Push

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 02, 2009 9:49 pm

Очевидно е само към Гибли естествено. Ако не ми беше харесала историята, не бих я оправдал с нищо :mrgreen: Просто не обичам когато завършената история се изкарва незавършена, само защото не е завършена глобалната част от нея, а само локалната.

@ Николов и Ефо: Коментаторите по мачовете, ако може.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 02, 2009 11:47 pm

Кума има тежката дума ;р Сори бате, ма усещаш ли как въпреки красноречието си лекинко неразбран от околните. :P Да анализирам подробно това филме, е като да си душим с извинение пръдните... ммм рокфорт.. неее еменатаал. keep browsing... Не смятам за нужно да ти се пише пост-ревю на което да куотнеш квото ти е удобно да му биеш два шамара и да си пееш твойта песен ;р ма ей пак 30 сек загубени ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Jun 03, 2009 12:00 am

Николов, не че нещо, ама единственото, което си казал за тоя филм до момента е ей това -
Ми убиташко B-movie си е
Някак не ми е достатъчно да си създам представа за него. А по това, което казва Симеон, аз като фен на супергерои и в частност Х-Мен съм най-малкото достатъчно заинтригуван да му хвърля един поглед.

А това пък
Да анализирам подробно това филме, е като да си душим с извинение пръдните... ммм рокфорт.. неее еменатаал
не ми е достатъчен аргумент за каквото и да било, освен че не ти се пише за Push. Ами ОК. Недей.

Аз пък обичам да посъбера впечатления за дадено заглавие и съм благодарен на Рол, Вивиан, Гибли и pnv_creator за малко по-подробното инфо.

А това защо изобщо го написа?
Xellos wrote:ГИБ, НЕ ГО ПОДКУКУРОСВАЙ ;Р
Рол и Гибли обменят мнения за филма, ти викаш "абе я недейте". Не е ли все пак това една от основните причини да го има тоя форум - да обменяме инфо и да сравняваме мнения за заглавието Х? На теб не ти се обсъжда и темата май не ти е интересна. Ами... никой не те задържа. Мен пък ми се чете.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 03, 2009 9:27 am

Xellos wrote:Кума има тежката дума ;р Сори бате, ма усещаш ли как въпреки красноречието си лекинко неразбран от околните. :P Да анализирам подробно това филме, е като да си душим с извинение пръдните... ммм рокфорт.. неее еменатаал. keep browsing... Не смятам за нужно да ти се пише пост-ревю на което да куотнеш квото ти е удобно да му биеш два шамара и да си пееш твойта песен ;р ма ей пак 30 сек загубени ;р
Да де. Се едно някой те държи насила в тая тема. Не те вълнува - не пишеш. "Околните" са на противно мнение на моето, нормално да не се разбираме. И не цитирам квото ми изнася, цитирам всичко. Аз не водя цитатни войни от години.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 03, 2009 10:42 am

Абе нещо ме вълнуваше, ма ми мина като чета.

Ице, моля те горещо гледай го просто. :mrgreen: Шеър дъ пейн, с тебе ше го покоментирам :roll: Всъщност има и добри моменти, ма явно секи си избира тотално различни. За мен да речем, че е нещо като сезон два Heroes навряни в два часа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Jun 03, 2009 5:05 pm

Шъ, шъ. :wink: Хвърлих един поглед на началото снощи, ама много ми се спеше. Стигнах дотам, където Дакота Фанинг отива при Джони Сторм... ъъъ, Крис Евънс да го води да хапнат нещо.

Като за начало не е зле. Приятни свръхспособности и много готина сцена с топчето. :D

И не виждам какъв е проблемът с представянето на ситуацията и видовете свръхспособности накуп при откриващите надписи. "Уочмен" и други филми правят точно същото, че и в повече време.

А защо пък само с мен ще го коментираш? Като гледам, Симеон защитава добре мнението си. Поне на ниво аргументи засега не виждам причини да се откаже от позицията си и да заеме вашата. Пък и вие не сте такива фенове на супергерои като него и мен и може би това влияе донякъде на възприемането ви на филма и степента, в която му се кефите, знам ли.
The Best of Mozart

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Jun 04, 2009 7:22 pm

Поднових гледането, ще коментирам в движение евентуално.

Тук отговарям на критиката на Вивиан за това, че главният герой първо едва обръщал зарче, а на пазара блъснал мощно двама души. Тя го тълкува като непоследователност при показване нивото на силата му.

Тони, личи си, че си начинаеща в супергеройския жанр. :mrgreen:

Завъртането на зарче върху определена стена е висш пилотаж и изисква много по-фино владеене на телекинезата. Изблъскването на хора настрана е по-груба употреба на тази свръхспособност и съответно е по-лесна за прилагане.

Тоест героят винаги си е имал високо ниво на телекинеза, просто още работи по по-фините й приложения.

Преследването на пазара е страхотно показано от-до.

Засега историята кефи, Дакота Фанинг радва, Крис Евънс бива.

Пък и не всеки може да е супер-актьор като ВЕЛИКИЯ КРИСЧЪН БЕЙЛ. :lol:

Сериозно - тия двамата ме кефят повече от него.
The Best of Mozart

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Jun 04, 2009 9:56 pm

Е, факт, че съм начинаеща. Аз дори не си падам и твърде много по тях, тъй че, разбираемо е. :)

Фанинг почти винаги е идеална актриса, просто тук she was trying too hard IMHO. (пуст му английски! :oops: ) Евънс е отвратен, съжалявам. Пък и сега, аз може да точа лиги по Бейл, но той не ми е на номер 1 стъпалото в актьорско отношение, или поне не винаги. ;)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Jun 05, 2009 11:15 am

Разгеле, изгледах го. На три пъти с прекъсвания. Не че ми беше неприятен, ама комбиниране с работа и форумни писаници.

Много ми хареса. Голямата история е обещаваща, малката завърши добре. Крис Евънс и Дакота Фанинг, да повторя, не ми отстъпват особено от Великия Крисчън Бейл и със сигурност са ми по-симпатични от него - не гледат лошо и не мучат гърлено. :mrgreen:

Наборът свръхспособности ме изкефи на макс, а всяка сцена с тяхно прилагане си беше фенгазъм. :drool:
Впрочем телекинезата специално беше показана доста по-готино, отколкото в повечето други филми за телекинетици. :yay:
Ама и другите свръхспособности са страхотни, особено при надпревара добри/лоши. :D

А лошият телекинетик как разхвърляше китайците и същевременно парираше куршумите им - напълни ми душата. :yo:

Номерът с бележките, а и въобще надхитрянията между ясновидци също ги биваше.

Единствената критика, с която съм донякъде съгласен е, че филмът обхваща само част от голямата история. Ама пък ако беше наблъскал 5-6 часа материал в час и половина, щеше да се реве, че е ръшнат. Така си свършва в стил "Задругата на пръстена".

Та доволен съм. Много. И стискам палци да снимат продълженията.

И съгласен с Рол - малко пари, много креативност. Браво на филмовия екип. :thumbsup: :yay:
The Best of Mozart