За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed May 27, 2009 3:47 pm

ехеее, Ланито се е погрижила за образованието на другия ни дисциплиниран прийст :D а аз правя бели в гилдията - гледам лошо, соча с пръст и викам "а ти защо не се записваш за рейд?" :lol: то по-смешното е, че народа тръгна да се оправдава...

то дано имам интернет довечера, щото тогава вече ще се наложи да убия двама-трима...

Драгън, ще пробвам това с камъните... само него мога... а и моята е миньор - все нещо ще успее и сама да насъбере за чупене... стискай палци! :D

да знаете, че събота следобеда или вечерта мисля да пробваме АК 40... ще отидем заедно да разчистим 10-тината мобове траш, а и да ви нинджосам червена буба за яздене, ако падне :lol: после ще мина на Лийд и двамата с Анну, ще отидем да убием първия бос сами, пък вие ще ни подслушвате през войс чата какви ги вършим... а сетне ще продължим докъдето ни стигнат силиците :D

аз в неделя ще съм на линия за съвместни мероприятия късния следобед само, че тогава ще караме детето на село... а вечерта съм в рейд (дай Боже да има!)... та можете да ми наредите програмата за тогава :P
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed May 27, 2009 4:11 pm

Ан Кираж 20 или 40 СЪМ НА ЛИНИЯ ВЕДНАГА! :)

Ланис! Както казах вече - моето гуру прийст! :) Едва ли днес ще стигнем до Миминка, но ако стигнем ще си го прочета пак твоето. :mrgreen:

И защо ще убивате сами първият бос! На Скерам имам да му връщам! :evil:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Wed May 27, 2009 4:46 pm

Много ме харесват постовете ви и не пропускам да ги прочета всичките ( особенно на Ланис ) :) Играя wow от няколко месеца и ми беше интересно в кой сървър се подвизавате? За да си направя и аз там един герой и след някой месец може да рейдвам с вас:)

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Wed May 27, 2009 4:48 pm

Забравих да спомена и Таис...да не се разсърди де :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed May 27, 2009 4:59 pm

kiko72 wrote:Забравих да спомена и Таис...да не се разсърди де :)
мдам... важно е Таис да се не сърди - питай дружината :lol:

на въпроса - играем алайънс на Зенедар, както услужливо съм маркирала в подписа си (има го под всеки мой пост) :P

а ти така ни падаш малко от нищото, та хич няма да се разсърдим, ако се представиш по-обширно :roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed May 27, 2009 5:01 pm

И не обиждай (пропускай) дисциплинирания прийст в дружината, че току виж пропуснал да хийлне :twisted: :twisted: :twisted:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Wed May 27, 2009 5:12 pm

Наистина падам от нищото. Тайничко си четях постовете и не смеех да се обадя. Просто съм нов в играта и си мислех ...."а съм се обадил а са ме убили с камъни" :) Ето даже можете да започнете защото не помня как се казваше реалма в който играя :oops: Иначе съм 76лв ретри паладин.Като нов играч бях проучил че това е подходящия герой за мен :)
Да обидя прийст...не съм го помислял и за секунда :D

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed May 27, 2009 5:13 pm

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ан КираЙ !!!! И още по-точно произношение - Аан Кирай!
Тази Събота май няма да съм в София. Неделя може да организираме нещо.

Веар ми предложи на пм да ме повиши в Соушъл Рейдър и да почна да влизам в рейдове когато има липса на играчи, което всъщност май означава всеки рейд през следващите няколко месеца.

А и днес се разбра, че ситуацията на работа за мен ще е стабилна, дори по-лошото - ще ни нагъзват с ОЩЕ повече работа. Без увеличение на заплатите. Мисля да се отдам на ОЩЕ по-активно четене в работно време, че Малазана го карам престъпно бавно, а имам още няколко книги които ме чакат в шкавчето ми на работа.
Има хора, които още не са разбрали, че българин с работа не може да го цакаш. Но пък ще си купя нов комп:)
Не мое да мъмриш, брат!

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Wed May 27, 2009 5:19 pm

Още довечера ще си направя герой там. Има ли шанс след време- примерно около 60лв като стана да вляза във вашата гилдия? Също ако може да кажете какво би било подходящо да си направя като клас :)
Брей че бързо ми мина смущението и вече взех да искам съвети :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed May 27, 2009 5:25 pm

Dzvero wrote:А и днес се разбра, че ситуацията на работа за мен ще е стабилна, дори по-лошото - ще ни нагъзват с ОЩЕ повече работа. Без увеличение на заплатите.
Радвай се, че не ги намалят :wabbit:
Също ако може да кажете какво би било подходящо да си направя като клас
Ъндед роге разбира се, за да можеш да ги ганкваш всичките дето пишат тука :lol: :lol: И мулти-бокс с 3 таурен-шамана, за да се опиташ да ганкваш мен :lol: :lol:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed May 27, 2009 5:27 pm

На Зенедар сме пръснати в 3 гилдии. А за герой... трудно се дава такъв съвет. Прецени с какво ти се играе и поискай съвет за раса, така по-бива:)
Имай предвид, че паладини, друиди и ДК-та с лопата да ги ринеш. То ДК не може да направиш де.

Аааа Тишо, то и намаление ЩЕ има. "Доброволно" за тези, които го подпишат с 30 лева надолу.Това ми е месечния абонамент за ВоВ:(
Не мое да мъмриш, брат!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed May 27, 2009 5:28 pm

Гледах го като
ahn - ker - AHJ

Съвет за герой - първо преценяваш като стил на игра какво би ти подхождало и доставяло удоволствие и така ограничаваш възможностите. Аз бих дала съвет за някой клас, който е хибриден и може да играе различни роли. Така ако в един момент ти писне да дпс-ваш, можеш да станеш танк или хийлър. Ама това са само паладини и друиди, а това наистина го има в големи количества.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed May 27, 2009 5:33 pm

Dzvero wrote: То ДК не може да направиш де.
Би трябвало да може, мисля че го разрешиха да си правиш ДК където си поискаш ако имаш герой над 55 лвл, а човекът си има не просто герой, ами ретри паладин :wink:

Друг е въпросът, че на Зенедар смъртността сред ДК е изключително високо... особено в стартовите им зони :lol: :lol:
А откакто при влизане във вода вече не дисмаунтва, Elixir of Water Walking (винаги си нося поне един стак) ги прави да плачат съвсем :lol:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed May 27, 2009 5:39 pm

Хибридните класове са: друид, паладин, прийст, шаман, уориър и ДК.
Не мое да мъмриш, брат!

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Wed May 27, 2009 5:49 pm

Мислех си за мейдж развит на фрост. Че като ме "захапе" някой бос да се свия кротко в леденото блокче и да чакам някой да го дръпне от мен :) Не ставам за танк още защото съм нов...ще взема да объркам нещо. За хеалер..има доста добри ( да не изброявам поименно). Така че се спрях на рендж дпс :)
Айде спирам да досаждам и като вдигна левел на Зенедар ще помоля пак кротко тук да ме инвитнете в някоя от вашите гилдии:)
Разбира се Танис и Ланис са с предимство :)