Shadowdance #62 е онлайн!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Wed Jul 15, 2009 4:18 pm

За пръв път откакто чета списанието не мога да намеря време да прочета броя и едва днес изчетах поне ревютата. Обикновенно ви следя зорко и съм сред първите нахвърлили се върху всеки нов брой, но многото работа не прощава никому :cry: (не ми вярвайте, работи се много щото се и почива, ах, моретоооооооооооооо)

Та за ревютата - разкошни са :)
Тези на Вещера, Съдбата на Шута и Затъмнение съвпадат напълно с моето мнение за книжките, и са много приятни за четене.
И за жалост да избухнем в бурни благословии, когато Кръвта на елфите свърши насред нищото.
това изречение съвсем точно описва моето състояние след прочитането на книгата, направо изтрещях от раздразнение и недоумение как може нещо толкова недописано да е цяла книга, пък била и част от поредица.

Напоследък избягвам твърде мрачните неща, но ревюто на Пътят ме накара да се позамисля, толкова възхитен звучи Роланд.

Отново ми припомнихте, защо обичам да чета ревютата ви и че сте един от малкото надежни и критични ревюиращи. Ужасно ми харесва как казвате, да книгата е много яка струва си, но въпреки това пишете и минусите които има според вас. За мен поне, минусите много често говорят повече за това дали ще харесам книгата или не и са много важна част от ревюто.

Време за четене повече няма, така че като стигна пак до броя ще пиша пак, на целия екип пожелавам море и слънце, който не обича да свиква 8-)