Аман от Spam (Part X)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu May 14, 2009 1:23 pm

Xellos wrote:
Roamer wrote:Това вече е отпреди седмица, ама все пак...

http://dnes.dir.bg/2009/05/03/news4394283.html
Фатална грешка на пирати, атакуваха боен кораб

ХАХАХАХАХХАААААА. IN YOUR FACE ПЕНЧЕЕЕВ
Xellos wrote:Мдааа фейл отсекъде
http://dnes.dir.bg/2009/05/03/news4394283.html
Въъъъъъх... мда, виноват! :) Забавно се получи - на всичкото отгоре точно оттам го бях видял и си го държах отворено в браузъра :) Всъщност имам четири основни места, откъдето получавам забавни неща - два пощенски списъка, тази тема и Facebook. Когато получа нещо ново, за което сметна, че си заслужава споделянето, си го държа отворено в браузъра или неархивирано в пощенския клиент, докато го разпратя навсякъде, където сметна, че има смисъл - и в този случай просто съм *забравил* откъде съм го взел и съм се объркал за това къде още трябва да го пратя :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Thu May 14, 2009 2:54 pm

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu May 14, 2009 11:07 pm

Resimay

To hoom it mae cunsern,
I waunt to apply for the job what I saw in the paper.
I can Type realee quik wit one finggar and do sum a counting..
I think I am good on the phone and I no I am a pepole person,
Pepole really seam to respond
to me well. Certain men and all the ladies.
I no my spelling is not to good but fi nd that I Offen can get a job thru my persinalety.
My salerery is open so we can discus wat you want to pay me and wat you think that I am werth,
I can start emeditely. Thank you in advanse fore yore anser.
hopifuly Yore best aplicant so farr.

Sinseerly,
BRYAN

PS : Because my resimay is a bit short - below is a pickture of me.

http://img16.imageshack.us/my.php?image=s640x480nqc.jpg

Employer's response:

Dear Bryan ,
It's OK honey, we've got spell check.
See you Monday.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri May 15, 2009 1:35 am

"Uncomfortable Plot Summaries" - ама внимавайте с филмите, които не сте гледали, щото може да се окаже, че ви го разказват с едно изречение :)

http://news.vestnik24.com/lifestylebg/l ... 36474.html - какво рискува човек, като просто ей така си вземе видеокасетка под наем...

Покрай разните здравословни и нездравословни епидемии и неепидемии напоследък:
http://4.bp.blogspot.com/_Gz33m5Xj15o/S ... _tunes.jpg
Spoiler: show
Image
"Бойко Борисов блокира компютъра на "М-Тел Мастърс 2009" с невероятни ходове" - това, мисля, няма нужда от коментар изобщо.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri May 15, 2009 9:56 am

http://www.youtube.com/watch?v=vqs-LXdg ... re=popular
Човекът, който се смее...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri May 15, 2009 11:24 am

Бойко счупи шаха в сряда, а вчера си счупи и крака. БГ обществото в интернет е потресено:

Бойко е смъртен ?!!

Чист атентат и охраната не струва,а миков разправяше че го пазят,и как ще се яви на избори,няма да изглежда героично с патерици

Абе как на един Супермен като Бат Бойко може да му се случи нещо толкова прозаично като да си счупи крака. Това го няма нито при Спайдърмен, нито дори при Батман. Нещо има грешно в тази информация. Явно е долна предизборна инсинуация.

Сега как ще тегли шута на гадовете?

Леле, ами ако му изтече мозъка?

Счупи си единственния работещ орган

Само Бойко Борисов може да счупи крака на Бойко Борисов

А оживял ли е онзи, дето го е ритнал?

Кой ще води сега "Стани богат"?
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 15, 2009 11:37 am

:D :D :D
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri May 15, 2009 12:50 pm

тази простотия преди малко ми я пратиха
the Internet wrote: Драги български измиратели,

Приканваме всички вас на предстоящите “Парлама-изроди 2009″ да гладувате за
най-новата,
най-демократичната,
най-модерната,
най-ляво-дясно-центристката,
най-консервативно-либералната партия най-евро-атлантическо-лемурийската партия

“Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности” (К.У.Р.Е.Ц.)!!!

