За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)
Moderator: Moridin
Не, лидерът води две с двата си героя. Но е ново и всъщност не е всяка седмица, защото все нещо не се получава, а и идеята е скорошна.
Надявам се като дойде по-активния сезон нещата да се понаредят по-добре.
Тази седмица просто нямаше кой да води каквото и да е та водих аз някаква сбирщина от хора за няколко боса и почистихме до Генерала. Вчера и онзи ден дор нямаше никакви хора та левълвахме алтове... Просто мъртъв сезон за малка гилдия като нашата.
Надявам се като дойде по-активния сезон нещата да се понаредят по-добре.

Тази седмица просто нямаше кой да води каквото и да е та водих аз някаква сбирщина от хора за няколко боса и почистихме до Генерала. Вчера и онзи ден дор нямаше никакви хора та левълвахме алтове... Просто мъртъв сезон за малка гилдия като нашата.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
то е така за почти всички гилдии... само гилдии, където РЛ са по-активни, нямат драматични проблеми с рейдването... иначе всички се надяваме на активизиране след края на лятото, ама да не си останем с надеждите само... щото нещата пак опират до липсата на кадърни рейд-лидери...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Той Хаджи Димитър е известен с това чеTais wrote:"...очи темнеят, глава се люшка,
уста проклинат цяла вселена..."
ей, на, и аз така, като колегата Хаджи Димитър...
.. една му..
.. втора го..
.. трета я...
Та после как да не ти се люшка главата

Аз успях да се добутам до Инскрипшън 425 (само с рисърчи, щото съм мързелив) и вече купувам книжки и правя някои от новите глифове. Та ако Таня няма някой (макар че се съмнявам, тя си ни е отличница

При тия им цени в ах-то бая редък трее да е глифа да е далавера
Баси и вчера 20 неща върна пощата
напълних два банкалта с простотии за наесен. Баси рецесията. Лотусите още ми седят ако някой иска ;р
Са поне друид с билки, елексир мастер алхимия (430 мързи ме да харча за повече) Пала макс майнинг и кожа мое се фарми
Имам два скинаря да сменя кат ми е кеф по натам за мотоциклет и ковач май. Ма за ся трупане на пари за гарги малко.

Са поне друид с билки, елексир мастер алхимия (430 мързи ме да харча за повече) Пала макс майнинг и кожа мое се фарми

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мислех, че си ги изучила всичкитеTais wrote:е, то научените глифове от книги са си така рендъм, че вероятността да нямам някой глиф, винаги съществува...

Ако искаш да направим един списък кой какво има, макар че ще трябва Ники да го ъпдейтва

аз мноооого рядко слагам глифове за продаване в АХ... общо взето професиите си ги ползвам само, за да обслужват моите нужди
ние снощи имахме фреш рън на Улдуар 25 и бутнахме там неколцина фарм-босове, а после новите РЛ решиха да си направим нещо като седянка и разбор на рейд-ситуацията в гилдията по Вента... и като се почна една боза за това какви прекрасни рейд-лидери били и едно четкане от играчи и на Танче му стана лошо, защото така те тотално губят реална представа за нещата и собственото си доста нуубско лийдване... общо взето нямаше как да си кажа позицията и само обявих, че ще направя пост за това във форума... Ланито прихна да се смее, щото аз винаги много страшно звуча в постовете си, и че като съм казала, че ще се изказвам във форума прозвучало заплашително... а в това време Шийена взе да реди да не сме били харш и да се настроим позитивно и т.н.
днес влизам в гилд-форума и гледам един друид, дето е протеже на единия от РЛ, вече стартирал темата отново с разни общи приказки + хвалебствия към Ниста какъв прекрасен лидер бил... следваха пак доста общи постове, както и опит на Муундъст нежно да прокара някои идеи, следван от пост на един от хънтърите ни с тотално безхаберни предложения от рода на всеки да си чати по Вента докато рейдваме и да правим У10 следобедите... и естествено, изпрасках един огромен пост в мой стил по точки със съвети към офицери и играчи, ама с доста повече точки за офицерите
да видим дали ще си вземат поука и дали довечера ще ме посрещне гробно мълчание като поздравя в гилд-чата, но както се казва - притръпнала съм към подобни реакции... а офицерите и народа в гилдията трябва малко по малко да се стягат, че да видим някакъв прогрес...
Едит: ама как да направя списък, бре
те са УЖАСНО много... общо взето вероятно повече от 10 глифа не ще да ми липсват... 

ние снощи имахме фреш рън на Улдуар 25 и бутнахме там неколцина фарм-босове, а после новите РЛ решиха да си направим нещо като седянка и разбор на рейд-ситуацията в гилдията по Вента... и като се почна една боза за това какви прекрасни рейд-лидери били и едно четкане от играчи и на Танче му стана лошо, защото така те тотално губят реална представа за нещата и собственото си доста нуубско лийдване... общо взето нямаше как да си кажа позицията и само обявих, че ще направя пост за това във форума... Ланито прихна да се смее, щото аз винаги много страшно звуча в постовете си, и че като съм казала, че ще се изказвам във форума прозвучало заплашително... а в това време Шийена взе да реди да не сме били харш и да се настроим позитивно и т.н.

днес влизам в гилд-форума и гледам един друид, дето е протеже на единия от РЛ, вече стартирал темата отново с разни общи приказки + хвалебствия към Ниста какъв прекрасен лидер бил... следваха пак доста общи постове, както и опит на Муундъст нежно да прокара някои идеи, следван от пост на един от хънтърите ни с тотално безхаберни предложения от рода на всеки да си чати по Вента докато рейдваме и да правим У10 следобедите... и естествено, изпрасках един огромен пост в мой стил по точки със съвети към офицери и играчи, ама с доста повече точки за офицерите

Едит: ама как да направя списък, бре

Tais - 80 lvl, human mage
Само ми цикли даунлоудера на мене още да.
Ше е забавен пач тоя за палата ми ся.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Еми тва живота на съвременния мъж, пиене мацки и уоу
)) Забавно е как на заден план некъв си щъка докат са снимали щандовете ;р