Някой да иска черна котка/котарак?
Moderator: Moridin
Някой да иска черна котка/котарак?
Майка ми току що ми каза, че нейна позната подарявала 2 чисто черни котки (забравила е да пита от какъв пол са). Били поотраснали, с хигиенни навици и т.н. Ако някой се интересува - да каже - майка ми ще разпита утре за повече информация.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Вещицааааааа!!!
Да я изгорим на кладата!!!!
:Р
мне, аз по принцип не обичам котки, ма няма да откажа ако някой подарява хъски- много са ми любими тия кучета, някой ако дава веднага го земам :Р
Да я изгорим на кладата!!!!
:Р
мне, аз по принцип не обичам котки, ма няма да откажа ако някой подарява хъски- много са ми любими тия кучета, някой ако дава веднага го земам :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- armageddon
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Аз по принцип не обичм котки :Р
глупави, малки, мислещи само за ядене *същества* ;Р
А и като се измокрят мязат на плъхове
Мне, кучето е животното, и то не някое от онези крайно противни ротвайлери/булдоци/боксери и тем подобни, ми както вече казах Хъскито и всичките му подобни.
Пуделите и разните му китайски видове пък изобщо не ги броя за кучета
глупави, малки, мислещи само за ядене *същества* ;Р
А и като се измокрят мязат на плъхове

Мне, кучето е животното, и то не някое от онези крайно противни ротвайлери/булдоци/боксери и тем подобни, ми както вече казах Хъскито и всичките му подобни.
Пуделите и разните му китайски видове пък изобщо не ги броя за кучета

- Tasselhoff Krakundel
- Scholar
Аз вече си имам черна котка вкъщи и в момента звярът е поел ролята на парно на коленете ми :)
Дризт, че и Таселхоф, като не ви кефят котките/животните изобщо, по-добре си замълчете. Защото /почва се гибелния гняв/ да обиждат такова съвършено животно, каквото е котката, могат само напълно лишени от чувствителност и интелигентност индивиди, които не могат да различат грацията и достойнството в едно създание дори от това да зависи животът им, камо ли да ги оценят /край на гибелния гняв/.
Дризт, че и Таселхоф, като не ви кефят котките/животните изобщо, по-добре си замълчете. Защото /почва се гибелния гняв/ да обиждат такова съвършено животно, каквото е котката, могат само напълно лишени от чувствителност и интелигентност индивиди, които не могат да различат грацията и достойнството в едно създание дори от това да зависи животът им, камо ли да ги оценят /край на гибелния гняв/.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ghibli wrote:Дризт, че и Таселхоф, като не ви кефят котките/животните изобщо, по-добре си замълчете. Защото /почва се гибелния гняв/ да обиждат такова съвършено животно, каквото е котката, могат само напълно лишени от чувствителност и интелигентност индивиди, които не могат да различат грацията и достойнството в едно създание дори от това да зависи животът им, камо ли да ги оценят /край на гибелния гняв/.
Мда, нещо такова ми се искаше да напиша и аз, но пусти мързел.
Гиб, твоята котка обаче не е чисто черна.

Иначе, ако не бях взел дзвяра преди няколко месеца, сигурно щях да се навия, защото имам слабост към черния цвят и котките, но сега и един котак ми стига, особено опасен индивид като моя.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Съвършено? Боже, ела да ми видиш сиямеца- дебел, мъезелив, ако можеше щеше да опикае цялата къща, не стига че го храним, ма при първа възможност се опитва да избяга...да обиждат такова съвършено животно
- Tasselhoff Krakundel
- Scholar
а така Дриззт. Ние коткомразците требе да се подкрепяме. Иначе съм съгласен с гибли че съм лишен от достатъчно чувствителност но не и от Интелект ше ме прощавате. Може и да съм олигофрен но не съм идиот. А мога да ти кажа че съм виждал доста неграцизни котки. просто можеш да си изтриеш Catwoman от харда и да дишаш спокойно. Плюс това всеки си има мнение отнсно някои неща и за тва са форумите.
My mind has changed! My strength has not!
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ДРИЗТ!
не дризд, дриззт, дриззд или каквито да са тама други разновдности.
не се научихте бе :Р
едит: я някой админ по възможност да ми го направи на БГ :Р
Рол: "Я" ше викаш на бабите пред блока
Ма ако държиш, ше ти сложа едно "Цура" примерно. Устройва ли те като за БГ? 
не дризд, дриззт, дриззд или каквито да са тама други разновдности.
не се научихте бе :Р
едит: я някой админ по възможност да ми го направи на БГ :Р
Рол: "Я" ше викаш на бабите пред блока

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Мда, Рол, и Цура е по-добре от Дризд. 
А, Марфа, дай да ги сбийм моя сиамец и твойта.. нещо си
Моя е пращал 3-ма човека в болница, без да са ги завързвали за стол

А, Марфа, дай да ги сбийм моя сиамец и твойта.. нещо си

Моя е пращал 3-ма човека в болница, без да са ги завързвали за стол

Ееее... сега сигурно ще ме обявите за котколюбка. Нямам нищо против котките, дори може да се каже, че ги харесвам, но когато не са вкъщи (въпреки че съм имала котки). И аз в пъти си предпочитам кучетата.
Но да кажа последната информация, въпреки че май желаещи няма:
котките са на по 2 месеца, има и от 2та пола
.
Но да кажа последната информация, въпреки че май желаещи няма:
котките са на по 2 месеца, има и от 2та пола

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant