1. Чалгарчетата дънят силно по всяко време, коронен номер до 2:00 или докато не задрънчиш с точилката като луд... което помага за около 3-4 минути.
"За" - е може би си чалгар и се кефиш на безплатното шоу... то знае ли човек...
"Против" - еми, може и да си метъл като мен, тогава нещата стават сложни...
2. Отгоре е като бардак - когато няма музика много често скърца легло, точно когато се опитваш да заспиш...
"За" - е може и да се качиш и да изчукаш нещо...
"Против" - при опит за по-близък контакт - т.е да се качиш по стълбите усещаш как се интоксикираш от алкохолните пари...
Плюс това при идеята да чукаш, пияна, чалгарка, на фона на самата чалга просто ти омеква... ентусиазма.
3. Опитваш се да установиш контакт и да проведеш разумен разговор със селянчетата или в краен случай - хазяинът им...
"За" - ще имаш прекрасната възможност да установиш доколко си дипломатичен...
"Против" - е, определено не си толкова дипломатичен колкото си мислиш. Контактът, невъзможен... чалгата все още ти съсипва нервите.
4. При поредния кандал установяваш, че майка ти работеща в социалната сфера близо 30 години е с много изпилени нерви...
И че баща ти е пълен непукист... съседът отдолу пък е скатавка.
"За" - тва е доста полезно да го знаеш за майка си...
Съседът отдолу пък можеш да не го търсиш за нищо вече. Може дори да се опиташ да попиеш малко непукизъм от баща си.. който обаче е чалгар... (въздъх)
"Против" - е, тва за майка си може би не е добре да го знаеш, започваш да си налагаш автоцензура при разговорите с нея - плюс това знае къде се намира оня нож с бокса с който често си играеш... Това е леко плашещо.
5. Е, при поредната прокълната вечер решаваш че може би ще е добре да се научиш да гледаш философски на нещата
"За" - ако успееш ще си ебаси философското копеле!
"Против" - абе върви разсъждавай философски, когато в мозъка ти стържат знайни и незнайни фолк..кхъм звезди.. ако могат така да се нарекат.
6. Може би все пак ченгетата ще помогнат?
"За" - е може и да е полезно да пробваш - ако свършат работа ще започнеш да уважаваш авторитетите в тая държава....
"Против" - ако говорим за същите ченгета които толкова мразиш - еми няма да помогнат, гнус те е дори да помислиш какъв им беше номера.
7. Да вземеш нещата в свои ръце?
"За" - интересна идея, стоиш в тъмното държиш споменатия по-горе нож и го галиш, след миг ставаш и излизаш от апартамента, качваш се бавно и тихо по стълбите, усмивката ти става все по-хищническа, в главата ти думти "Seek and destroy", след това става една мътна и кървава... Е поне ще се накефиш малко, пък и ще получиш заветното спокойстве... в килия може би.
"Против" - е, па тоя - харесвам си аналното отверстие толкова голямо колкото си е. Плюс това закво да гния заради едни тъпи селяни.
8. Да се гръмнеш с пищова на баща си?
"За" - край на земните мъки - Алелуя Братко!
"Против" - няяяя, твърде драматично...
9. Да се изнесеш, пък ваште да се оправят, както знаят...
"За" - не е лоша идеята, стига да имаш пари...
"Против" - да, бе да! Ми кой ще ми готви и чисти?
10. Да направиш панелката шумоустойчива?
"За" - Браво! Ей тва е! Ъъъъ, некой има ли да ми услужи с мангизи...
"Против" - мммда, мангизите.
И така - ако някой има други идеи как да се разреши този гаден проблем ще е супер. Да чукна на дърво от няколко дена са замрели - може най-накрая да са им са пръснали черните дробове. Дано!
Знам само едно - откачам все повече и повече - ако чуете новини за някой изколил съседите си с нож (боен, с бокс), някъде там из Тракийската низина да знаете че ще съм аз