то хънтър с пет и гол да го вземеш в хероик пак дпс ще прави... споко, ще те водим
ние снощи като се събрахме първо бяхме в по-камерен състав и решихме да правим дейлито (Гъндрак) - Илийката с ДК, Елейн с прийста, Дзвера с пилето, аз с дървото и един рендъм мейдж... ръна си мина нормално, като изключим факта, че онези ми ти две дпс-та - Елейн и Анну така се отнесоха да си дпс-ват на първия бос и съответно отсвириха да забелязват какво се случва около тях, та оставиха миличкото дървче да си кисне в пашкул, нахапано от змийчета, и съответно без хийлинг си измряха... не помня иначе нещо интересно като луут да падна...
после се оказа, че има около един час до УГ, та решихме да направим една Виолетова кула, че е най-бърза, а и Елейн да похийлва... речено-сторено - взехме рендъм лок този път (който си получи първата героична значка с нас), а аз влезнах с Таис... паднаха ни се много приятни босове и всичко мина добре до драконицата, където Елейн ме наказа за постоянното ми мърморене и ме остави да умра
малко по-късно, като им мина УГ се появи палата ни и вика "хайде да правиме нещо заедно"... някак си бе идеалното време за Окулус
тъй като аз го имах направен с Лийд, а с Таис ми липсваше само последния бос, решихме аз да хийлвам с Лийд до последния бос, а на него да влезна с Таис... тъкмо вече си имах нова елегантна рокля, която да облека за случая

стигнахме нормално до последния бос само с един освежаващ/отрезвяващ уайп на онзи с електричеството по пода, щото хич не си спомнях, че и бийм пускаше по някой от партито... но на втория опит си умря послушно... с боса-маге после хич нямахме проблем и така стигнахме до дракона...
минах аз на Таис, съблякох ненужните епици, сложих си коктейлната рокля, като за елитни дракони и яхнах зеления дракон, щото такъв ми бе определен... първи опит - провал

но поне си поразяснихме кое как ще правим докато търчахме като духчета към инстанса... втори опит - пак дисмаунтнати в небитието, НО и дракона го напуснахме полу-мъртъв... не помня вече дали на 3-тия или 4-тия опит блеснаха ачийвмънтите

падна прекрасен стаф за Елейн и доволни минахме през портала за Даларан към... леглата, че беше около два през нощта