Аз обаче, изненадващо, като че ли има шанс да се зарибя по Basquash!, което е... баскетболен мека шонен
Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
Бодвай смело, кретенията е съвсем прилична.Amelia wrote: Сега се чудя да се загробя ли кардинално с Драгънболите, че досега ги избягвах като чумави.
Мда сгънах набързо първите 2-3 сезона на Ранма
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Така...изгледах целия Ghost in the Shell...ZOMG! Тооолкова е як! Направо е изумително, че почти нищо, което да не си е на мястото за мен не успях да открия.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
В такъв случай едва ли ще се изкуша да му обърна внимание.Roland wrote:Подсъдно е създаването на тоя боклук... Той се явява след двата сезона на сериала и мазно краде както от тях, така и от двата пълнометражни филма.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
- herairness
- Jaghut Tyrant
Тъкмо приключих с изглеждането на това:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... php?id=253
Изкефи ме много, не само защото е рисувано в стария готин стил без многото компютърна намеса, ами и защото темата му е доста добра.
Има и филм по него, ама не ви го препоръчвам, защото аз го изгледах, смятайки, че е продължение, а то всъщност се оказа компилация от всички епизоди, разказваща историята накратко и нарисувана по малко по-нов начин, обаче за сметка на това орязваща баш най-ключовите моменти за завръзка-развръзката
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... php?id=253
Изкефи ме много, не само защото е рисувано в стария готин стил без многото компютърна намеса, ами и защото темата му е доста добра.
- Spoiler: show
Има и филм по него, ама не ви го препоръчвам, защото аз го изгледах, смятайки, че е продължение, а то всъщност се оказа компилация от всички епизоди, разказваща историята накратко и нарисувана по малко по-нов начин, обаче за сметка на това орязваща баш най-ключовите моменти за завръзка-развръзката
- herairness
- Jaghut Tyrant
Това не знам дали е точно за тук, ако прецените го метнете при филмите.
Току-що си причиних американското недоразумение Драгънбол Зи Еволюшън само от фенщина. Ама то е ебаси ужаса
Как пък не са се постарали поне малко да си мязат героите с оригиналите, добре че поне Пиколо го бяха оставили зелен. Тъп американски тинейджър Гоку, изрусен гелосан китаец Ямча, негър като главата на храма (забравих му името) и всякви други недомислици, чофнати оттук оттам темички от сериалите. Как се е навил Чоу Юн Фат да играе и аз не знам - май само той и Чичи се справят горе-долу с ролите на оригиналите, макар че мастъра Роши изглежда бая по-дърт от Фат. Баси, мразя Холивуд, беее

Току-що си причиних американското недоразумение Драгънбол Зи Еволюшън само от фенщина. Ама то е ебаси ужаса
зачекнах basquash - стандартно мека-шоненче,което обаче е доста добре пипнато.
принципно не съм фен на жанра,но това сериалче кефи доста
@herairness - хяхя,каквото сам си причиниш друг не може да ти го причини,нали знаеш
иначе се дръжте яко,от холивуд са ни приготвили още няколко адаптации
принципно не съм фен на жанра,но това сериалче кефи доста
@herairness - хяхя,каквото сам си причиниш друг не може да ти го причини,нали знаеш
иначе се дръжте яко,от холивуд са ни приготвили още няколко адаптации
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.