Иначе успех там на всички в новите начинания

Мдаа не стиганах пари за заплата до мене днеска, не е лесно се бори човек с напористите лелки в офиса... Ма и за толкоз ше работим утре колкото ми дават.
Moderator: Moridin
Аз пък съм имал обратния случай. Едно време, като преподавах старогръцки в Търновския у-т. Влиза една за подпис преди изпита и вика: "Предлагам да го проведем в нетрадиционна обстановка." Обаче не се поддадох, рекох и: "Може, но първо научи трето консонантно, неправилните глаголи от 8 клас и акузативус кум инфинитиво. С двойкаджийки не спа!"Amelia wrote:ЗОМГ!
Мразя феминизма и простотиите около него, но това си е sexual harassment и трябва да бъде наказано.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Пак добре, че не са сливи...Vivian wrote:Преядох. С кайсии...
Не ми се е случвало, така че не мога да твърдя дали е по-лошо или по-добро...passer-by wrote:Пак добре, че не са сливи...Vivian wrote:Преядох. С кайсии...![]()
Ми аз ям принципно твърде малко, така че ми е ужасно лесно да преям от почти всякакво количество...обикновено ми се случва с плодове или царевица.passer-by wrote:Амиии... човек се чувства пречистен.![]()
Аз пък с кайсии май не съм. Всъщност ми се е случвало да ям по доста, ама не ми е прилошавало.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests