и ще пукаме козунак. И шефа чака с нетърпение дето е или евреин, или безбожник, или католик някъф...
И аз съм обещала на колегите бой с яйца понеделника, макар че козунак няма да имам
Да видят какво е, те с тоя тъп техен великден само с някви шоколадови яйца се тъпчат, много скучно
Та утре ще падне голямото боядисване, че сме 14 души екип 

Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'