К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Itilon
Paragon

Post by Itilon » Fri May 15, 2009 6:09 pm

Кхъ, кхъ, кхъ :mrgreen:!

Собствената ми интерпретация по темата: http://e-comedia.com/?p=2367 .

А ето тук е може би най-добрата новина за деня: http://dnes.dir.bg/2009/05/15/news4448625.html .

Ура, ура, ура :D!

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Fri May 15, 2009 9:42 pm

Което последното ще допринесе за какво? Не че съм против ограничаването на тютюнопушенето, но това е водевил.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri May 15, 2009 10:24 pm

Maledictus wrote:Което последното ще допринесе за какво? Не че съм против ограничаването на тютюнопушенето, но това е водевил.
Шшшт! Гадните пушачи на сапун! Не съм длъжен да им дишам дима - ако искат да пушат - да си пушат в тях! В Хелзинки и по принцип в по-яката част от Европа това, което ми направи най-голямо впечатление беше точно липсата на пушачи по обществените места. Навън си пушеха, но влязат ли на закрито нъц. Някакси не можах да повярвам как никой не ми димя цяла вечер и как блузата ми ставаше за носене и на следващия ден без да се налага да я пера за да махна гадната миризма.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri May 15, 2009 10:35 pm

Не е водевил, когато се спазва. В Канада се спазва и за 9те месеца откакто съм тук ми е замирисало на цигари (при това по улицата) цифром и словом 3 пъти. Не можете да си представите кефа да идеш на кръчма или дискотека и вътре да може да се диша спокойно, дрехите, кожата и косата ти да не завоняват на пепелник и очите ти да не лютят. Крайно време беше. Еваларка за решението.

Водевил беше да има заведения с места за пушачи и непушачи в едно и също помещение.

едит:
Думите му предизвикаха гнева на д-р Китов, който отговори, че по тая логика по-висока здравна осигуровка трябва да плащат и хората с наднормено тегло. Борислав Китов заяви, че тоталната забрана се е въвела в страни, в които от дълго време се провежда кампания срещу тютюнопушенето и съотношението пушачи-непушачи е в полза на непушачите, за разлика от България.
Брей. И откога пушачите са повече от непушачите в Бг? Ай сиктир бе! Дееба и смърдящото диктаторско малцинство, дето нещастното мнозинство му робува години наред вече.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Fri May 15, 2009 10:40 pm

Е аз за това говоря - че няма да се спазва. Няма да бъде дообмислено, донаписано и спазвано. Много по-разумно ми се струва прицелването в цените на цигарите. Защото това ще е като закона за намордниците. Не мога да си представя спазването му и налагането на наказателни мерки. От раз такива промени не ми се струват възможни.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat May 16, 2009 7:45 am

Аз също съм върло ЗА забраната на пушенето, и не само в заведения, а навсякъде, защото насища атмосферата с въглерден диоксид и увеличава озоновата дупка. Освен това съм ЗА забраната на употреба на алкохол, кафе, кола и други водещи до аддукция вещества, а и не съм длъжен да се връщам вмирисан на жасмин от дезодоранта на дамата от съседната маса, гледката с нагъващи чийзбъргъри ме травмира подсъзнателно, ръкомахането, виковете и смехът усилват стреса ми и могат да причинят масова психоза, а за разните видове музика - да не говорим. Вярно, че тези мерки биха довели до стагнация на дребния, средния и едрия бизнес, но това ще е временно - заведенията може да се превърнат в места за масова психотерапия, където да си лекуваме нервите по взаимната метода, задавайки си велики въпроси като "Кой съм аз?", "Сам ли съм във Вселената", What the fuck i going on? и др.
Впрочем, като пречи и е вредно пушенето, защо просто не закрият Булгартабак, да забранят вноса на цигари, а тютюневите ниви да ги засеят с бял равнец, риган и бабина душица - много по-полезно ще е.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat May 16, 2009 7:50 am

От гореизброените вещества страда само този, който ги консумира. Само тютюнопушенето се отразява и на непушачи, които при това не са избрали да се тровят, а това им бива наложено против волята им. При другите вещества няма еквивалент на термина "пасивно пушене", така че да не изпадаме в софизми, моля.

Базиле, такива промени може и да не са възможни от раз, но все някак трябва да се започне.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)