Гледано напоследък, Part 2

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 18, 2009 12:05 pm

Ужасен е да ;) Аз се чуда кво старо да си преизгледам, нещо новите ми се виждата маса тъпи. :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 18, 2009 12:10 pm

Новите ич не са обещаващи, да :/ Иначе добрият стар Бибоп...
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 18, 2009 12:33 pm

Мдаа той си върви винаги. Ма редувам с фрутс баскет и Ранма са ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Apr 19, 2009 11:12 pm

Останаха ми още 4 епизода от Fruits-a и мисля, че е хубав, но наистина не е моят сорт нещо. Добре е направен, сладък е и радва, но толкова.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Pikel
Commoner

Post by Pikel » Mon Apr 20, 2009 9:53 pm

Amelia wrote:Това така и не можах да го загледам. Зарязах го на 4ти епизод с мисълта, че някой ден ще се понасиля да го видя, ма тоя ден така и не дойде...

Очаквах да е яко като Иппо щото много ми го хвалеха, ма нещо не мога да кльопна главния герой - много вика. И се учи да дриблира ТВЪРДЕ дълго.
Еее много си сбъркал, че не си го изгледал. Щом ти е харесал Hajime no Ippo няма как да не ти хареса и Slam Dunk. Вярно е обаче че главните герои са коренно различни, но все пак те съветвам да се "напънеш" да го изгледаш :wink:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Apr 21, 2009 12:08 am

Баце, аз съм жена, бе! :shock:

Иначе може да му дам шанс някой ден, но засега имам какво друго да гледам. Може първо да попрегледам мангата, за да видя има ли смисъл да се мъча с анимето.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Pikel
Commoner

Post by Pikel » Wed Apr 22, 2009 11:58 am

Amelia wrote:Баце, аз съм жена, бе! :shock:

Иначе може да му дам шанс някой ден, но засега имам какво друго да гледам. Може първо да попрегледам мангата, за да видя има ли смисъл да се мъча с анимето.
ХАхХАХахАХа извинявай :mrgreen: Аз не ти бях прочел ника, само гледам снимка на някакъв мъж и инстинктивно те приех за такъв :oops:

Ами дай му, аз лично съм тренирал баскетбол и съм голям фен на точно този спорт и може би затова толкова ме изкефи и анимето.
Между другото анимето е почти 1 към 1 с мангата, само НАЙ-ТЪПОТО е че анимето е недовършено :evil: . Също така като порових в нета се оказа, че авторът на анимето е бил вдъхновен да го направи от истинска история и главният герои, Сакураги Ханамичи, наистина е съществувал, но за съжаление е загинал трагично и много млад. Ако някои му е интересно може да види още за него на този ЛИНК

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 29, 2009 1:00 pm

Аз поиззяпах поизлезлите серии от фма и иппо, не е толкоз зле положението. Иначе си пуснах пак първия епизод на гитс сак и го доизгледах. Баси мога безкрайно количество пъти да гледам няколко стари анимета. Са свалям прясно некой качи е замундата ранма 1/2 целия пакет и мисла да си зомбирам мозъка с панди джиджита и простотии :mrgreen:

Ох коолко сам го забраил тва ;( ПИ чан :)

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon May 04, 2009 11:12 am

Аз пък спомняйки си ревюто, най-накрая изгледах Ганкотсу. Ебаси зверското аниме, честно :twisted: В началото се стресирах от шаренията, ама като свикнах с нея цялата трактовка на романа ме изкефи на макс. А самият граф кърти мивки и като визия, и като характер. Ако случайно има някой като мен дето го е пропуснал, веднага да наваксва!
п.с. Ако вземат така да филмират още някои класики, току-виж върнали интереса на младежта 8-)
Image

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed May 06, 2009 1:32 am

Не следя особено внимателно аниметата от новия сезон, но препоръчвам да пробвате Eden of the East, новия сериал на Камияма Кенджи, режисьора на Ghost in the Shell:SAC. Първият епизод е доста лековат, но следващите три са много зарибяващи.
Новото Bee Train-ско anime Phantom ~Requiem for the Phantom~ пък е силно препоръчително за хората харесали стила на Noir. Ся музиката не го докарва чак толкова, но е истинска наслада за окото. Чака се и някакъв сюжет да се появи, но все пак това е Bee Train, те са малко охлюви в тази област. ;)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed May 06, 2009 10:05 am

А, сюжетът не е задължително изобщо да се появи при тях. Виж .hack://SIGN :lol:

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu May 07, 2009 9:39 pm

Бавно, но сигурно напредвам с Ghost in the Shell. Удивителен е! :D
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu May 07, 2009 9:44 pm

Филмите или сериала имаш предвид?
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 07, 2009 9:47 pm

Сериала.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu May 07, 2009 9:47 pm

Факт. Удивителен е.

Аз реших да загледам Yu Yu Hakusho, което е правено от автора на НхН. Ужасно е... Мозъчна смърт. Не мога повече - стигнах до 16ти епизод (от над 102) и мисля да го изтрия завинаги от харда и съзнанието си.

Не мога да повярвам, че тва лице е пръкнало Хънтъра. Въпреки че и то е силно зле в много отношения и това, което го спасява е случайният проблясък, дал на света персонажи като Килуа и Хисока и правилното отношение към адаптирането му (т.е. яко по мангата, мангата като свърши анимето спира и чака да се натрупа нова, а не се пускат филъри).

Сега се чудя да се загробя ли кардинално с Драгънболите, че досега ги избягвах като чумави.

Тъпо ми е - последните два аниме сезона лъхат здраво. Май ще продължа да си въртя стари заглавия. От новите няма нищо, което да ми грабва окото.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.