ааааааааааа, така ли билооооооо... значи скоро пак ще има бая пари, защото снощи пак noble-карта падна, ама не ми остана време да я пусна да се продава... т.е. този път направих 3 карти, щото имах достатъчно билки за разтопяване, а и етърнал ливинг си имам покрай хербализма на Лийд, та едната от 3-те бе noble-карта... само дето не обърнах внимание кой номер е
иначе ние снощи пак нямахме хероик рейд, че бяхме отново с 4 хилъра и както се очакваше се засъбира Улдуар 10... Шанди обяви в гилд-чата, че ще прави втора група за фреш рън и аз веднага си казах, че не съм сейвната още с рейда на Крис, та се присъединих към Шанди... засъбирахме се ние бавно, докато Ланис и Анну хукнаха на гости на Йоги

нашият рейд си стана малко ПъГ, но играчите, които дръпнахме бяха от добри гилдии - Алфа Омега и един от Сигил... + двама без истинска гилдия - холи прийст жена Рак-нещо си + ресто-шаман Ашока с име на гилдията "Аз обичам Рак-нещо-си"

явно бяха гаджета и те ни бяха единствените хилъри... ама пък какви хилъри, майкоооооо!!

тези бяха нечовеци, а ние правихме нещата на хард мод... щом за малко да направим Ходир на хард-мод само с 2-ма хилъри за под 3 мин., може да си представите колко са добри... викам на Шанди на уиспър - "как е възможно тези двамата да не са в рейдваща-гилдия"... а той вика - "сега напуснаха една, искам да ги взема при нас, но имаме доста прийстове, а Ашока е с много лоша репутация"... е, не го зная какви ги е вършил този шаман, че да си скапе репутацията, но е егати играча

направо ме хвана яд, че не са при нас, честно...
бтв, ако вие имате идея за подвизите на Ашока (пише се малко странно - Ahsoka), споделете, че съм любопитна
иначе минахме от раз първите босове - Флейма само с 2 кули, че бяхме 9 човека, щото един го ДК щом влезнахме в Улдуар и така и не се върна.. после на негово място дръпнахме още един уориър... мило, няма да повярваш кой бе в рейда ни - Аутбрейк!!

сменил си е мейн-а... преименувал си е друида, а мейна му е ДК сега и се казва Аутбрейк... в някаква безумна гилдия е - "Метал нещо си", но е добре облечен и си правеше средно над 5к дпс... а двата ни уориъра къртиха мивки направо!!! безумен дмж!! танкове ни бяха 2 паладина и уориърите си дпс-ваха... бтв, Конт в женска форма е неустоим!!!!!

умрях от смях да видя, че и Шанди вече си е купил женска форма и сега танква като паладинка

мноооого секси
и така... рейда бе чудесен, макар и да си карахме бавничко... босовете падаха от раз... направихме някакъв ачийвмънт да убием Игнис за по-малко от 4 мин.... дамата с котките си умря за норматив... да се похваля - аз я пулвах с Лийвинг бомб+Айс блок
после имахме 4-5 уайпа на Ходир, ама нарочни, защото не успявахме да го убием за под 3 мин.

единия път умрях от яд, защото заради мене не се получи... свърши ни времето, когато Ходир бе на 18%, но аз бях умряла глупаво в средата на битката, защото Ходир ме уан-шотна с 20к мелее-суинг

ситуацията бе такава, че аз се олях да дпс-вам под светлинните конуси, дето ми увеличават хейста, а до мене беше адд-а мейдж, който удобно ми бе турил лагерен огън, че да не мръзна прогресивно

и аз наливах огън като за световно и съответно дишах във врата на Шанди по аггро... в този момент Ходир закаства ФФ... аз видях, че големия кръг е наблизо (ама близо и до танка) и когато бе момента скочих в него, за да не стана на айс-блок... тъкмо смених таргета да бия по замръзнал адд и Ходир ме прати у гробищата... както направиха разбор после, оказала съм се в мелее-рейнджа на боса играча с най-високо агро, затова си ме залюбил до смърт

и така - умрях по средата на битката, а не ни достигна малко да го убием за 3 мин... и като изтече времето Шанди нареди да умираме...
решихме, че на свежи глави ще сме по-добри та точно в 00:00 СТ рейда свърши и се уговорихме за днес в 20 часа СТ да сме на линия, че да направим Ходир на хард-мод... мнооого ми се иска да успеем...