by Interpreter » Sat May 16, 2009 7:45 am
Аз също съм върло ЗА забраната на пушенето, и не само в заведения, а навсякъде, защото насища атмосферата с въглерден диоксид и увеличава озоновата дупка. Освен това съм ЗА забраната на употреба на алкохол, кафе, кола и други водещи до аддукция вещества, а и не съм длъжен да се връщам вмирисан на жасмин от дезодоранта на дамата от съседната маса, гледката с нагъващи чийзбъргъри ме травмира подсъзнателно, ръкомахането, виковете и смехът усилват стреса ми и могат да причинят масова психоза, а за разните видове музика - да не говорим. Вярно, че тези мерки биха довели до стагнация на дребния, средния и едрия бизнес, но това ще е временно - заведенията може да се превърнат в места за масова психотерапия, където да си лекуваме нервите по взаимната метода, задавайки си велики въпроси като "Кой съм аз?", "Сам ли съм във Вселената", What the fuck i going on? и др.
Впрочем, като пречи и е вредно пушенето, защо просто не закрият Булгартабак, да забранят вноса на цигари, а тютюневите ниви да ги засеят с бял равнец, риган и бабина душица - много по-полезно ще е.