Та за ревютата - разкошни са

Тези на Вещера, Съдбата на Шута и Затъмнение съвпадат напълно с моето мнение за книжките, и са много приятни за четене.
това изречение съвсем точно описва моето състояние след прочитането на книгата, направо изтрещях от раздразнение и недоумение как може нещо толкова недописано да е цяла книга, пък била и част от поредица.И за жалост да избухнем в бурни благословии, когато Кръвта на елфите свърши насред нищото.
Напоследък избягвам твърде мрачните неща, но ревюто на Пътят ме накара да се позамисля, толкова възхитен звучи Роланд.
Отново ми припомнихте, защо обичам да чета ревютата ви и че сте един от малкото надежни и критични ревюиращи. Ужасно ми харесва как казвате, да книгата е много яка струва си, но въпреки това пишете и минусите които има според вас. За мен поне, минусите много често говорят повече за това дали ще харесам книгата или не и са много важна част от ревюто.
Време за четене повече няма, така че като стигна пак до броя ще пиша пак, на целия екип пожелавам море и слънце, който не обича да свиква