Имам си X360!
Moderator: AlDim
Men puk me kefi umereno. Makar che v konkretniq sluchai "umereno" oznachava, che q pocukah 3-4 chasa, pootegchi me s gamepleq si i q ostanih v kupchinata za doigravane... v nqkoi dalechen moment... Predpolaga se da e neshto zomg veliko, izglezda i zvuchi (-balbukaneto) qko, no mi se struva, che povecheto shum e zaradi "izkustvoto", det se lee obilno ot ekrana.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Дейбиш, много рядко се случва, ама и аз да се съглася с тебе. Баси ненужният хайп е тва нещоRoland wrote:Баце, след 20-минутното ънскипабъл интро с бълбукане, шибаната, бълбукаща фея Камбанка и ШИБАНОТО БЪЛБУКАНЕ, не ми разправяй за задължителности, моля ти сеНа тва чудо едвам му изтраях първия час геймплей преди да го извадя за вечни времена от конзолата си..

- RRSunknown
- Elder God
не че си я играл ама айде.
/ON последните ми надежди за евтин бокс бяха в Plesio където обаче предвидливо се обадих за проверка и ми казаха че PRO версиите само си стоят на сайта им а ги няма отдавна. И се опитаха да ми продадат за 600 лева елит с Хало.
/ON последните ми надежди за евтин бокс бяха в Plesio където обаче предвидливо се обадих за проверка и ми казаха че PRO версиите само си стоят на сайта им а ги няма отдавна. И се опитаха да ми продадат за 600 лева елит с Хало.
Last edited by RRSunknown on Thu Oct 01, 2009 3:11 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God