А Амелия не е гласувала, щото е в Канада и там не й дават...
Amikae, не ти схванах поста

Moderator: Moridin
Amikae wrote:Не гласувах за Синята коалиция. Това не означава, че те не са партията, която най-много се доближава до вижданията ми. Просто в случая прецених друго.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Хъм, на въпроса на Капитал: "Кои двама министри от предишното правителство бихте включили в сегашното?", експертите на ГЕРБ бяха написали Вълчев и Вълчев.RRSunknown wrote:Майка ми която е учителка така мрази Вълчев както никой друг човек изобщо. Силно се радвам че Вълчев повече няма да е в управлението.
Няма значение сега. Да кажем, че към Синята коалиция в конкретния случай ме привличаше само Иван Костов, докато една друга партия притежаваше поне няколко лица, на които симпатизирам. Та затова гласувах за тях. Сините трябва да разберат, че не могат да разчитат само на Командира.passer-by wrote:Amikae wrote:Не гласувах за Синята коалиция. Това не означава, че те не са партията, която най-много се доближава до вижданията ми. Просто в случая прецених друго.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето затова и не съм гласувал за ГЕРБ както и казах.Itilon wrote:Хъм, на въпроса на Капитал: "Кои двама министри от предишното правителство бихте включили в сегашното?", експертите на ГЕРБ бяха написали Вълчев и Вълчев.RRSunknown wrote:Майка ми която е учителка така мрази Вълчев както никой друг човек изобщо. Силно се радвам че Вълчев повече няма да е в управлението.
Това за седянките го обсъдихме тук навремето. Медиите пораздуха изказване извън контекст. При това си бяха седянки на етапа, който бяха стигнали и Орешарски не им се подиграваше.RRSunknown wrote:Да и Орешарски ми е в списъка - откак се изцепи за седянките ми падна необратимо в очите.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests