За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jul 20, 2009 5:08 pm

нямам идея на мене колко пари ми глътна, щото като тръгна да харча и никога не си правя сметка :oops: ей, на, и онзи ден накупих 3 книги за инскрипшъна накуп, за да видя още на първата съобщение - "вече няма какво да научите от тази книга"... :roll: продадох ги веднага, поне да не съм на загуба много...

а сега съм нещастна :( погледнах официалния форум на Зенедар, дето е на сайта на Близард, и видях, че алайънската гилдия Sigil са убили Yogg на хероик мод :cry: изпреварили са ни, гадовете, а колко по-напред от тях бяхме в началото на лятото, че даже през април-първата половина на май сме били по-напред и от Beyond All... :( изложихме се с прогреса в У25 заради лятната неактивност :?

Едит: да не забравя да поздравя и тук - Честит Имен Ден, Илийка :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jul 20, 2009 6:31 pm

Elayne wrote:Сега събирам парици и като ударя 5-6к ще заделя и ще ви инструктирам да наглеждате АХ за Nobles deck.
Имам оферта за 4.3к за Nobles Deck (това щото купувам на едро декове от един юнак). Мисли бързо :wink: Мога евентуално да помогна с 1-2к макс, че сега съм се нагрухтял с декове и до следващия панаир нямам свободни оборотни пари :cry:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jul 20, 2009 7:13 pm

не знам какви ги вършите с тези декове, но онзи ден с Таис от скука реших да си направя една Nobles-карта с инскрипшъна... излезе някаква рендъм такава... проверих в АХ - нямаше от този тип и се зачудих за колко да я пусна... реших да рискувам с 555 голд... два часа по-късно бе купена от някого :shock: щури хора!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 20, 2009 7:14 pm

Честит имен ден, Илияяяя :)!

Тишо, аз имам около 5к, т.е. ще имам, само трябва да преценя наистина ли я искам. Много е хубав тринкетът с интелект и мога да го слагам при по-мана интензивни битки. :roll:

:) Ланнис, съвет? Навила съм се на картата и мисля, че е прекрасна и ще дойде като великолепно допълнение към камбанката за реген тринкет. Едва ли ще се доредя до тринкета от Мимирон25 скоро, а и пари имам. Какво ще кажеш?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jul 20, 2009 11:39 pm

Tais wrote:не знам какви ги вършите с тези декове, но онзи ден с Таис от скука реших да си направя една Nobles-карта с инскрипшъна... излезе някаква рендъм такава...
:lol: :lol: :lol:
Шансът да ти се падне Noble-карта е доста малък, повече се падат Chaos или Prism карти... така че щом си уцелила такава, значи късметът те бие по главата :lol: :lol: :lol: Пробвай да пускаш тото :wink:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jul 20, 2009 11:58 pm

Шанса да и падне noble карта е точно толкова колкото prisms/chaos/undeath.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Jul 21, 2009 9:42 am

Картата е добра... аз също се замислям понякога дали да си я взема.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Jul 21, 2009 10:00 am

ааааааааааа, така ли билооооооо... значи скоро пак ще има бая пари, защото снощи пак noble-карта падна, ама не ми остана време да я пусна да се продава... т.е. този път направих 3 карти, щото имах достатъчно билки за разтопяване, а и етърнал ливинг си имам покрай хербализма на Лийд, та едната от 3-те бе noble-карта... само дето не обърнах внимание кой номер е :roll:

иначе ние снощи пак нямахме хероик рейд, че бяхме отново с 4 хилъра и както се очакваше се засъбира Улдуар 10... Шанди обяви в гилд-чата, че ще прави втора група за фреш рън и аз веднага си казах, че не съм сейвната още с рейда на Крис, та се присъединих към Шанди... засъбирахме се ние бавно, докато Ланис и Анну хукнаха на гости на Йоги :D нашият рейд си стана малко ПъГ, но играчите, които дръпнахме бяха от добри гилдии - Алфа Омега и един от Сигил... + двама без истинска гилдия - холи прийст жена Рак-нещо си + ресто-шаман Ашока с име на гилдията "Аз обичам Рак-нещо-си" :lol: явно бяха гаджета и те ни бяха единствените хилъри... ама пък какви хилъри, майкоооооо!! :shock: тези бяха нечовеци, а ние правихме нещата на хард мод... щом за малко да направим Ходир на хард-мод само с 2-ма хилъри за под 3 мин., може да си представите колко са добри... викам на Шанди на уиспър - "как е възможно тези двамата да не са в рейдваща-гилдия"... а той вика - "сега напуснаха една, искам да ги взема при нас, но имаме доста прийстове, а Ашока е с много лоша репутация"... е, не го зная какви ги е вършил този шаман, че да си скапе репутацията, но е егати играча :? направо ме хвана яд, че не са при нас, честно...
бтв, ако вие имате идея за подвизите на Ашока (пише се малко странно - Ahsoka), споделете, че съм любопитна :twisted:

иначе минахме от раз първите босове - Флейма само с 2 кули, че бяхме 9 човека, щото един го ДК щом влезнахме в Улдуар и така и не се върна.. после на негово място дръпнахме още един уориър... мило, няма да повярваш кой бе в рейда ни - Аутбрейк!! :shock: сменил си е мейн-а... преименувал си е друида, а мейна му е ДК сега и се казва Аутбрейк... в някаква безумна гилдия е - "Метал нещо си", но е добре облечен и си правеше средно над 5к дпс... а двата ни уориъра къртиха мивки направо!!! безумен дмж!! танкове ни бяха 2 паладина и уориърите си дпс-ваха... бтв, Конт в женска форма е неустоим!!!!! :D умрях от смях да видя, че и Шанди вече си е купил женска форма и сега танква като паладинка :lol: мноооого секси :D

и така... рейда бе чудесен, макар и да си карахме бавничко... босовете падаха от раз... направихме някакъв ачийвмънт да убием Игнис за по-малко от 4 мин.... дамата с котките си умря за норматив... да се похваля - аз я пулвах с Лийвинг бомб+Айс блок :D

после имахме 4-5 уайпа на Ходир, ама нарочни, защото не успявахме да го убием за под 3 мин. :? единия път умрях от яд, защото заради мене не се получи... свърши ни времето, когато Ходир бе на 18%, но аз бях умряла глупаво в средата на битката, защото Ходир ме уан-шотна с 20к мелее-суинг :oops: ситуацията бе такава, че аз се олях да дпс-вам под светлинните конуси, дето ми увеличават хейста, а до мене беше адд-а мейдж, който удобно ми бе турил лагерен огън, че да не мръзна прогресивно :lol: и аз наливах огън като за световно и съответно дишах във врата на Шанди по аггро... в този момент Ходир закаства ФФ... аз видях, че големия кръг е наблизо (ама близо и до танка) и когато бе момента скочих в него, за да не стана на айс-блок... тъкмо смених таргета да бия по замръзнал адд и Ходир ме прати у гробищата... както направиха разбор после, оказала съм се в мелее-рейнджа на боса играча с най-високо агро, затова си ме залюбил до смърт :cry: и така - умрях по средата на битката, а не ни достигна малко да го убием за 3 мин... и като изтече времето Шанди нареди да умираме...

решихме, че на свежи глави ще сме по-добри та точно в 00:00 СТ рейда свърши и се уговорихме за днес в 20 часа СТ да сме на линия, че да направим Ходир на хард-мод... мнооого ми се иска да успеем...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Jul 21, 2009 12:15 pm

The Dragon wrote:Шанса да и падне noble карта е точно толкова колкото prisms/chaos/undeath.
Виж това леко не го вярвам. Ако беше така цените на дековете щяха да са равни, а не Nobles Deck да е 5к, пък Chaos да е 200-300г. Аз лично от 17 карти не видях нито една Noble, падна ми само една Undeath... обаче пък може и просто да съм карък :lol: :lol: Като се замисля с дроп-а никога не ми е вървяло - един бос в ЛБРС с дроп 16% го убих 13 пъти преди да дропне това дето ми трябваше, чисто статистически би трябвало да го е дропнал два пъти за това време :roll:

Както и да е, важното е че след като финализирах една крупна сделка за купуване на декове вчера, вече съм Екзалтед с Даркмуун, само трябва да изчакам да разпънат шатрите край Шатра на 3-ти август. :wink: Освен това успях да намеря купувач за невероятната ми колекция от над 200 пре-ТБЦ и ТБЦ карти, та ще оттърва банк-алта ми от пълните му торби :lol: :lol:

