За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 3:24 pm

Арта е як, май съм го мяркал нейде преди. Мдам, Дзверо кат се обръсне така изглежда точно :mrgreen:

Мдаа харесах си едни шиилдове ма след некой и друг лвл.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jun 08, 2009 3:33 pm

плейт - strength > stamina > crit > квот има друго....
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 3:47 pm

Ми 2Н или 1Х оръжие и щит? За са карам с 2х меч или мейс според квото падне :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Jun 08, 2009 3:49 pm

Аз май пиша тук само да питам, но тъй като съм новак и не мога да се изразявам така професионално предпочитам да си замълча вместо да ми се смеете разказвайки някоя историйка. Отдалече започнах но да си стигна до въпросчето :D Как става да се таргне цялата рейд група и да направя даден греат блесинг на всички. Досега минавах между капките като си маркирам един от групата и му правя греат блесинг, като съответно той става на примерно 3-4 от тях само ( или само на него) :oops: И после правя и на другите примерно поотделно. Имам си симболи но не знам защо не става на всички автоматично а само на някои. Предполагам глупаво звучи но за всичко съм самоук в тази игра, само вас тук дето започнах да питам за нещо :)

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Jun 08, 2009 3:50 pm

Снощи рейд-водача строго ме подкани на няколко пъти да направя Kins на всички...а аз гледайки "умно" му казах че не знам защо но нещо днес не работи... :wink:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 4:00 pm

Блесингите са по класове. Ако в рамките на един клас имаш няколко играча, които имат нужда от различен блесинг (както най-често става с друиди, шамани и паладини), някои получават по-голям блесинг, а другите карат с 10-минутния. Но това, при положение, че няма друг пала в рейда.

Има един адон, който е много удобен и ти помага да си следиш бъфовете и аурата в рейда (и групата) - palypower.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jun 08, 2009 4:47 pm

Xellos wrote:Ми 2Н или 1Х оръжие и щит? За са карам с 2х меч или мейс според квото падне :)
Земи си арканите рипъра или мече от wintergrasp.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 4:52 pm

Оооще събирам за рипъра :) Ма не мога уви да играя много време, само вечер... или или. А докато събера за тая ше стане 80ка и ше мушне титанстиила :) То хюманката има бонус за меч и мейс некъф.
Last edited by Xellos on Mon Jun 08, 2009 4:54 pm, edited 1 time in total.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Jun 08, 2009 4:52 pm

Мерси Ланис, добричка си :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 08, 2009 4:53 pm

Ние все още имаме висящи във времето, но с добро желание, неорганизирани :) Накс10 и разни АQ20/40 ^^.

Когато сте по-свободни и с желание, нека поиграем в компания. Не сме го правили от сума време. А на мен ми е леко скучно да вдигам алтове.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 5:26 pm

Мооже. Мене нортренда ми е писнал мащабно, ма ако се сберете ида веднага.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jun 08, 2009 6:08 pm

Xellos wrote:Ми 2Н или 1Х оръжие и щит? За са карам с 2х меч или мейс според квото падне :)
С 2H се движат само гей-паладините. Истинските мъже носят в едната ръка меч, в другата щит. На щита задължително има spikes - каквито успееш да сложиш за левъла си.

Те ти билд
http://www.wowhead.com/?talent#sZV0xAMztho
Твоят блесинг се казва BlessingOfSanctuary (BoSa). Твоят сийл е SealOFRighteous (SoR). Твоят меч е бърз (скорост 1.6-1.8). Твоята аура е ретри.

Как се левълва? Бухаш се в първата тълпа мобове която видиш, а после събираш още една, за предпочитане поне 10 парчета да са, ако са елитки - нека са 4-5. Holy Shield през цялото време, Judgment Light. Reckoning прок-ва като бесен, блокираш удари на поразия. Като се разнесе праха и дима ти си на пълна мана и живот, а те всички са мъртви подредени в полукръг. Единственото което ще те бави докато левълваш е скоростта ти на луутване.
И да - житейско правило номер едно - casters first! :lol: Сиреч кастър-мобовете са ти винаги първа цел за убиване. :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 8:22 pm

YES SIR :) Мойта е блондинка мое се измъква вианги с оправдания.

Хехе свежо стрипче най-сетне.
http://pc.gamespy.com/flintlocke-vs-the ... 237p1.html

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Jun 09, 2009 11:36 am

Взех си новия комп тази сутрин, имах време само да го извадя от кашона и сложа на пода. Хубавото е, че ми го дават с инсталирана Виста, лошото е, че не са имали втори чипсет от 6 ГБ рам и са ми бутнали "само" 6 ГБ засега, останалите 6 ще си ги взимам в Петък..
Тази вечер ме чака яката досада...:(
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Jun 09, 2009 11:53 am

Svetlio wrote: Те ти билд
http://www.wowhead.com/?talent#sZV0xAMztho
Твоят блесинг се казва BlessingOfSanctuary (BoSa). Твоят сийл е SealOFRighteous (SoR). Твоят меч е бърз (скорост 1.6-1.8). Твоята аура е ретри.
Да се самодопълня :lol: Вместо меч можеш да ползваш и мейс разбира се, обаче с меч е по-стилно :lol: RighteousFury също винаги да ти е активен бъф, имаш демидж редъкшън с него. И като стана дума за спайкс:
http://www.wowhead.com/?search=shield+spike
Като гледам само Титаниум спайкс имат изискване за левъл, другото можеш спокойно да си сложиш, ако го няма в АХ, събери материали и намери някой БС да ти ги направи :wink: