Не бързам да напускам, току що ме повишиха в raider. По принцип Ulduar 10 са го изчистили до Мимирон още първата седмица, но сега се гиърват хора за Ulduar 25. Лидърът каза, че без Naxx25 гиър няма да влезем в Улдуар, което си е напълно нормално, аз не съм и очаквала друго.
Все още не съм в позиция да споря за гиър, който ВЪПРЕКИ по-висок рол е даван на алтове, било то и алта на лидъра. Накрая беше много тъпо. Пада въпросният пръстен, лидърът казва 'ролвайте ако го искате', ролваме, избичвам 100 и всички се скъсаха да ми казват 'браво' и 'честито', аз си замълчах съвсем умишлено. Накрая си го прибра пръстенчето за шамана си.
Иначе лидърът е enchanter/jewelcrafter и доколкото разбирам масирано народът се възползва от него, защото той прави безплатни енчанти и дава безплатни камънаци на всички, които са в гилдията. Аз си му давам пари и материали, настоявам да му давам, защото е много тъпо 20 човека да ти скочат за супер скъпи камъни или енчанти.
Абе имам въпрос за Инструктора - дадоха ми да майнд кънтролвам единия ученик. Въпрос - трябва ли да нося гиър с +hit за да свърша тая работа или не? Успях и без хит да го МС, но секунди по-късно го изпуснах, не зная как. Трябва ли да ползвам някой негов скил? Преди мен имаше друго МС адд и той трябваше да таунтва боса, а не аз, но ... така ин е разбрах, защо се счупи контрола...
Едит: А в Накс си беше на мастър луут и ролването май нямаше никъв смисъл с оглед на това кой какво взимаше. Веднъж само беше на групов луут и грийднах нещо, което не ми трябва и се разпищяха, че трябвало да пасвам.