Мисля да се посветя на един нов проект с кодовото наименование "КараТека", сиреч Каразан тек, тоест соло :mrgreen: Засега уайпвам на Атунмент, пробвам различни тактити с постоянен неуспех :roll: Опитах и Мороуз, успявам да пребия 1 от адд-овете, мисля че и там скоро ще имам прогрес 8-)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Jul 21, 2009 12:46 pm

Племенникът ми играе WoW :roll: Току-що ми се обади да ми се похвали, че вече е взел летялката, за която ме пита преди седмица... И разчистили няколко пъти Накс... Играе паладин хийлър... май е време да се пенсионирам :roll: да се науча да плета чорапи... и да си взема котка :roll:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Jul 21, 2009 1:14 pm

@Svetlio - защо Scarlet Ruby е 5 пъти по-скъп от всичко останало? Просто търсенето на nobles е чудовищно спрямо другите.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Jul 21, 2009 1:27 pm

Lannis wrote:Племенникът ми играе WoW :roll: Току-що ми се обади да ми се похвали, че вече е взел летялката, за която ме пита преди седмица... И разчистили няколко пъти Накс... Играе паладин хийлър... май е време да се пенсионирам :roll: да се науча да плета чорапи... и да си взема котка :roll:
луда жена!! вместо да ти повдигне самочувствието, че си с младежки дух! убедена съм, че се хвали с леля си, дето прави Улдуар на хероик като дисц-прийст и има сет-бонуса от 4 парчета Т 8.5 :lol: може да си звезда сред съучениците му и да не знаеш за това, но със сигурност си неговата гордост!!
а и сега като си идеш да нагледаш родата, ще ти е кеф да си пиете кафето с детето, да обсъждате бос-тактики и да даваш съвети на младото поколение :D

Тише, този проект го има и Илийката с ДК си :lol: май му е хрумнало като няма баронския кон, поне този от Каразан да цуне :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jul 21, 2009 3:03 pm

Тише, Ланис казва хубава е кратата - искам карта :).

А вчера имахме най-чистата Мимиронска смърт евър досега. Беше кеф да се хийлва, никакви проблеми. Накрая имах много мана, а преди битката не си бях сменила и тринкетите. Босът беше така добър втора поредна седмица да пусне тоукъна за Т8 каската и този път го взех супер евтино (за 100ДКП, аз имам 800, а миналата седмица паладинът, който я нинджоса от мен наля към 600ДКП) :).

Уви Генералът е пълна трагедия. Под 80% не пада и тва си е, танкът умира на първия или втория сърдж >.< .... не се получава и това си е. А нищихме подробно тактика и обяснявахме подробно, не знам какво се случва... Днес холи прийстът ни ще пробва с Body and Soul and Glyph of Guardian Spirit.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Jul 21, 2009 3:14 pm

The Dragon wrote:@Svetlio - защо Scarlet Ruby е 5 пъти по-скъп от всичко останало? Просто търсенето на nobles е чудовищно спрямо другите.
Съгласен, че търсенето/предлагането играе роля, обаче дропа чисто статистически не ми се вижда нормален. Ето друг пример - направих около хиляда карти за Rogues deck, той е от три карти - Ace, Two, Three. Бяха така
- Ace - 350
- Two - 540
- Three - 190
Спомените от статистиката ми са доста смътни, обаче не ми се вижда нормално разпределение :roll: А за последните месеци събрах доста различни декове - пре-ТБЦ, ТБЦ и Нортренд и винаги, ама винаги имаше 1 или две карти, които са супер редки и просто ги няма или се продават на космически цени.
Тише, Ланис казва хубава е кратата - искам карта
Окс, ако офертата е още в сила, ще я купя :wink:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Jul 21, 2009 3:20 pm

Glyph of Guardian Spirit е kind of "must have" според мен и ми е адски странно, че народът не го ползва. И нашите попове не го ползват, та току подмолно ги подпитвам "абе знам, че съм ви питала преди, ама забравих, глифа за ГС имате ли го" - и това обикновено пред бос битка, където мога да подметна след това "май щеше да е добре да може да ползваме по-честичко ГС тук... че и десет секунди мощен хийлинг бонус върху танка ъвейлъбъл на всяка минута ..." Трууп вече се замисля да го ползва, след като по сходен начин бе мотивиран да пробва body and soul таланта, та сега му се радва.