За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
Или примерно този меч http://www.wowhead.com/?item=45074, пише че се взима от вендорите в Icecrown, само че не знам къде има вендори там които да го дават
Знам че има много по-хубави оръжия от рейдовете но нещо не успявам да се докопам до тях а искам да си намеря нещо що-годе свястно за първо време 

Виж си валутата, с която се купува. Иконата е като на champion badges от Арджънт Турнамента. Демек, в Айскраун горе в дясно има гарга и съответно битака на рицарите ^^. Имаш дейли куести там. Като станеш рицар ще можеш да правиш дейлита там, които дават шампионските значки. Срещу тези шампионски значки можеш да си купиш оръжието.
Check -- Argent Tournament.
При това 25 значки са ти 5-6 дни дейлита май.
Check -- Argent Tournament.
При това 25 значки са ти 5-6 дни дейлита май.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
ПвП оръжия се взимат само от Арена вендорите и то срещу арена пойнтс (плюс хонор пойнтс). За да имаш арена пойнтс, трябва да участваш в Аренаkiko72 wrote:Здравейте отново, с пожелание за хубав и усмихнат денИскам да питам къде са вендорите за награди от PvP. Знам че има в Олд Сити но сега разглеждах един сайт в който дават че има и оръжия като награди, примерно http://www.wowhead.com/?item=42317, а тези продавачи в Олс Сити нямат за 80лв оръжия. Да не би в някой друга столица, в Даралан също не намерих да дават оръжия за хонор точки.

Арена вендорите са в подземията на Даларан, едни малки усмихнати гоблини, не съм сигурен дали тези в Гадзетан и Недерсторм още действат. Освен това оръжия от предишни Арена сезони не можеш да си купиш вече (поправете ме ако греша), а Deadly-оръжията бяха от предния сезон (пети поред).
Xellos wrote: summary of chevalier stuff. Да цитирам за турнира малко инфо за незапознатите ;р
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хм, не мога се логна нещо. Адски бавно цикли и прави всичко до ваденето на героите списъка и после ме изхвърля. 
ба след час обявиха проблем със сървърите за неизвестно време. Немах си работа да репеървам

ба след час обявиха проблем със сървърите за неизвестно време. Немах си работа да репеървам

Last edited by Xellos on Fri Jun 12, 2009 10:50 pm, edited 2 times in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Просто и ясно 
http://fishki_net.users.photofile.ru/photo/fishki_net/3729809/84599478.jpg

http://fishki_net.users.photofile.ru/photo/fishki_net/3729809/84599478.jpg
На вниманието на другарите-кастъри
Darkmoon Card: Illusion
Освен +100 спел пауър дава и 1200 мана на всеки 5 минути, което може би не е чак толкоз зле.
Получава се като се предаде Darkmoon Prisms Deck на Даркмуун панаира, който ще е до понеделник в Елвин Форест, после чак след месец
Ако някой има желание, да казва, имам почти пълен Prisms Deck събран, та ще мога да я взема.

Darkmoon Card: Illusion
Освен +100 спел пауър дава и 1200 мана на всеки 5 минути, което може би не е чак толкоз зле.

Получава се като се предаде Darkmoon Prisms Deck на Даркмуун панаира, който ще е до понеделник в Елвин Форест, после чак след месец

аз нямам къде да го сложа
Таис няма място за още един тринкет, Лийд е оборудвана също (УГ-тринкета на Use ми е просто незаменим), Лиан си алт-таб-ва за мана, а и още не е 80 лвл, а Амелито кой знае кога ще я мръдна от 70 лвл
та би било чисто разхищение пилеенето на карти по мои герои...
а ние вече започваме да усещаме чувствително лятото в гилдията - снощи пак отмениха рейда, а и днес е на кантар... във вторник със сигурност няма да имаме... но по-важното е, че и след резета ще имаме май свободна седмица... ГМ няма да го има от сряда до края на седмицата, а това действа доста дезорганизиращо, та вероятно ще се прави Улдуар 10 най-много в сряда (Анну, може да намажеш
)
странното е, че и на мене нещо не ми се играе напоследък... в смисъл, с удоволствие си правя дежурните дейлита, но след тях имам нужда да спра играта... в рейд не ми се ходи просто, защото много време гълта, а нещо бг-канала дори хероици не правим в последно време, не можем да се съберем... снощи като никога си легнах в 22:30
но ако се заредят тази седмица почивни от рейдове дни, да знаете, че ще ви тормозя да правим нещо заедно 

а ние вече започваме да усещаме чувствително лятото в гилдията - снощи пак отмениха рейда, а и днес е на кантар... във вторник със сигурност няма да имаме... но по-важното е, че и след резета ще имаме май свободна седмица... ГМ няма да го има от сряда до края на седмицата, а това действа доста дезорганизиращо, та вероятно ще се прави Улдуар 10 най-много в сряда (Анну, може да намажеш

странното е, че и на мене нещо не ми се играе напоследък... в смисъл, с удоволствие си правя дежурните дейлита, но след тях имам нужда да спра играта... в рейд не ми се ходи просто, защото много време гълта, а нещо бг-канала дори хероици не правим в последно време, не можем да се съберем... снощи като никога си легнах в 22:30

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Palata ми налази плейглендса
нема такъв фарм 

- PrivateRaio
- Misting