жено, никакво абстрахиране!!

ДБМ ти дава най-важните аларми и се настрой психически да не ги пропускаш

а иначе не зная защо не си виждате дебъфа на Конниците или на Тади... а може и да е от това, че моите бъфове са изнесени горе отдясно и ми е по-лесно да ги видя... ще ти кажа къде да кликнеш за това в Х-Пърл-а, Елейн... а ти все пак се замисли за нова гилдия, ако и тази седмица не те вземат в рейд... в момента много гилдии търсят хилъри - не си пропускай шансовете.
а снощи и при нас дойде нов прийст - Fidelity, холи прийст, пак жена - 19 годишна англичанка Адел

. Ето линк към Армъри да й видите екипировката:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Fidelity
всъщност отдавна не бях виждала толкова набързо приет играч в гилдията - беше си постнала същия ден апликейшън... вечерта се събрахме за рейд само с 4 хилъра и аз си мислех, че пак ще пропуснем да рейдваме... обаче Ниста (шадоу прийст) мина на хийлинг-билд, а тъкмо се събрахме пред дамата с котките и гледаме - инвайт на прийст в гилдията, последван от инвайт в рейда. Съммъннахме девойката на мига, аз й трейднах вода, набъфкахме я, тя пи фласка и започнахме. Беше шашардисана малко, милата, но бързо се окопити и честно казано отдавна не бях виждала толкова хийлинг от холи-прийст - беше само на 2% зад Муундъст, а Муундъст все пак ни е много добре облечен и добър друид... аз нали съм шпионин, само въртях Рекаунта да гледам как се движи дамата и разправям на офицера ни маге, че я одобрявам и му обяснявам защо, та доста се весели и той.
Иначе както снощи не се очакваше нищо да убием, защото бяха останали трудни босове, а състава ни бе пак алтернативен, все пак падна дамата с котките, после и Фрея, че и Ходир... останаха Торим и Айрън Консил-а от фарм-босовете и после - на Мими
но снощи бе хубав рейд и народа бе в настроение и отдавна толкова смях не бе имало във Вента... по едно време се включи да говори и Талък - кьор-китук пиян, че чак заваляше

идея нямам как играеше този младеж, че и втори по дмж си беше, ама ръсеше глупост след глупост във Вента и всичко живо се заливаше от смях (а мило, ти знаеш как заразително се смее Зентай)... по едно време Талък ни каза, че се изключва, щото се бил изложил достатъчно и Шийена ревна "неее, стой тука"... ама се изключи де... обаче беше все умрял на Ходир и Холи му подвикваше във Вента "Талък, много добре ще е следващия път да не стоиш само на едно място през цялата битка", но не беше ядосан де

просто го бяхме отписали да играе адекватно като го чухме в какво състояние бе
а ти, мило, си идвай вече!! омръзна ми да те няма!